16 foto's van Miesha Tate na haar UFC-faam

Inhoudsopgave:

16 foto's van Miesha Tate na haar UFC-faam
16 foto's van Miesha Tate na haar UFC-faam
Anonim

De wereld van MMA en UFC was verdrietig om Miesha Tate te zien vertrekken. Ze was een vaste favoriet bij de fans, een zeer geliefde concurrente. Ze bracht negen jaar door als professional en vergaarde een behoorlijk indrukwekkend record.

Dana White heeft haar gecrediteerd omdat ze een integraal onderdeel was van de vorming van meerdere vrouwenafdelingen in de UFC. Ze kwam, ze zag, ze overwon en stapte uit terwijl ze nog haar vermogens over zich had. Haar laatste gevecht tegen Raquel Pennington eindigde in een nederlaag, maar ze verliet nog steeds een erfenis die moeilijk te evenaren zou zijn door een andere vechter. Sinds UFC 205 is Miesha bezig en heeft ze haar handen vol. Ze is een expert geworden, is doorgegaan met het modelleren en zal binnenkort een paar kleintjes hebben om haar bezig te houden.

16 Helemaal opgelicht

Miesha wordt beschouwd als een van de mooiste MMA-vechters, punt uit. Het opnemen tegen een aantal felle tegenstanders in de Octagon heeft haar uiterlijk niet aangetast! Als je naar zo'n foto kijkt, is het niet verwonderlijk dat ze in de loop der jaren een heleboel modellenoptredens heeft gehad. Miesha Tate helemaal opgelicht - het is een glorieus gezicht.

15 Een kleine vakantietraining

Hoewel Miesha is gestopt met concurreren in de achthoek, heeft ze haar voet niet van het gas gehaald als het gaat om fit en gezond blijven. Ze is nog steeds in een geweldige vorm, traint nog steeds en kan waarschijnlijk nog steeds veel van de profs een run voor hun geld geven. Er is geen rust voor de goddelozen. Hier is Miesha die haar buddy dwingt tot een kleine training terwijl ze op vakantie waren.

14 Cupcake Wars

Cupcake is geen erg woeste bijnaam voor een MMA-jager. Waarom heet ze Cupcake? Gewoon omdat ze een enorme liefde voor bakken heeft. Het komt ook voort uit haar reputatie in die tijd, dat ze werd beschouwd als een zachtmoedige kleine vrouw die gemakkelijk in het oog was en niet kon vechten. Ze heeft bewezen dat eerste schijn bedriegt.

13 Verbluffende selfie

Een ding dat Miesha zo leuk vond aan haar pensionering, is dat ze de wereld rond kan reizen en een aantal fantastische landen kan bezoeken. Hier is een foto van Miesha op haar reizen, gekleed om indruk te maken, op het punt om eropuit te trekken en de geneugten van Jakarta te ervaren. Ze ziet er fantastisch uit. Blijkbaar was Miesha dat ook, ik moest gewoon een brutale spiegelfoto maken.

12 Spiegel selfie

Ze is misschien onderweg en reist hier en daar, maar Miesha heeft altijd tijd om een beetje te trainen. Het is een glorieuze foto van Miesha met een hele lading houding. Haar kleding is ook fantastisch; zwarte trainingskleding gecombineerd met roze sneakers, een look die alleen Miesha kon maken. Brutaal en zelfverzekerd – het is Miesha Tate!

11 Op haar reizen

Hier is nog een foto van Miesha op haar reizen. Het is weer een prachtige foto van Miesha in een prachtige omgeving. Ze bracht het Chinese Nieuwjaar dit jaar ingeluid met een bezoek aan Singapore. Wanneer Miesha die lieve, mooie, warme glimlach lacht, laat het de bomen bloeien, gaan de bloemen open in bloei!

10 Verbluffende fotoshoot

Miesha plaatste deze foto om lichaamsschoonheid te promoten. De meesten zijn het erover eens dat het gelukt is. Miesha is mooi, ziet er absoluut prachtig uit, rechtopstaand en trots met uitzicht op de wildernis. Bij Miesha draait alles om het promoten van eigenliefde. Ze is een inspiratie voor velen, en dat komt door foto's en berichten zoals deze.

9 Mexicaanse smaak

Als Miesha de wereld rondreist, stort ze zich op de lokale manier van leven, wil ze de culturen en tradities van het land ervaren. Ze raakte zeker aan boord met de sfeer toen ze met haar buddy op vakantie ging in Mexico. Een zonovergoten Miesha Tate in haar sombrero die ten volle leeft en zich aansluit bij de Mexicaanse manier van leven.

8 Een band tussen moeder en dochter

Een van de redenen waarom Miesha de Octagon verliet, is omdat ze zich op andere aspecten van haar leven wilde concentreren. Er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe dingen in het leven van Miesha ontstaan. Een daarvan is dat ze moeder is geworden. Plots werd ze in de wereld van het moederschap geduwd, en Miesha is er helemaal weg van. Ze is tenslotte niet iemand die een uitdaging uit de weg gaat!

7 Muurbloem

Als Miesha lacht, kunnen mensen niet anders dan met haar mee lachen. Ze lacht allemaal, ziet eruit alsof ze van het leven houdt. Ze onderschrift deze foto, "gewoon een klein muurbloempje." Miesha is allesbehalve. Ze is zeker niet het introverte type, schuwt de schijnwerpers niet. Misschien was sociale vlinder een toepasselijker onderschrift geweest!

6 Wandelen in Vegas

Het hebben van een baby om voor te zorgen, zal Miesha niet vertragen. Natuurlijk heeft ze nu andere prioriteiten. Maar als het gaat om gezond blijven, is haar fitnessregime op punt. Het enige verschil is dat ze nu een kleine metgezel heeft om mee te rijden! Hier is een foto van haar en haar kleintje die gaan wandelen in Vegas.

5 Miesha The Poser

Als je het hebt, pronk ermee. Miesha heeft het zeker en heeft in de loop der jaren eindeloos gepronkt met haar lichaamsbouw, tot grote vreugde van haar bewonderende fanbase. Ze heeft in de loop der jaren deelgenomen aan een aantal stomende modellenshoots, en dit is slechts zo'n foto, een die de harten van mensen doet kloppen en de handen doet zweten.

4 Zwanger en trots

In de loop der jaren hebben veel beroemdheden terugdeinzen voor het delen van foto's van zichzelf als ze zwanger zijn. Ze denken dat vanwege hun grote magen, de veranderingen die hun lichaam heeft doorgemaakt, ze belachelijk zouden worden gemaakt. Miesha is echter drachtig en trots. Ze wilde het nieuws met de wereld delen.

3 Miesha's Fightography

Miesha werd altijd beschouwd als een van de mooiste vrouwen in de UFC. Ze had het uiterlijk, de vaardigheden en de persoonlijkheid die bij elkaar pasten, het complete pakket om haar in staat te stellen een succesvolle overstap naar de media te maken. Voor de camera staan, niet vechtend, past zeker bij haar. Ze weet waar ze het over heeft en is een geweldige expert.

2 Tate's Travels

Miesha komt tijdens haar reizen vaak op nogal onverwachte plaatsen terecht. Ze bevond zich op een marinebasis waar ze enkele luchtige momenten met de troepen deelde. Miesha vindt het heerlijk om de troepen te bezoeken en is enorm dankbaar voor alles wat ze doen, de offers die ze brengen. Het was het allemaal waard om te zien hoe hun gezichten oplichtten.

1 Fit blijven

Miesha plaatste deze foto in 2017, een jaar na haar pensionering. Ze plaatste het op Moederdag en onderschreef de afbeelding: Fijne moederdag voor alle geweldige moeders die er zijn! Ik ben geen mama, maar ik heb wel 2 geweldige honden, dus een fijne Moederdag voor alle honden-/dierenmoeders die er zijn.” Fast forward een paar jaar en hoe de dingen zijn veranderd. Naast haar twee honden is ze nu moeder en heeft ze nog een kind op komst.

Aanbevolen: