Hier is hoe Brendan Fraser zijn vermogen opnieuw opbouwt

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Brendan Fraser zijn vermogen opnieuw opbouwt
Hier is hoe Brendan Fraser zijn vermogen opnieuw opbouwt
Anonim

Brendan Fraser is een van de meest aanbeden sterren van zijn tijd, en fans staan te popelen om zijn voortdurende comeback te voltooien. Jaren geleden, net toen hij zijn populaire The Mummy-trilogie afsloot, onderging Fraser een pijnlijke scheiding, zag zijn moeder overlijden en leed zijn carrière nadat Hollywood hem op de zwarte lijst had gezet om redenen die zowel walgelijk als tragisch waren.

De Mummy-franchise is een van de meest succesvolle die in het begin van de jaren 2000 uit Hollywood kwam en meer dan $ 1.000.000, 000 binnenhaalde aan de kassa. De film verdiende Fraser ooit een nettowaarde van $ 45 miljoen, die snel opraakte toen zijn carrière langzamer ging, hoewel hij vandaag nog steeds een coole $ 20 miljoen waard is. Dat aantal zal echter zeer binnenkort stijgen.

7 Brendan Fraser verloor zijn geld door alimentatiebetalingen

Terwijl Frasers carrière het moeilijk had, werd zijn persoonlijke leven ook ingewikkeld. Brendan Fraser en zijn vrouw Afton Smith begonnen in 2007 een pijnlijk echtscheidingsproces. Fraser werd veroordeeld tot het betalen van Smith $ 50.000 per maand aan alimentatie en $ 25.000 per maand aan kinderbijslag. In totaal moest Fraser zijn vrouw $ 900.000 per jaar betalen totdat zijn kinderen volwassen waren en totdat Smith hertrouwde. Je zou denken dat Fraser dit met $ 45 miljoen aan zou kunnen, maar Fraser had het geld nodig omdat het rond dezelfde tijd was dat hij werk begon te verliezen - maar waarom? Waarom worstelde deze kassamagneet van een acteur ineens in Hollywood?

6 Zijn carrière vertraagde omdat hij naar voren kwam met beschuldigingen tegen Phillip Berk

Phillip Berk was een van de machtigste mannen in Hollywood. De voormalige journalist stond aan het hoofd van de Hollywood Foreign Press Association, een van de toonaangevende filmverenigingen na de Academie. In 2018 kwam Fraser, dankzij de steun van de MeToo-beweging, naar voren met beschuldigingen dat Berk hem in 2003 seksueel had misbruikt, en dat toen hij eerst naar voren probeerde te komen dat Berk Fraser op de zwarte lijst had gezet, waardoor Fraser gedwongen werd om flopfilms te maken in zijn wanhopige poging om zijn alimentatie te betalen. Berk is sindsdien teruggetreden uit de HFPA en hij werd permanent verwijderd toen een racistische e-mail die hij schreef uitlekte.

5 Brendan Fraser moest meerdere operaties ondergaan

Naast echtscheiding, mishandeling en zwarte lijst, haalde een van Frasers carrièrekeuzes hem uiteindelijk in, wat hem op zijn beurt dwong zijn carrière te vertragen. Fraser deed vroeger zijn eigen stunts, maar in 2013 had de acteur meerdere operaties nodig vanwege verwondingen die hij in de loop der jaren had opgelopen. Het verliezen van zijn behendigheid, iets dat ooit zijn carrière maakte, samen met alle andere trauma's die hij doorstond, dreef Fraser in een depressie waar hij zich pas onlangs uit heeft gegraven.

4 Hij begon zijn comeback met 'The Affair' en 'Trust'

Fraser vond hier en daar werk in de jaren 2010, maar er ging niets boven de kaskrakers waar hij vroeger hoog op reed. Maar in 2016 begonnen de zaken te veranderen, toen hij een ondersteunende rol kreeg in het populaire tv-drama The Affair. Hij merkte ook dat hij de hoofdrol speelde in Trust, een serie over het drama van de prominente Getty-familie. Fans begonnen te merken dat hun favoriete acteur weer opkwam, en kort daarna kwam Fraser naar voren over zijn aantijgingen tegen Berk. Fans waren ongelooflijk ondersteunend en blijven hun steun betuigen op sociale media.

3 Brendan Fraser trad toe tot het DC Extended Universe

Met het publiek weer achter hem, vond Fraser al snel zijn weg terug op de set. Hij trad toe tot het DC Extended Universe toen hij Robotman op Titans speelde, een rol die hij hernam in de spin-offserie Doom Patrol. In de aankomende DC-film Batgirl wordt Fraser aangemeld om de schurk Firefly te spelen.

2 Brendan Fraser speelt de hoofdrol in films geregisseerd door Oscarwinnaars zoals Martin Scorcesse

Eens op de zwarte lijst gezet dankzij een Hollywood-magnaat, nu is Brendan Fraser een magneet voor hen. Darren Aronofsky, die de wereld bracht Requiem For A Dream, Black Swan en The Wrestler (wat een comeback-voertuig was voor een andere acteur, Mickey Rooney), heeft Fraser gecast in zijn nieuwe film The Whale. Hij zal ook te zien zijn in het volgende project van Martin Scorsese, Killers of The Flower Moon.

1 Zijn comeback wordt "The Brennasiance" genoemd

Fans zijn zo opgewonden om te zien dat de acteur terugkeert naar de A-lijststatus dat zijn comeback "The Brenaissance" wordt genoemd. De terugkeer van Brendan Fraser markeert een belangrijke verschuiving in Hollywood. Machtsspelers zoals Phillip Berk kunnen niet langer goede mensen zoals Fraser misbruiken en ermee wegkomen. Een van de redenen waarom fans Fraser zo leuk vinden, is dat ze zichzelf in hem kunnen zien. Fraser deed alles goed, hij werkte hard, maar dankzij dingen waar hij geen controle over had, worstelde hij jarenlang. Er zijn veel mensen die zich daarin kunnen vinden. Fraser is niet alleen een acteur, hij is een acteur met een van de meest herkenbare valpartijen van genade in Hollywood. Vanaf die herfst staat Fraser weer op, en fans hebben gelijk, de Brennasiance is hier.

Aanbevolen: