Wat deed Steve Carell in 2021?

Inhoudsopgave:

Wat deed Steve Carell in 2021?
Wat deed Steve Carell in 2021?
Anonim

Acteur en komiek Steve Carell wordt 'America's Funniest Man' genoemd, en zijn komische geloofsbrieven staan hier zeker voor in. De 59-jarige is vooral bekend van zijn werk aan The Office en grote films als Anchorman: The Legend of Ron Burgundy en Evan Almighty. Carell heeft ook veel gewerkt als schrijver, producent en regisseur aan een aantal grote projecten. Zijn uitgebreide werk in de industrie heeft hem een iconische status opgeleverd, met fans over de hele wereld.

De pandemie is voor veel acteurs een ontwrichtende tijd geweest, dus hoe bracht Carell zijn tijd door en aan welke projecten werkte hij in 2021?

6 Het tweede seizoen van 'The Morning Show' uitgezonden

Vorig jaar was de finale van seizoen 2 van Apple TV's The Morning Show. Carell speelt in de show samen met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Billy Crudup. De serie is redelijk populair bij zowel critici als kijkers, en hoewel een derde seizoen van de populaire show nog niet is aangekondigd, lijkt de mogelijkheid van een nieuw seizoen in 2022 vrij waarschijnlijk.

Carell speelt de rol van Mitch Kessler, de onlangs ontslagen co-presentator van The Morning Show, in de serie. Hij en zijn mede-sterren hebben hard gewerkt om het nieuwe seizoen te promoten en hebben verschillende belangrijke evenementen in de VS bijgewoond.

5 Steve heeft ook gefilmd voor seizoen twee van 'Space Force'

Steve speelde in de eerste serie van Netflix's Space Force en speelde hoofdpersonage generaal Mark R. Naird naast grote namen als John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers en Lisa Kudrow. Het eerste seizoen van de serie - uitgebracht in mei 2020 - was geen enorm succes op het streamingplatform, met zeer lage kijkcijfers, maar kreeg toch groen licht voor een tweede serie. Steve is vorig jaar druk bezig geweest met filmen voor dit nieuwe seizoen en zal in februari online in première gaan.

4 Carell is ook gecast in 'The Patient'

Carell heeft zich ook aangemeld om te schitteren in en uitvoerend te produceren in de FX Limited Series The Patient. Er zitten tien afleveringen in de pijplijn voor de nieuwe serie, dus de acteur zal dit jaar een erg druk filmschema hebben terwijl hij hard werkt om het project tot leven te brengen.

The Patient is volgens Deadline een 'psychologische thriller rond een psychotherapeut (Carell) die wordt vastgehouden door een seriemoordenaar met een ongewone geest van deze man, terwijl hij ook te maken heeft met de golven van zijn eigen onderdrukte problemen zorgen voor een reis die misschien net zo verraderlijk is als zijn gevangenschap.'

3 Hij voltooide ook het werk aan 'Minions: The Rise Of Gru'

2021 zag ook Carell zijn stemwerk voltooien voor de aankomende film Minions: The Rise Of Gru. Carell heeft eerder de stem van de slechterik-geworden-good-guy Gru geuit in de Despicable Me-films, en voor deze nieuwe aflevering zal zijn stem opnieuw worden vergezeld door de talenten van Russell Brand en Julie Andrews.

Universal Pictures heeft de contouren van de nieuwe film beschreven voor opgewonden fans: "In het hart van de jaren 70, te midden van een vlaag van gevederde haren en uitlopende jeans, groeit Gru (Steve Carell) op in de buitenwijken. Als fan van een superschurken-supergroep die bekend staat als de Vicious 6, bedenkt Gru een plan om kwaadaardig genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten. Gelukkig krijgt hij wat chaos-makende back-up van zijn trouwe volgelingen, de Minions. Samen zetten Kevin, Stuart, Bob en Otto hun vaardigheden in terwijl zij en Gru hun eerste hol bouwen, experimenteren met hun eerste wapens en hun eerste missies uitvoeren."

2 Steve Carell is ook gaan tennissen tijdens de pandemie

Carell is onlangs begonnen met tennis als sport en geniet van de voordelen van lichaamsbeweging en brengt meer tijd buitenshuis door. De ster speelt vaak met zijn vrouw Nancy, samen met andere bekende namen, waaronder Dave Grohl, Pete Wentz, Survivor-presentator Jeff Probst en Dakota Fanning. Carell sprak onlangs om zijn coach Chris Crabb te prijzen;

“Chris neemt tennis serieus, maar hij neemt zichzelf niet serieus. Elke les leer ik iets, en tegelijkertijd is het het leukste deel van mijn dag. Hij is zo aardig en positief, en hij heeft een groot gemeenschapsgevoel bij ons allemaal gecreëerd.”

1 Een podcast-interview met Billie Eilish is opgenomen

Vorig jaar in augustus verscheen een exclusief podcast-interview tussen Carell en Billie Eilish, een zelfverklaarde 'superfan' van de NBC-sitcom The Office, waarin hij speelde. De Happier Than Ever-zanger ging in 2020 zitten met Carell en zijn co-ster Brian Baumgartner voor iHeartRadio's 'An Oral History Of The Office'.

Op haar laatste album proefde Eilish in feite een dialoog uit de show op haar nummer 'My Strange Addiction', iets waar ze tijdens de chat over werd ondervraagd.

“Waarom heb je besloten – zoals, is het je vreemde verslaving? Is The Office jouw vreemde verslaving?” vroeg Baumgartner.

Ze antwoordde: “Absoluut mijn vreemde verslaving. Daarom moet ik dat liedje gebruiken.”

Aanbevolen: