Wat er echt is gebeurd tussen Brody Jenner en Kaitlynn Carter

Inhoudsopgave:

Wat er echt is gebeurd tussen Brody Jenner en Kaitlynn Carter
Wat er echt is gebeurd tussen Brody Jenner en Kaitlynn Carter
Anonim

Brody Jenner's bad boy-status deed de wereld geloven dat hij niet gemaakt was om te trouwen. On The Hills ging Jenner met veel van zijn co-sterren uit totdat hij eindelijk vond wie hij dacht dat 'de ware' was. Het was Kristin Cavallari niet, noch Lauren Conrad of Audrina Patridge! Het was socialite en blogger, Kaitlynn Carter. Kaitlynn en Brody ontmoetten elkaar op een feest in 2013 en verloofden zich drie jaar later op 4 mei 2016. Het paar was vijf jaar samen totdat ze hun breuk aankondigden in augustus 2019.

Na slechts een jaar huwelijk besloten Brody Jenner en Kaitlynn Carter ermee te stoppen. Al snel werd bekend dat het paar nooit wettelijk getrouwd was om de hoofdpijn van een mogelijke echtscheiding te voorkomen. Het lijkt erop dat ze een kogel op die ontweken hebben sinds hun breuk om de hoek was. We ontmoetten het stel voor het eerst in de reality-spin-offserie The Hills: New Beginnings. Vanaf dat moment kregen fans een plaats op de eerste rij voor de afbrokkelende relatie van Brody en Kaitlynn.

6 Wie is Kaitlynn Carter?

Kaitlynn Carter is meer dan alleen de ex-vrouw van Brody Jenner en de korte affaire van Miley Cyrus. Ze is een mode-influencer en mede-oprichter van een online kledingwinkel genaamd Foray. Ze richtte ook het huidverzorgingsmerk Selfé op en heeft haar eigen blog genaamd Hey, Miss Carter. Kaitlynn Carter werd in de waanzin van reality-televisie geduwd, terwijl Jenner geen onbekende is in het drama. Hij is een veteraan van de iconische MTV-show en heeft relaties gehad met de meeste vrouwen in de serie. Kaitlynn kon de druk niet aan en daarmee ging hun relatie.

5 'The Hills: New Beginnings'

The Hills: New Beginnings ging in première op 24 juni 2019 en bracht veel bekende gezichten terug, samen met enkele nieuwe. Lauren Conrad, Lo Bosworth, Stephen Coletti en Kristin Cavallari hebben het aanbod van MTV om deel te nemen aan deze serie afgewezen. Brody Jenner, Audrina Patridge, Spencer Pratt, Heidi Montag, Whitney Port, Jason Wahler, Frankie Delgado, Justin Brescia en Stephanie Pratt kwamen echter allemaal terug voor de tweede ronde. Newbies Mischa Barton, Brandon Thomas Lee, Ashley Wahler en Kaitlynn Carter behoorden tot de nieuwe gezichten van de franchise.

4 Brody Jenner en Kaitlynn Carter doen mee aan de serie

Brody en Kaitlynn hadden hun aarzelingen om deel te nemen aan de reboot, maar besloten uiteindelijk om het te doen. Helaas leidde de realityshow tot hun ondergang en werd de druk in hun relatie volledig ontrafeld. “Brody en Kaitlynn hebben al jaren problemen. Het is geen geheim onder degenen die hen kenden', vertelde een bron aan People. “En de show was niet goed voor hen. Het werd zo erg dat Kaitlynn eigenlijk was verhuisd voordat ze begonnen te filmen, maar daarna weer introk. Doing The Hills heeft veel dingen in hun huwelijk uitvergroot. En het werd duidelijk dat het niet ging werken. Ze wisten het allebei.”

3 Het onderwerp van kinderen

Het was duidelijk dat het paar het niet eens was over hun toekomstplannen. Kaitlynn wilde een echt huwelijk samen met baby's en een witte houten schutting. Er werd beweerd dat Carter Jenner een ultimatum gaf dat uiteindelijk hun relatie voorgoed beëindigde. Ze wilde een wettig huwelijk of een kind en hij koos voor geen van beide. Brody Jenner en Kaitlynn Carter gingen uit elkaar nadat seizoen één van The Hills: New Beginnings was uitgezonden. Geweldig voor de kijkcijfers van de show… niet zo geweldig voor hen.

2 De drinkgewoonten van Brody Jenner

In de show werd onthuld dat Brody's drinken een andere reden was voor hun breuk. Het liep uit de hand en Kaitlynn had genoeg van het constante feesten. Brody onthulde dat dingen in hun huwelijk ertoe leidden dat hij te veel dronk vanwege de stress. Kaitlynn gaf toe dat ze dat een excuus vond en hij gebruikt haar kinderwens als zondebok om te drinken. Het is duidelijk dat hun relatie op zijn einde liep en dat het gewoon twee verschillende mensen zijn die verschillende dingen willen.

1 Brody Jenner en Kaitlynn Carter nu

De twee zijn nog steeds op The Hills: New Beginnings en zijn door dit alles zulke goede vrienden geworden. Beiden zijn met andere mensen uitgegaan en zijn erin geslaagd om als vrienden in elkaars leven te blijven. Kaitlynn Carter vertelde haar ex-man dat ze een baby verwachtte met haar vriend Kristopher Brock. Het paar heeft hun eerste kind samen verwelkomd, een jongetje genaamd Rowan Carter Brock. Wat Jenner betreft, hij geniet momenteel van het vrijgezelle leven.

Jenner onthulde dat hij wenste dat Carter hem eerder over de zwangerschap had verteld. "Natuurlijk is het pijnlijk om al die andere mensen te zien die lijken te weten dat zij zwanger is en niet ik", vertelde Jenner de camera's in een biechtstoel tijdens de aflevering. "Een baby was zo'n groot deel van onze relatie en praten in onze relatie. Ik hoef niet de eerste te zijn die het weet, maar ik denk dat ik in de top 10 zou moeten staan." Kaitlynn vertelde: "Het is gewoon belangrijk om met iemand te delen. Het voelt als een laatste nagel aan de doodskist."

Aanbevolen: