Dit is wat Teri Hatcher deed in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is wat Teri Hatcher deed in 2021
Dit is wat Teri Hatcher deed in 2021
Anonim

Amerikaanse actrice Teri Hatcher staat bekend om haar rol als Lois Lane tussen 1993 en 1997 in de Amerikaanse superhelden-tv-serie Lois & Clark: The New Adventures Of Superman.

Ze speelde later als Paris Carver in de spionagefilm Tomorrow Never Dies uit 1997, de achttiende in de James Bond-serie. Hatcher kreeg internationale erkenning toen ze acht opeenvolgende seizoenen de hoofdrol speelde van Susan Mayer in de Amerikaanse comedy-dramaserie Desperate Housewives.

Teri speelde in 33 tv-films en series en 18 films op groot scherm sinds het begin van haar acteercarrière in 1985. De 56-jarige beroemdheid won in 2005 de Golden Globe Award voor Beste Actrice in een Televisie Serie- Komedie of Musical voor haar rol in Desperate Housewives.

Teri Hatcher heeft een hectisch jaar gehad in 2021 met veel te bereiken op professioneel en persoonlijk vlak.

8 Teri Hatcher speelt de hoofdrol in 'A Kiss Before Christmas'

Teri zal zich herenigen met een andere Desperate Housewives-ster, James Denton, voor de nieuwe Hallmark-vakantiefilm, A Kiss Before Christmas. Hatcher en Denton hebben niet meer samengewerkt sinds het einde van Desperate Housewives in 2012. James is ook de uitvoerend producent van A Kiss Before Christmas, waarin hij de rol van Ethan speelt. De laatste wil zijn getrouwde leven met twee tienermeisjes niet meer en wil slagen in zijn carrière. Teri speelt Ethan's vrouw, Joyce.

7 Ze kan niet opschieten met de cast van 'The Desperate Housewives'

Onlangs werd gemeld dat Teri Hatcher niet zo goed kon opschieten met haar co-sterren in de Desperate Housewives-serie, dat Nicollette Sheridan, die de rol van Edie Britt in de serie speelde, Hatcher de gemeenste vrouw ter wereld. Bovendien, toen de hele cast zich verenigde voor een Vanity Fair-shoot in 2005, stond Teri erop in het midden te staan, wat leidde tot gevoeligheden tussen de Desperate Housewives-dames. In 2012 kochten de castleden cadeaus voor elkaar, maar ze haalden Teri's naam uit de lijst met cadeaus.

6 Ze verscheen op 'Celebrity Wheel of Fortune'

Pat Sajak en Vanna White van Celebrity Wheel Of Fortune waren in januari 2021 gastheer van de Desperate Housewives-ster Teri Hatcher, samen met presentator Drew Carey en acteur Chrissy Metz. Teri speelde in de show voor het goede doel People's Concern, waarvoor ze $ 143. 250 won. People Concern vecht sinds 2016 tegen dakloosheid in Los Angeles.

5 Teri Hatcher werd geïnspireerd door dubbele regenbogen op Kangaroo Island

Teri onthulde toen ze sprak over de Britse Bake Off-spin-off dat dubbele regenbogen in Kangaroo Island haar dubbele regenboogcake inspireerden. Het Kangaroo-eiland ligt in Zuid-Australië en is wereldwijd een van Hatchers favoriete plekken. The Great Celebrity Bake Off heeft geld ingezameld voor kankerbestrijding.

4 Hatcher is een getalenteerde schilder

Tijdens haar vakantie brengt Teri haar vrije tijd door met artistieke olieverfschilderijen. Ze beschrijft haar hobby als kalmerend, geestontspannend, en zegt dat het een rustige intensiteit heeft. Teri heeft de in New York woonachtige kunstenaar en ervaringsschepper Ben Ponté gecrediteerd voor het helpen ontdekken van haar artistieke kant met schilderen en tekenen. Hatcher onthulde dat het beoefenen van schilderen voor haar als meditatie is en haar herinnert aan vreugde en verwondering.

3 Ze redt vogels, honden en katten

Teri Hatcher redt al jaren dakloze dieren. In april hielp ze Millie de hond een toevluchtsoord te vinden in het huis van haar ouders. Hatcher genoot ook in mei van een douche met haar hond Pumpkin toen ze in haar Instagram-bericht zei dat het leuk is om iemand te hebben om mee te douchen. De volgende maand redde Teri babykolibries en herenigde ze met hun moeder. Helaas rouwde ze vrijdag om haar kat, die in augustus overleed. Hatcher had haar zwarte kat gered toen ze Desperate Housewives aan het filmen was.

2 Teri rocked met een fris nieuw kapsel

Teri verraste haar fans in een Instagram-post met een nieuw fris kort kapsel. Mensen waren Hatchers lange bruine haar gewend, maar de ster wilde afgelopen juli een buzz creëren. De beroemdheid van Desperate Housewives ondertitelde de foto door te zeggen dat ze het officieel maakt als iemand het heeft gemist. Hatcher verklaarde eerder dat ze haar grijze wortels helemaal alleen verft omdat ze geen tijd heeft om naar de salon te gaan.

1 Haar nettowaarde bereikte maar liefst $50 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth bereikte Teri Hatcher's rijkdom maar liefst $ 50 miljoen tijdens haar 36 jaar acteren. Ze verdient naar verluidt gemiddeld $ 285.000 per aflevering voor haar tv-werk, waardoor ze een van de best betaalde tv-actrices is. In Desperate Housewives begon Teri met een salaris van $ 70.000 per aflevering, oplopend tot $ 400.000 in latere seizoenen van de show.

Aanbevolen: