Hoe Chris Tucker zijn vermogen opnieuw opbouwt nadat hij failliet is gegaan

Inhoudsopgave:

Hoe Chris Tucker zijn vermogen opnieuw opbouwt nadat hij failliet is gegaan
Hoe Chris Tucker zijn vermogen opnieuw opbouwt nadat hij failliet is gegaan
Anonim

Chris Tucker was ongetwijfeld een van de meest gewilde komische acteurs van zijn generatie. Het is tenslotte een hele prestatie om van slechts $ 10.000 betaald te krijgen voor een van zijn meest iconische rollen naar de hoofdrol in een van de grootste franchises van het midden van de jaren 2000. De Rush Hour-ster maakte echter financieel moeilijke tijden door en werd belast met de zware taak om zijn indrukwekkende vermogen opnieuw op te bouwen. De omstandigheden achter de vrijdagster die van een nettowaarde van $ 40, 000, 000 naar een negatief nettowaarde gaat, zijn fascinerend; echter, Tucker heeft het nodig geacht om zijn beste kans te wagen om zijn enorme fortuin opnieuw te genereren.

Een heropleving van zijn carrière in de wereld die hem om te beginnen op de radar zette (om nog maar te zwijgen van zijn fans die vonden dat hij perfect zou zijn voor een bepaalde DC-rol, wat mogelijk een grote betaaldag zou betekenen) is een begin voor zeker, maar wat probeert de ster nog meer te doen om ervoor te zorgen dat zijn zakken weer gevuld zijn met het groene spul? Grappig, je zou het moeten vragen. Laten we eens kijken, zullen we?

6 Dus, wat is er precies gebeurd met het fortuin van Chris Tucker?

Chris Tucker reisde de ongelukkige weg die veel beroemdheden voor hem hebben, de weg van onbetaalde belastingen en slechte financiële investeringen. Of het nu onopzettelijk was of als gevolg van financiële onwetendheid of misschien zelfs kwade trouw, Tucker deed verschillende slechte investeringen dankzij zijn financieel adviseur, die ook niet voldoende hulp en begeleiding bood om ervoor te zorgen dat zijn belastingrechten werden betaald. Dit leidde natuurlijk tot een bezoek van de goede oude Uncle Sam en zag dat de ster van The Fifth Element in 2014 maar liefst $14 miljoen moest betalen, en meest recentelijk $9.6 miljoenaan de IRS. Een enorme klap en een bijtende herinnering aan het cliché: "Er zijn maar twee dingen zeker in het leven: de dood en belastingen."

5 Chris Tucker maakt comeback van comedy

Chris' carrière begon met zijn reis door de wereld van stand-up comedy en het vinden van zijn plek op HBO's Def Comedy Jam terug begin jaren 90. Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat de Money Talks-ster terug zou gaan naar wat hem al die jaren geleden beroemd maakte. In 2012 (ish) besloot Chris om precies dat te doen en begon aan een reis terug naar stand-up. Na een onderbreking van meer dan 10 jaar uit Hollywood (omdat de acteur geen films meer wilde maken) en het proces van het maken van films, heeft Tucker zijn focus gelegd op zijn nieuwe stand-up act. Tucker begon zijn reis terug naar bekendheid met zijn Netflix-special, Chris Tucker: Live.

4 Chris Tucker's IRS-problemen zijn een waardevolle les

In zijn Netflix-komediespecial uit 2015, Chris Tucker: Live, belicht Tucker zijn financiële situatie en zijn slechte financiële inzicht. Hij begint de grillige tirade door te stellen dat de volgende persoon die zijn leven in een romantische setting binnengaat, financieel competent moet zijn: 'Het huwelijk is soms geen goede zakelijke deal. Ik ben echter op zoek. Maar weet je, ik heb een vrouw nodig die me gaat helpen. Het kan me niets schelen, " vervolgt hij, "Je moet wat andere dingen doen. Je moet een 1099 kunnen invullen en sht. Je moet me dit jaar helpen met mijn belastingen. Je moet een boekhoudkundige opleiding hebben om bij mij te zijn.' Als je niet lacht, huil je, toch?

3 Verrassend genoeg heeft Chris Tucker lucratieve rollen afgewezen

Wanneer aanbiedingen zoals hoofdrollen in Pink Panther, Lethal Weapon, en zelfs een terugkeeraanbod voor de Friday-serie op je pad komen, zou je waarschijnlijk niet aarzelen om toe te slaan voordat iemand anders ze grijpt (met uitzondering mogelijk roze panter zijn). Dat is echter precies wat Chris in het verleden heeft gedaan. Voor een man met zijn financiële problemen, zou je denken dat de komiek de kans zou verwelkomen om een snelle en grote betaaldag te pakken met een van de bovengenoemde rollen, vooral vrijdag. Volgens Showbiz Cheatsheet.com zei Tucker dit over het afwijzen van vrijdag: Het ging over naar het volgende niveau gaan. Ze konden niet geloven dat ik er niet nog een wilde doen, maar ik had gelijk als ik eraan terugdenk', vervolgde Tucker, 'ik dacht:' Het is tijd om iets nieuws te doen. Dat hebben we gedaan.'”

2 Chris Tucker's geannuleerde Beacon Theatre Show zou hem waarschijnlijk knap betaald hebben

Chris was in 2020 op weg om een concert te headlinen in het Beacon Theatre in New York City; De wereldwijde pandemie zorgde er echter voor dat de show werd geannuleerd en verplaatst naar een latere datum. De show werd vervolgens verplaatst naar 15 oktober vorig jaar, maar nogmaals, de wereldwijde pandemie dwong opnieuw een annulering af, alleen deze keer is er geen bijgewerkte herschikking (op het moment van schrijven). Beacon Theatre-show zou hebben gegenereerd, maar het zou zeker een vorstelijk bedrag zijn geweest.

1 Chris Tucker is momenteel $ 5 miljoen waard

Alles bij elkaar genomen, is Chris erin geslaagd om terug te stuiteren. Hoewel hij niet in de buurt kwam van wat zijn vermogen in voorgaande jaren was, is Tucker van een negatief vermogen naar het accumuleren van $ 5 miljoen teruggegaan op zijn eens eenzame bankrekening. De Rush Hour-ster heeft de steile berg beklommen van een faillissement; een berg die hij zeker nooit meer wil beklimmen. Echter, Chris heeft momenteel een paar problemen met de IRS, dus misschien zijn zijn eerdere ervaringen met financiële problemen nog lang niet voorbij. Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: