15 Huidige WWE-sterren Vince doet alsof ze niet bestaan

Inhoudsopgave:

15 Huidige WWE-sterren Vince doet alsof ze niet bestaan
15 Huidige WWE-sterren Vince doet alsof ze niet bestaan
Anonim

De WWE is een enorm bedrijf met veel getalenteerde werknemers onder contract. Omdat Vince McMahon de uiteindelijke beslissing is over alle verhaallijnen en wat er elke week op televisie komt, wil je zeker niet door de baas worden vergeten als het tijd is voor hem om de show te boeken. Helaas zijn sommige getalenteerde werknemers totaal vergeten door Vince, omdat hij niet eens doet alsof ze bestaan in het huidige WWE-landschap. En toch staan ze op het roster, op huisshows en doen ze vaak mee aan 24/7 kampioenschapswedstrijden of zinloze battle royals, dus ze staan nog steeds onder contract.

Als je bent vergeten door Vince, hangt je carrière in WWE aan een zijden draadje. Als het tijd is om mensen het beste te wensen bij hun toekomstige inspanningen, kun je over het algemeen beginnen met deze mensen die Vince zich niet herinnert dat hij op zijn selectie heeft staan, omdat hij niet eens bereid is ze in zinvolle verhaallijnen te plaatsen. Ze zijn er gewoon, ze innen een salaris en pikken de verliezen op op televisie.

15 EC3

Afbeelding
Afbeelding

EC3 is nu zo'n beetje een klusser, sinds hij heel snel in de hoofdselectie werd opgenomen omdat Vince nieuwe personages wilde introduceren. Maar nu is hij hem vergeten, wat jammer is, want hij deed het beter op NXT dan op de hoofdselectie. En hij zit vast in de gedoemde 24/7 Championship-achtervolging.

14 Eric Young

Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk te geloven dat Eric Young deel uitmaakte van de eerste War Games NXT die werd gehouden, maar als leider van Sanity had hij gelijk in de strijd. Maar toen Sanity eenmaal in de hoofdselectie kwam, deden ze eigenlijk niets, Wolfe werd naar NXT UK gestuurd, Killian Dain ging terug naar NXT en Young is vergeten door Vince. Jammer, want Sanity was een geweldige factie.

13 Cedric Alexander

Afbeelding
Afbeelding

Cedric Alexander kreeg een monsterlijke duw op RAW nadat hij 205 Live had verlaten, maar toen, zoals het verhaal gaat, was Vince McMahon niet blij met hoe hij er niet overheen kwam en in slechts drie weken begroef hij zijn push en is hem sindsdien helemaal vergeten. Ook jammer, aangezien Alexander een van de meest getalenteerde werkers in WWE is.

12 Mojo Rawley

Afbeelding
Afbeelding

Wat is de gimmick van Mojo Rawley? Eerst was hij de hype bro, toen probeerde hij te gaan, wat een totale mislukking was, en nu is hij terug naar de gimmick van de voetballer met een aanvallende lijnwachter, Riddick Moss. Vince is Mojo gewoon helemaal vergeten, wat verklaart waarom hij een richtingloos karakter heeft en zo vaak van gimmick verandert.

11 Zack Ryder

Afbeelding
Afbeelding

Zack Ryder's carrière in WWE kan eenvoudig worden samengevat door te zeggen dat hij altijd is vergeten door Vince. Ryder moest altijd een ondersteunend personage zijn, of op zijn best een tagteamlid. Hij werkte het beste met Curt Hawkins en Mojo Rawley in tag-teams, aangezien zijn singlescarrière vrijwel vergeten is door Vince wanneer creatieve beslissingen worden genomen.

10 Apollo-bemanningen

Afbeelding
Afbeelding

Apollo Crews was een grote NXT-oproep, maar na een paar squashwedstrijden werd hij vergeten door Vince McMahon. Hij werd voor een korte periode in de Titus Worldwide-factie gegooid, wat ze een tijdje lieten werken, totdat dat ook vergeten was, en nu speelt Crews gewoon de 'I'm here when you need me'-achtige rol in WWE.

9 Bo Dallas

Afbeelding
Afbeelding

Om te denken dat Bo Dallas de derde NXT-kampioen ooit was, maar sinds hij is opgeroepen voor de hoofdselectie, heeft hij niet veel bereikt, behalve dat hij deel uitmaakte van de entourage van The Miz. Dat was een geweldige plek voor hem, maar toen hij eenmaal vertrok, was zijn tijd bij het B-team vergeetbaar en nu doet hij weer niets. Ik denk dat Vince gewoon niet in hem gelooft.

8 Curtis Axel

Afbeelding
Afbeelding

Net als Bo Dallas wordt Curtis Axel sinds de entouragedagen ook vergeten door Vince. Hij was ook een voormalig Intercontinentaal kampioen en had grote vetes met CM Punk toen hij een Paul Heyman-man was, maar nu heeft zijn komische gimmick die voortkwam uit de Miz-sidekickrol, hem tot een talent gemaakt dat Vince gemakkelijk kan vergeten.

7 Drew Gulak

Afbeelding
Afbeelding

Drew Gulak is gecrediteerd als een van de beste cruiserweights in WWE vanwege zijn vaardigheden in de ring en zijn promo's. Maar hij is een cruiserweight, en met 205 Live worstelen, werden de cruiserweights verplaatst naar verschillende shows, en Gulak in een grote mannenwereld als Smackdown wordt vergeten en een jobber voor grotere mannen zoals Braun Strowman.

6 Mustafa Ali

Afbeelding
Afbeelding

Misschien vergat Vince Mustafa Ali nadat hij zijn naam had ingekort tot gewoon Ali, want toen leek het te gebeuren. Toen hij zijn voornaam liet vallen, ging hij van monstervetes en bijna de handschoen op Smackdown, naar vergeten door Vince. Hij heeft zijn voornaam terug, dus misschien herinnert Vince zich wie hij nu is.

5 Shorty G

Afbeelding
Afbeelding

Shorty G zou een van de beste werkers in WWE kunnen zijn, een mini Kurt Angle zo je wilt, maar Vince McMahon is hem helemaal vergeten en kwam binnen direct nadat hij hem had begraven met de naamsverandering in Shorty G. Dat is niet echt een naam waar je op lange termijn overheen kunt komen, en het schrijven was aan de muur als je omarmt hoe klein je bent, in een wereld waar Vince McMahon van grote, massieve worstelaars houdt.

4 Tamina

Afbeelding
Afbeelding

Tamina is niet je typische WWE-diva, omdat ze niet het uiterlijk van het modeltype of de persoonlijkheid heeft zoals een Alexa Bliss of Charlotte Flair, en blijft meestal in WWE vanwege haar familielijn. Vince McMahon is haar volledig vergeten in de damesdivisie, omdat ze niet eens meer kans maakt op de titels, en alleen wordt teruggebracht als Vince een sterkere vrouw nodig heeft om tegen een andere sterkere vrouw te vechten.

3 Akira Tozawa

Afbeelding
Afbeelding

Een ander slachtoffer van de verhuizing van 205 Live was Akira Tozawa, die van 205 Live, waar hij kampioen van de cruiserweights was, naar de RAW-show verhuisde, waar hij eigenlijk niets meer doet dan de 24/7-titel najagen. Als je op die plek zit, ben je door Vince vergeten in welke verhaallijn dan ook en werk je gewoon om iets te doen.

2 Mike Kanellis

Afbeelding
Afbeelding

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Mike Kanellis is vergeten door Vince McMahon, nadat hij volledig werd begraven door zijn eigen vrouw Maria, hem uitroepend voor zijn mannelijkheid in de ring na een verlies. Het was een gekke begrafenis van een personage en het is onmogelijk dat Mike daarna nog iets meer zal bereiken.

1 Echt niet Jose

Afbeelding
Afbeelding

Dansgimmicks zijn over het algemeen het einde van de lijn in WWE, en No Way Jose kwam naar de hoofdselectie als die gimmick. En in de WWE van vandaag is Vince de dansgimmick en No Way Jose gewoon vergeten, en gebruikt hij hem alleen in situaties waarin hij enige tijd moet pauzeren met een lange introductie, alleen om hem te laten pletten voordat er iets in de ring gebeurt.

Aanbevolen: