Angelina Jolie stuurt nog steeds cadeautjes naar de zoon van ex Billy Bob Thornton

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie stuurt nog steeds cadeautjes naar de zoon van ex Billy Bob Thornton
Angelina Jolie stuurt nog steeds cadeautjes naar de zoon van ex Billy Bob Thornton
Anonim

Billy Bob Thorntons zoon Harry Thornton heeft onthuld dat zijn ex-stiefmoeder Angelina Jolie hem nog steeds elke vakantie cadeautjes stuurt.

Hij onthulde ook dat, hoewel ze elkaar niet elke dag spreken, ze contact blijven houden en dat Jolie getrouwd is met zijn vader een moment in zijn jeugd is waar hij met veel plezier op terugkijkt.

Harry verklaarde dat Angelina 'me nog steeds elk jaar kerstcadeaus stuurt'

Het beroemde nageslacht vertelde Entertainment Tonight: "Tot op de dag van vandaag stuurt ze me nog steeds elk jaar kerstcadeaus en dat soort dingen. Ik praat niet elke dag met haar aan de telefoon, maar zo nu en dan praten we."

Harry vervolgde: "Ze was zo cool. Ze nam ons elke week mee op kamp en ze huurde een keer een camper, en we gingen op een volledige kampeertrip."

“Ze was gewoon zo leuk voor ons toen we jonger waren. Zoals, ze was erg leuk.'

27-jarige Harry begint nu aan een carrière in de schijnwerpers, aangezien hij zich heeft aangemeld bij E!’s reality-serie ‘Relative Famous: Ranch Rules.’

In de tv-show zal Harry worden vergezeld door een cast van andere beroemde nakomelingen, waaronder David Hasslehoff's dochter Taylor en Shaquille O'Neal's zoon Myles, waar ze de glitter en glamour van hun bevoorrechte leven zullen ruilen voor een nitty -zanderige baan werken – en wonen – op een ranch.

Harry speelt de hoofdrol in een show waarvan de voorganger de carrière van Kourtney Kardashian een kickstart gaf

Ze treden in de voetsporen van Kourtney Kardashian, die verscheen in de vorige serie 'Filthy Rich: Cattle Drive' van de show.

Angelina en Billy Bob waren twee jaar getrouwd nadat ze in 2000 in Las Vegas waren weggelopen. De ceremonie was verre van gewoon - Jolie koos ervoor om een spijkerbroek te dragen voor het huwelijk en het paar zei: "Ik doe" met een flesje elkaars bloed om hun nek.

Bovendien was Billy Bob eigenlijk verloofd met actrice Laura Dern ten tijde van zijn verbintenis met Jolie.

Hoewel het paar al snel uit elkaar ging, hield Angelina vol dat hun breuk in der minne was verlopen. “Hij is echt een goede man… Hij is hysterisch – we hebben veel gelachen. … Wat er mis ging, of niet eens verkeerd, maar wat niet de bedoeling was, aangezien hij zich op zijn muziek concentreerde en ik boven aan het lezen was.”

“Ik maakte een verandering in mijn leven door en begon meer aandacht te schenken aan het nieuws, leerde over andere landen en werd politiek actiever.”

Aanbevolen: