De waarheid over het waanzinnige landgoed Blue Stone Manor van Dorinda Medley

Inhoudsopgave:

De waarheid over het waanzinnige landgoed Blue Stone Manor van Dorinda Medley
De waarheid over het waanzinnige landgoed Blue Stone Manor van Dorinda Medley
Anonim

Terwijl Dorinda Medley werd losgelaten uit RHONY, zullen fans altijd denken aan de geweldige tijden die ze hebben doorgebracht in haar Berkshires herenhuis genaamd Blue Stone Manor. Dit is een van de meest ongelooflijke huizen in de Real Housewives-franchise geworden. Dorinda had haar mede-sterren vaak over de vloer voor weekenden en feesten, en het was eigenlijk onmogelijk voor ons om niet groen van jaloezie te zijn en te wensen dat we ook in een van de slaapkamers konden blijven.

Hoewel Dorinda en Blue Stone Manor niet meer in de realityshow zijn, betekent dat niet dat we niet kunnen praten over hoeveel we van dit huis houden. Terwijl Dorinda's co-sterren in geweldige appartementen wonen en fans de huisvrouwen in een aantal ongelooflijke Hamptons-huizen zien wonen, zijn er veel redenen waarom dit huis het meest opviel. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over Dorinda Medley's krankzinnige eigendom Blue Stone Manor en waarom zoveel RHONY-fans er zo dol op zijn.

Alles wat we weten over Blue Stone Manor

Het hoge vermogen van Dorinda Medley betekent absoluut dat ze in luxe leeft en dat geldt ook voor haar geweldige huis.

Dorinda Medley's Berkshires huis Blue Stone Manor is 11.000 vierkante meter groot en volgens Architectural Digest dateert het uit 1902. Fans zijn zeker jaloers op de cast van RHONY sinds ze zoveel hebben kunnen rondhangen bij Dorinda's huis. Het ziet er altijd absoluut fantastisch uit.

Blue Stone Manor heeft een fascinerende geschiedenis die RHONY-fans misschien niet kennen.

Richard, Dorinda's echtgenoot die helaas in 2011 is overleden, besluit dat het krijgen van Blue Stone Manor in 2005 een geweldig huwelijkscadeau voor zijn vrouw zou zijn en het lijkt absoluut perfect.

Dorinda wilde in het huis wonen toen ze opgroeide en ze vertelde de publicatie: "Zelfs als kind had ik champagnesmaken en kaviaardromen. Ik zou met mijn vader langsrijden en zeggen: 'Op een dag zal ik dit huis bezitten', en hij zou zeggen: 'Natuurlijk ben je dat, prinses.'"

Toen Richard het huis kocht, was het super speciaal omdat Dorinda's overgrootvader en opa in het metselwerk werkten en zij ook daadwerkelijk aan dit huis werkten.

Volgens The Sun heeft Blue Stone Manor zeven badkamers, zeven slaapkamers en ligt het op 18 hectare. De keuken is bijzonder ongelooflijk met een enorm eiland en een indrukwekkend fornuis.

In een interview met People zei Dorinda Medley dat ze soms denkt dat Richards geest in Blue Stone Manor is en dat het voelt als 'een beschermengel'. Ze zei dat als ze daaraan denkt, ze zich tevreden voelt.

Fans hebben veel leuke evenementen gezien in Blue Stone Manor op RHONY en Dorinda vertelde E! Nieuws dat ze vooral geniet van het versieren van het huis voor de feestdag van 31 oktober.

Dorinda zei: "Halloween is eigenlijk mijn favoriete feestdag, het is mijn vuile kleine geheim, maar ik bedoel, ik hou ook van Kerstmis. Wat ik zo leuk vind aan Halloween, is dat je echt al je fantasieën kunt laten uitkomen en dat je echt kunt creëren deze dingen. Voor Halloween kun je het echt een thema geven en mensen laten geloven dat je een andere wereld hebt gecreëerd."

Er was een paar jaar geleden een overstroming bij Blue Stone Manor, volgens Bravo TV. Dorinda zei dat ze naar de babyshower voor de kleine van Andy Cohen was geweest en haar moeder vertelde haar dat er een probleem was met haar huis.

Dordina legde uit: "Ik had zeven voet water. Het was alsof, oh mijn god. Het huis was letterlijk gekristalliseerd omdat al het water door de muren was gegaan en zo. De hitte ging af en er was geen licht, geen elektriciteit."

Dorinda Verhuurd Blue Stone Manor

Fans zouden in augustus 2021 Blue Stone Manor op Airbnb kunnen boeken.

De beschrijving van het huis verklaarde een deel van het prachtige decor in het huis: "Met juwelen beklede pauwen, met zeeschelpen versierde beelden en ook een overvloed aan prachtig fluweel - het is een lust voor het oog."

Volgens pagina zes konden fans op 23, 24 en 25 augustus in het huis blijven.

Dorinda legde de publicatie uit: "Laat me je vertellen, toen ze me voor het eerst benaderden, dacht ik natuurlijk - nou, ten eerste is er iets magisch aan Blue Stone Manor. Het is bijna een stadslegende. Mensen denken dat ik net Assepoester ben in dat kasteel dat je in Disneyland ziet. Ik denk niet dat mensen echt begrijpen dat het echt is."

Van de foto's op Airbnb kunnen fans enkele kamers van dichterbij bekijken, aangezien een zitkamer prachtige blauwe banken heeft, de eetkamer een ongelooflijke architectuur en slaapkamers hebben sierlijke en mooie meubels.

Aanbevolen: