Miley Cyrus deelt flirterige foto's van haar Lollapalooza-kleedkamer

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus deelt flirterige foto's van haar Lollapalooza-kleedkamer
Miley Cyrus deelt flirterige foto's van haar Lollapalooza-kleedkamer
Anonim

Coachella? Geannuleerd. Glastonbury? Zal niet gebeuren. Maar Lollapalooza ging dit jaar door, en Miley Cyrus kreeg foto's om het te bewijzen.

De 'Without You'-zanger bracht het feest met indrukwekkende uitvoeringen van oude en nieuwe liedjes, grote Gucci-modemomenten en zelfs een FreeBritney-tribute (met neonhandboeien op het podium!). Dit is wat ze deelde van achter de schermen.

Sweet Backstage Moments

Na de show van donderdagavond plaatste de ster de bovenstaande reeks foto's op haar IG-hoofdfeed. Blader door voor foto's van Miley's voorbereidingsruimte, met een make-uptas met de tekst "HUIDVERZORGING OMDAT HET IS FG HOT OUT", wat wattenstaafjes en waterflessen, en natuurlijk haarlak.

Op een foto is Miley ook te zien die poseert met haar moeder, Tish. Voeg wat foto's toe van de in Tennessee geboren zangeres die op een 'tractor' kauwt, en fans kregen een behoorlijk rad-bericht.

Sneak Peeks en spiegel selfies

De meest intieme BTS-foto's kwamen vanmorgen. Miley droeg zwarte nylonkousen onder een rood metallic bodysuit voor het grootste deel van het optreden van zaterdagavond, en deze foto's laten zien dat ze dat bodysuit verruilde voor een witte tank terwijl ze in haar kleedkamer aan het chillen was.

FYI, het bijschrift voor dit bericht luidt nu "Mijn zondagse beste" maar het oorspronkelijke bijschrift (zoals te zien in deze Tweet) was "Ik ben erg spiritueel. Ik bid de hele tijd tot Saint Laurent." Waarom het veranderen? Een wilde gok is dat het lijkt op een van de regels van Lady Gaga uit de trailer van 'House of Gucci' die vorige week werd uitgebracht:

Omdat Miley momenteel een advertentiepartner van Gucci is, is het mogelijk dat ze haar Saint Laurent-aanbidding heeft bewerkt op verzoek van het merk. Het is waar dat Gucci veel moeite heeft gestoken in het aankleden van Miley voor Lollapalooza, zoals ze hieronder uitlegt…

Ze feestte (en rustte) HARD

Miley bleef dit weekend veel over Lollapalooza delen in haar hoofdfeed, inclusief de post hierboven met haar pizza etend in bed. In een bijschrift bij een reeks foto's waarop haar werkelijke kostuums te zien zijn, schreef Miley:

"LAST NIGHT @lollapalooza" (met een hoop lippenstift, gitaar, kersen en dynamiet emoji's), "BEDANKT @billyidol @nolimitherbo @wizkhalifa @juicyj @thekidlaroi Aan mijn band, crew, creatieve partners en team - Je bent de beste in de fg-wereld! Er is zoveel [hartemoji] in deze show! @Gucci ging [bananenemoji] op deze look! Het pak en de laarzen werden met de hand gevlogen uit Italië en persoonlijk bij mij afgeleverd! DAT IS OP MAAT!"

Ze voegde er ook aan toe dat het Lollapalooza-publiek "genoeg energie had om een raket van brandstof te voorzien". Jaloers? Bekijk hier een van haar volledige optredens.

Aanbevolen: