Property Brothers' Drew en Jonathan Scott's echte relatie, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Property Brothers' Drew en Jonathan Scott's echte relatie, uitgelegd
Property Brothers' Drew en Jonathan Scott's echte relatie, uitgelegd
Anonim

De evolutie van de entertainmentindustrie door de jaren heen heeft plaats gemaakt voor vrijwel elk soort programma dat je maar kunt bedenken. Hoewel er shows zijn die gebaseerd zijn op makelaardij, zoals Selling Sunset, is er ook een die gebaseerd is op woningrenovaties. Complementair, nietwaar? Property Brothers volgt de levens van twee identieke tweelingen terwijl ze het opnemen tegen de vastgoed- en bouwsector.

Sinds het voor het eerst werd uitgezonden in 2011, is de show uitgegroeid tot de best beoordeelde programma's op het netwerk en heeft ze vanaf die plek twee prijzen gewonnen. Over het algemeen heeft de televisie-industrie niet veel programma's die worden gehost door identieke tweelingen, en daarom is het niet meer dan normaal dat mensen de interesse in hun persoonlijke leven en hun relatie buiten de show wekken. Zo ziet dat eruit.

6 Jonathan en Drew Scott zijn altijd wonderkinderen in onroerend goed geweest

Canadian Twins, Drew en Jonathan Scott kwamen als een verrassing voor hun ouders en zijn opgegroeid op een boerderij, wat hen een behoorlijke opvoeding heeft gegeven. Dit in combinatie met hun blootstelling aan de vastgoedwereld vroeg in hun leven zette dit paar op een pad dat leidde tot de aankoop van hun eerste huis op 17-jarige leeftijd. De verrassingen eindigen daar niet, de broer slaagde er ook in om een huis kort na hun aankoop en maakte er rond dezelfde tijd $ 50.000 winst mee.

5 Drew en Jonathan Scott leven totaal verschillende levens

Als je Property Brothers volgt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat Drew en Jonathan heel close zijn, en het is zelfs zo ver dat ze zelfs identieke spraakpatronen hebben. De broers hebben echter bevestigd dat hun interesses in het leven mijlenver uit elkaar liggen. In een interview vertelden de broers Scott de wereld over hun persoonlijke leven. Drew was geschilderd als extravert en bracht het grootste deel van zijn tijd buitenshuis door. Aan de andere kant bleek Jonathan gereserveerd en verlegen te zijn, wat verder bewijst dat ze verschillende levensbelangen hebben.

In Drew's woorden: "Ik vind het grootste verschil dat ik een persoonlijkheid heb en Jonathan niet. Hij is een robot, "Ondanks dat ze een lange lijst van verschillen hebben, worden ze vaker wel dan niet voor elkaar aangezien en dit komt vooral voor bij fans die ze buiten de show niet kennen.

4 Jonathan en Drew Scott's jeugd

De meeste moeders die identieke tweelingkinderen hebben, bedenken meestal een systeem om ze uit elkaar te houden. De dingen voor de moeder van Drew en Jonathan waren echter anders en werden soms een beetje verwarrend. Dit was een soort van opluchting voor de fans die hetzelfde probleem hadden.

Tijdens een interview met Glamour onthulden de tweelingbroers dat hun moeder, na jarenlang voor elkaar te hebben aangezien, eindelijk een onfeilbaar systeem ontdekte om ze uit elkaar te houden. In Jonathans woorden: "ze zei dat ik grotere woorden gebruik." Drew antwoordde: "Sindsdien ben ik op zoek naar therapie". De broers voegden er ook aan toe dat het over het algemeen gemakkelijker is om ze uit elkaar te houden tijdens de show, aangezien Drew degene is die altijd de huizen aan de geïnteresseerde mensen laat zien, terwijl de meeste vaardigheden van Jonathan grotendeels gebaseerd zijn op bouwwerkzaamheden. Dus als je een van hen de volgende keer met een hamer ziet zwaaien, is dat hoogstwaarschijnlijk Jonathan.

3 De romantische relaties van Jonathan en Drew Scott

Hoewel Drew en Jonathan Scott de meeste dingen samen doen als een team, hebben de broers ook enkele persoonlijke aspecten van hun leven die ze serieus nemen. Een van deze aspecten is met hun persoonlijke, romantische relaties. Drew, de meer gereserveerde van het paar, vond al vroeg liefde en trouwde in 2018 met zijn langdurige vriendin, Linda Phan. Jonathan aan de andere kant, hoewel hij niet getrouwd is, is ook op een gelukkige plek met zijn liefs, actrice Zooey Deschanel.

2 Jonathan Scott's relatie met Zooey Deschanel

Jonathan Scott en Zooey Deschanel ontmoetten elkaar tijdens het filmen voor Carpool Karaoke en het klikte meteen. In september 2019 werd hun romance bevestigd door US Weekly. Een dag voordat hun relatie officieel openbaar werd, sprak Jonathan Scott tegen het tijdschrift en zei: Ik heb een afspraak met iemand, ik ben een zeer privépersoon, dus daar praat ik meestal niet over. Het is absoluut speciaal voor mij omdat ik de man ben die de lat hoger legt in wat ik zoek in een partner. Ik werd een beetje overrompeld. Het was zeker een aangename verrassing.” In de loop der jaren hebben Jonathan en Zooey veel samen uitgespookt, en het lijkt erop dat het veel serieuzer wordt met het paar.

1 De schandalen van Jonathan en Drew Scott

Op dit moment is het veilig om Drew en Jonathan Scott te taggen als 'HGTV-roy alty'. Afgezien van het hosten van een reeks shows op het netwerk, waaronder Brother Vs. Brother, Buying and Selling, Property Brothers en enkele andere spin-offs, de sterren hebben ook een paar persoonlijke projecten in petto en aangezien dit over hun persoonlijke leven gaat, moesten we erachter komen.

Het paar kondigde een tijdje geleden aan dat ze van plan waren een lifestylemagazine te lanceren en natuurlijk waren fans zoals gewoonlijk hyped. Echter, te midden van hun vermogen van meerdere miljoenen dollars, zijn Drew en Johnathan Scott in de loop der jaren verstrikt geraakt in nogal wat schandalen die hun carrière zouden kunnen beïnvloeden. Tegenwoordig slagen de broers Scott erin om hun neus uit de problemen te houden en zijn ze volledig gefocust op het opbouwen van hun merk.

Aanbevolen: