The Real Housewives Of Potomac: de 5 beste afleveringen (& slechtste), gerangschikt op IMDb

Inhoudsopgave:

The Real Housewives Of Potomac: de 5 beste afleveringen (& slechtste), gerangschikt op IMDb
The Real Housewives Of Potomac: de 5 beste afleveringen (& slechtste), gerangschikt op IMDb
Anonim

The Real Housewives Of Potomac is een van de nieuwere toevoegingen aan de Real Housewives-franchise. Kijkers volgen de levens van zes vrouwen uit Potomac die hun carrière, gezin en vriendschap proberen te combineren: Gizelle Bryant, Ashley Darby, Robyn Dixon, Karen Huger, Candiace Dillard en Monique Samuels. Het vijfde seizoen ging in première op 2 augustus 2020. Hoewel het eerste seizoen de laagste kijkcijfers had, genoot het ook de meeste kijkers in de VS, ergens tussen de 1,5 en 2 miljoen fans.

De eerste reactie op de toevoeging van Potomac was een beetje sceptisch - drama is niet het eerste dat in je opkomt als we denken aan deze stad in Maryland. De cast bracht ons echter meer dan genoeg meningen en confrontaties. Ze zijn allemaal direct, uitgesproken en assertief. Terwijl bepaalde huisvrouwen na één seizoen wegliepen, zijn de vrouwen uit Potomac meestal nog steeds sterk.

10 Beste: hete roddels, koude pizza (7,7)

hete roddels, koude pizza-aflevering over echte huisvrouwen van potomac
hete roddels, koude pizza-aflevering over echte huisvrouwen van potomac

Vreemd genoeg was de best beoordeelde aflevering van seizoen 3 ook degene met de minste kijkers. In "Hot Gossip, Cold Pizza" kon Gizelle letterlijk niet uit het haar van Karen blijven. Ze ontmoette zelfs haar kapper Kal en verspreidde de roddels over Karen onder het voorwendsel dat ze echt om haar geeft.

Ashley is ook veel te veel betrokken bij Karens leven. De twee roddelmeisjes werken samen om Robyn en de voortgang op de bouwplaats te zien. Het trio probeert de voorhamer en viert het meteen met mousserende wijn. Ondertussen was Monique druk bezig met het voorbereiden van een geweldige avond voor haar man. Ze liet haar attente kant zien en kreeg zeker wat browniepunten.

9 Slechtste: "Wat een beetje whisky kan doen" (5,7)

wat een beetje whisky kan doen op de echte huisvrouwen van potomac
wat een beetje whisky kan doen op de echte huisvrouwen van potomac

De derde aflevering van seizoen 1, "What A Little Whiskey Can Do" draait om relaties. Katie organiseerde een gala in D. C.: haar familie is eigenaar van Rost Foundation en heeft in het verleden filantropisch werk gedaan. De gebeurtenissen tijdens het evenement werden echter overschaduwd door Katie's eigen obsessie met haar burgerlijke staat. Ze paradeerde met haar man Andrew en wilde weten wanneer hij van plan was te trouwen. Robyn daarentegen leeft nog steeds en deelt haar bed met haar ex-man Juan. Omdat hij geen vaderfiguur had toen hij opgroeide, wilde hij er zijn voor zijn kinderen. De vrouwen van Potomac vertonen allemaal tekenen van giftige relaties.

De aflevering is vernoemd naar een ander evenement: whiskyproeverij. De rest van de dames ontmoetten elkaar in het Barrel Restaurant. Naarmate de avond vorderde, werden ze steeds spraakzamer. Op een gegeven moment ontstond er zonder duidelijke reden een ruzie tussen Gizelle en Charisse.

8 Beste: "Laat de postcode je niet voor de gek houden" (7.8)

Don't Let the Zip Code Fool Ya aflevering over de echte huisvrouwen van potomac
Don't Let the Zip Code Fool Ya aflevering over de echte huisvrouwen van potomac

Seizoen 2 begon met een van de best beoordeelde afleveringen in de geschiedenis van RHOP. De ruzie tussen Gizelle en Charisse gaat nog steeds door, ze noemen elkaar gek. Robyn zat tussen de twee in en had moeite om partij te kiezen. Katie ging van het belangrijkste lid van de cast naar een gast, wat interessant is omdat ze op zichzelf een beroemdheid zou kunnen worden. Ze ging tenslotte met Russel Simmons uit en kwam zo op de lijst van huisvrouwen die met beroemdheden uitgingen.

Ashley deed mee aan een liefdadigheidsdanswedstrijd Manifest Your Destiny. Daardoor heeft ze minder tijd om zich te concentreren op een restaurant dat ze samen met haar man Michael opende. Zo te zien zou seizoen 2 gevuld zijn met drama, gevechten en echtelijke strijd.

7 Slechtste: "Wanhopig op zoek naar een huwelijk" (5.6)

wanhopig op zoek naar een huwelijksaflevering over echte huisvrouwen van potomac
wanhopig op zoek naar een huwelijksaflevering over echte huisvrouwen van potomac

De titel van de 4e aflevering van seizoen 1 "Desperately Seeking Marriage" verwijst naar Katie die vastbesloten is om zo snel mogelijk met Andrew te trouwen, niet per se uit liefde, maar omdat ze een vrouw wil zijn. Helaas is hij niet zo enthousiast. Eerlijk gezegd vertelt hij haar nooit dingen die zouden bewijzen dat hij echt van haar houdt. En dus besluit Katie hun huis te renoveren en noemt een van de kamers "The Mrs. Room", over passief-agressief gesproken!

Ondertussen begon Ashley geruchten over de hechte Potomac-samenleving, Karen leerde hoe ze een vliegtuig moest besturen en Charisse kwam openhartig over haar mysterieuze huwelijk.

6 Beste: "The Text Heard 'Round The Lake House" (7.8)

De tekst hoorde 'Round the Lake House de echte huisvrouwen van potomac
De tekst hoorde 'Round the Lake House de echte huisvrouwen van potomac

Toen het werd uitgezonden, keken slechts 780 000 mensen naar "The Text Heard 'Round The Lake House" en het bleek een van de best beoordeelde afleveringen te zijn. Het is inmiddels duidelijk geworden dat Michael Ashley als een deurmat behandelt. Hij ziet eruit alsof hij constant iets verbergt. Wanneer Candiace een bepaalde tekst ontvangt, leren we wat de slechte echtgenoot voor zichzelf hield - het is een duidelijk teken dat hij vals speelt. Deze keer is het drama echt en terecht.

De dames zijn anders bij Monique's huis aan het meer, helpen bij het organiseren van een optocht en blijven onder elkaar kibbelen.

5 Slechtste: "Lezen is fundamenteel" (5.4)

de echte huisvrouwen van potomac
de echte huisvrouwen van potomac

Nog een van de slechtste afleveringen dateert helemaal terug naar seizoen 1 in 2016. "Lezen is fundamenteel" was qua setting eentonig, maar er waren veel moeilijke gesprekken. De Potomac-dames komen allemaal samen voor een meidenavond en beginnen elkaar uiteindelijk uit te roepen. Ze gingen naar een dragshow. Alles ging relatief goed totdat Michael opdook. Karen stelde het niet op prijs dat een man hun feest verpestte en maakte er een groot probleem van. Ze voelde zich verraden door Ashley.

Ze zijn misschien eerlijk tegen elkaar, maar deze vrouwen vrienden noemen is een beetje vergezocht. In plaats van elkaar te steunen, kunnen ze gewoon niet wachten om te vechten. Geen wonder dat deze aflevering als een van de slechtste werd beoordeeld op RHOP.

4 Beste: "Meme Your Own Business" (7,9)

meme je eigen bedrijf RHOP
meme je eigen bedrijf RHOP

Karen organiseerde een verdeeldheid zaaiende persconferentie waarop Gizelle een controversieel shirt droeg. Maar het is niet de persconferentie die 'Meme Your Own Business' tot een van de beste afleveringen maakte. We hebben eindelijk meer te weten gekomen over Candiace, die op dit moment een nieuw lid is van de Potomac-crew.

Ondertussen worstelen Ashley en Michael met nog een ander probleem. Hij dringt er bij haar op aan de financiële banden met haar moeder te verbreken. Ze betaalden haar huur en Michael heeft er langzaam genoeg van. Hoewel Michael vaak doet alsof hij een aardige vent is, had hij deze keer echt een punt.

3 Slechtste: "Hoe ze hier zijn gekomen 2020" (5.4)

hoe ze hier kwamen 2020 de echte huisvrouwen van potomac
hoe ze hier kwamen 2020 de echte huisvrouwen van potomac

Seizoen 5 begon met een special van 30 minuten, met de beste momenten van de Potomac-vrouwen. Degenen die de voorgaande vier seizoenen niet hebben gezien, konden inhalen wat er tot dan toe was gebeurd.

Op dezelfde manier begon The Real Housewives of New York City zijn 12e seizoen met hetzelfde concept. Het bleek een van de meest schokkende seizoenen van de franchise tot nu toe te zijn, dus de preview-special had zeker een doel.

2 Beste: Alle thee, alle schaduw (7,9)

All Tea, All Shade op de echte huisvrouwen van potomac
All Tea, All Shade op de echte huisvrouwen van potomac

De tweede aflevering van het tweede seizoen spant de kroon als beste aflevering op RHOP. We ontmoeten Katie's vervanger, een nieuwe huisvrouw Monique Samuels bij Katie's Casino Royale-evenement. Karen en Robyn ontmoeten elkaar tijdens een spelletje pool en bespreken hun plannen om Gizelle en Charrisse te verzoenen op een theekransje.

Helaas begon het theekransje met Gizelle die Monique griezelde over haar leven voordat ze naar Potomac kwam. Ze is hopeloos: terwijl ze probeert om het beter te maken met Charrisse, slaagt ze erin een nieuwe vriend te maken. Geen enkele aflevering is compleet zonder een echtelijke ruzie tussen Ashley en Michael - dit keer over het Oz-restaurant.

1 Slechtste: "Fout op volle zee" (5.3)

Fout op volle zee over de echte huisvrouwen van potomac
Fout op volle zee over de echte huisvrouwen van potomac

De slechtste aflevering ooit was de vijfde aflevering van seizoen één, "Error on the High Seas". Op dit moment beginnen Ashley en Michael net met het openen van hun Australische restaurant. Charrisse krijgt bezoek van Robyn: de twee worden voorgesteld als vrienden met een speciale band omdat ze allebei getrouwd waren met NBA-spelers. We komen erachter dat Robyn technisch gezien nog steeds bij haar ex-man is.

Het meest fantastische evenement van de aflevering was het jachtfeest van Karen. Het meest griezelig zou de dubbele date moeten zijn: Katie en Andrew gingen golfen met Ashley en Michael.

Aanbevolen: