Tom Holland Fronts Prada's mannen lente 2022 advertentiecampagne

Inhoudsopgave:

Tom Holland Fronts Prada's mannen lente 2022 advertentiecampagne
Tom Holland Fronts Prada's mannen lente 2022 advertentiecampagne
Anonim

Spiderman-acteur, Tom Holland,frontt Prada's lente 2022 reclamecampagne voor mannen.

Gefotografeerd door David Sims, de Britse acteur poseert in een selectie van shots tegen een kleurrijke achtergrond. De campagne, die het thema 'In the Mood for Prada' volgt, benadrukt de relatie tussen kleding en het lichaam.

De acteur, die als volgende in Uncharted verschijnt, past zijn rood getinte leren jas aan en toont de geheel zwarte look eronder. In een andere look pronkt de voormalige danseres met een gebeitelde borst in een vest en broek

In een begeleidende video is te zien hoe Holland kleren aantrekt, ze uittrekt en zijn borst ontbloot terwijl hij zegt: 'Kleed je aan. Uitkleden. Kleden. Prada.”

Tom Holland poseert voor nieuwe modecampagne

The Spiderman: No Way Home-acteur is de laatste tijd het gesprek van de dag en verscheen in een van de meest succesvolle blockbusters van vorig jaar. Creatieve co-directeuren van het luxe modehuis Miuccia Prada en Raf Simons willen uiteraard graag inspelen op de hype.

Prada heeft een sterk trackrecord in het inhuren van succesvolle filmsterren voor zijn campagnes, waaronder Willem Dafoe, Ethan Hawke, Dane DeHaan en Ezra Mille. Ze hebben ook gewerkt met actrices als Julia Garner, Shira Haas en Hunter Schafer.

De 25-jarige acteur droeg een op maat gemaakt Prada-pak tijdens de première van Spider Man: No Way Home in Los Angeles afgelopen december. Het knappe chocoladebruine pak had een double-breasted blazer met scherpe revers en een geplooide broek.

Prada legde het inhuren van Holland uit: "In een hercontextualisering van een figuur die wereldberoemd is vanwege zijn actieheldrollen, wordt Nederland hier een belichaming van de Prada-man van vandaag - een rijk innerlijk leven dat zijn uiterlijke projectie van het zelf informeert,"

“Deze beelden bevestigen de kleinste acties en reacties, intieme en zachte momenten - de verstandhouding tussen kledingstuk en lichaam, gebaren van aan- en uitkleden levend in de beelden. In plaats van een filmisch panorama wordt Nederland in beeld gebracht via portretten, intiem en echt. De beelden verbinden - zijn blik houdt de onze en onze aandacht vast. Hij treedt op voor de camera, met opzet - maar het is een optreden van hemzelf , vervolgde de verklaring.

Holland kan de Academy Awards hosten

Prada had een slimme keuze kunnen maken door Tom Holland in te huren als het gezicht van hun merk. Het gerucht gaat dat hij door de Academie is benaderd om dit jaar de Academy Awards te organiseren, The Hollywood Reporter heeft beweerd dat Academy "hem heeft benaderd om die mogelijkheid te onderzoeken"

Hoewel de acteur heeft gezegd dat hij het graag zou doen, verwachten we hem dit jaar niet in Prada te zien tijdens de ceremonie: "Misschien in de toekomst, maar eerlijk gezegd heb ik het gewoon te druk Ik heb nu geen tijd.' Hij voegde eraan toe dat hij het "lief" zou doen.

Aanbevolen: