Khloe Kardashian reageert onverwacht op Twitter-gebruiker die een klasproject promoot

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian reageert onverwacht op Twitter-gebruiker die een klasproject promoot
Khloe Kardashian reageert onverwacht op Twitter-gebruiker die een klasproject promoot
Anonim

Hoewel Khloe Kardashian moeilijke tijden heeft doorgemaakt na de rommelige slip tussen haar en Tristan Thompson, is ze doorgegaan met het tonen van positiviteit onder haar vrienden en familie. De ster heeft echter ook besloten om positiviteit te tonen aan haar fans, en gaf een onverwachte vrijgevigheid aan een klasproject.

Nadat Kardashian 'Hoi' had getweet, reageerde een lerares uit Orlando op haar tweet, in de hoop dat de beroemdheid zou doneren aan een inzamelingsactie die ze voor haar kinderen had gemaakt. Tot haar verbazing reageerde Kardashian meteen met een afbeelding van het bewijs van donatie en zei: "Ik hoop dat je het hebt gekregen."

Na de donatie deelde Kardashian de post op een aparte tweet met twee hartjes-emoji's. De leraar (Monique) reageerde later door te tweeten: "Ahh omg, heel erg bedankt!!!!! Je bent een letterlijke held!!!"

Monique heeft dit project gemaakt met de hoop haar klaslokaal te verbeteren

Aangeduid als mevrouw Monique, organiseerde de lerares deze inzamelingsactie in november 2021 om geld in te zamelen voor een nieuw vloerkleed dat groot genoeg is voor al haar kinderen. Ze geeft les aan een klas van vijftien kinderen, van wie er twaalf speciale behoeften hebben. Ze heeft deze factor nooit haar klaslokaal laten bepalen en heeft alleen maar mooie dingen gezegd over haar omgeving. Toen ze haar studenten beschreef op haar inzamelingsactiepagina, zei ze: "Hun ambitie, vriendelijkheid en talent blijven me verbazen, en met de juiste tools zal niets hen in de weg staan."

Hoewel een vloerkleed misschien niet goed klinkt, heeft Monique beschreven wat dit nieuwe vloerkleed zal doen voor haar klaslokaal en waarom het het beste is voor haar klaslokaal. "Mijn hoop voor dit vloerkleed is dat al mijn studenten hun eigen persoonlijke ruimte hebben om niet alleen te zitten, maar ook om te bewegen als dat nodig is, zonder in de ruimte van iemand anders te komen." Haar klaslokaal heeft momenteel twee kleine kleedjes en is sindsdien snel volgelopen door gedragstherapiesessies met meer dan de helft van haar leerlingen.

Het project heeft zijn doel bereikt, maar mensen kunnen nog steeds doneren aan haar andere projecten

Vanaf deze publicatie is Kardashian de enige donateur van dit project. Hierdoor heeft ze waarschijnlijk het bedrag betaald dat moest worden bereikt. Het totaal dat nodig was om het project te voltooien was $ 631,15. Monique heeft in het verleden andere projecten voltooid en heeft momenteel nog twee projecten beschikbaar op haar Donors Choose Classroom-pagina. Haar projecten "Let's Paint" en "Sight Words for the Win" hebben als doel $ 1020,00 en $ 743,00 op te halen, en zijn actief sinds november 2020.

De reality-tv-ster heeft niet gedoneerd aan die andere projecten. Ze liet echter een lieve opmerking achter voor Monique, waarin ze haar bedankte voor alles wat ze heeft gedaan om haar studenten te helpen. "Bedankt voor alles wat je doet! Je bent echt een engel! Een geschenk van God! Ik ben zo gezegend dat ik iedereen in nood kan helpen. Ik dank God elke dag! Moge je voorspoedig blijven, bloeien en omringd worden door liefde, gezondheid en zegeningen."

Tot nu toe is het belangrijkste toekomstige project van Kardashians de aankomende Hulu-show, The Kardashians. Ze blijft echter een solide aanwezigheid op sociale media op Twitter en Instagram. Er is geen woord over of ze het woord zal verspreiden over Monique's andere projecten, en of Monique Kardashian ook over die projecten zal vertellen.

Aanbevolen: