Van welke TikTok-video moest Noah Cyrus onverwacht huilen?

Inhoudsopgave:

Van welke TikTok-video moest Noah Cyrus onverwacht huilen?
Van welke TikTok-video moest Noah Cyrus onverwacht huilen?
Anonim

Noah Cyrus bezweek voor een zondaggevoel en plaatste op haar IG-verhaal een TikTok-video die dicht bij huis toesloeg. We kennen allemaal het soort; een video opgenomen door een vreemde met troostende woorden die klinken alsof ze bedoeld waren om jou te bereiken. Cyrus verbond zich met die exacte boodschap en deelde haar gevoelens met fans.

Ga zitten en blijf bij me

Cyrus plaatste de hele video, inclusief de eer van de maker @abigailmartiin, om de boodschap onder haar volgers te verspreiden. De TikToker sprak kalm: "Als dit op je 'For You'-pagina staat, wil ik dat je een tijdje bij me blijft, oké? Je bent nu gestrest. Je voelt je overweldigd. Ik wil dat je gaat zitten, haal diep adem met me, klaar?"

De juli-zangeres onderschreef haar IG-verhaal: "Nooit gedacht dat ik zou huilen van een TikTok." Zonder specifiek te vermelden wat ze uit de video nodig had, kunnen we ons voorstellen dat het de herinnering is om af en toe te vertragen. De tijden zijn momenteel gespannen en de verdorvenheid van de normaliteit zorgt ervoor dat iedereen, inclusief Cyrus, emotioneel uitgeput raakt.

Na een moment te hebben gepauzeerd om de kijkers de tijd te geven een mediterende, lange ademteug in te ademen, vervolgde de video: "Luister gewoon naar wat ik te zeggen heb. Je moet stoppen je leven voor andere mensen te leven."

Ontspan en luister

"Omdat je je nu niet voldaan voelt", kwam muziek langzaam op op de achtergrond van de oprechte clip, "En je zult je nooit vervuld voelen als je je leven leeft voor de mensen om je heen. Omdat in de einde, jij bent de enige persoon die je hebt. Je gaat alleen sterven. Alle anderen beleven hun eigen ervaring."

Nou, we willen er nu niet per se aan denken om alleen te sterven. Niettemin bracht Cyrus licht in haar eigen worsteling met het leven in het streven om anderen te behagen. Het is gemakkelijk, soms zelfs instinctief, om na te denken over een beslissing of passie uit angst voor meningen van buitenaf.

"En je moet het jouwe leven ", de video bereikte al snel zijn klinkende conclusie: "Je leeft niet voor jezelf als je alleen leeft om de mensen om je heen te plezieren en dat is oké. Het is niet egoïstisch, jij hoef je daar niet slecht over te voelen."

"Je moet beginnen te dicteren wat je wilt in het leven en ervoor gaan en het krijgen. Stop met je zorgen te maken over wat anderen van je denken," het was een kwetsbaar moment waardoor de fans van Cyrus zich zeker minder alleen voelden.

Aanbevolen: