De waarheid over de waanzinnige eigenschappen van 'RHONJ'-ster Teresa Giudice

Inhoudsopgave:

De waarheid over de waanzinnige eigenschappen van 'RHONJ'-ster Teresa Giudice
De waarheid over de waanzinnige eigenschappen van 'RHONJ'-ster Teresa Giudice
Anonim

Na jarenlang de Real Housewives-franchise te hebben bekeken, weten fans dat één ding waar is: de vrouwen wonen allemaal in prachtige, fantastische herenhuizen. Dit is zeker het geval bij The Real Housewives of New Jersey. Fans zijn dol op de interessante relatie van Dolores en Frank Catania en de afgelopen seizoenen hebben de twee samengewerkt om huizen op te knappen en te renoveren. En we mogen niet vergeten dat Jennifer Aydin 16 badkamers heeft… wat absoluut wild is.

Toen we Teresa Giudice voor het eerst begonnen te kijken op RHONJ in seizoen 1, zagen we het geweldige landhuis dat ze deelde met Joe en hun vier dochters. Nu zijn Teresa en Joe gescheiden en groeien hun meisjes snel op. Maar Teresa leeft nog steeds een luxe leven… en ze heeft ook een geweldig nieuw huis. Laten we eens kijken naar de waanzinnige eigenschappen van RHONJ-ster Teresa Giudice.

Het ongelooflijke huis van Teresa Giudice en Luis

Fans dachten dat Teresa en Luis zich zouden verloven, en volgens Page Six vroeg Luis Teresa ten huwelijk met hem in Griekenland. Teresa verscheen op Amazon Live en zei: Het voorstel was geweldig. Ik had geen idee. Ik dacht dat we gewoon op vakantie gingen!”

Teresa en Luis kochten een huis voor $ 3,35 miljoen en het is een "beleggingspand", volgens The NY Post.

Dit huis is echt ongelooflijk, want de garage biedt plaats aan zes auto's en de achtertuin heeft een zoutwaterzwembad met een cabana, een waterval en een glijbaan van 60 voet.

Het 7.000 vierkante meter grote huis heeft drie damestoiletten, zeven badkamers en zeven slaapkamers en is geïnspireerd op het schilderij "Beyond Summer Gate" van Thomas Kinkade.

Er is een keuken buiten, die helemaal glamoureus en luxueus is, en er zijn Franse deuren in de eetkamer.

Dit huis heeft veel interessante kenmerken die opvallen. De kelder heeft een bioscoop, wat slechts één reden is waarom dit een geweldig huis is. Volgens NJ 1015 is er veel opslagruimte, een badkamer en slaapkamer, een fitnessruimte en een bioscoop met een koelkast, een gootsteen en een concessietribune.

Elke verdieping heeft was volgens NJ 1015, wat zowel ongelooflijk als superhandig is.

Hoewel Teresa wel zei dat dit een 'beleggingspand' was, meldde The Daily Mail in oktober 2021 dat zij en Luis er samen in gingen wonen. Het huis heeft een jaarlijkse onroerendgoedbelasting van $ 74. 040, wat absoluut geen grap is.

Dit zou zeker een geweldige plek zijn om The Real Housewives of New Jersey te filmen, aangezien TMZ meldde dat Joe en Melissa Gorga eigenlijk drie huizen verderop woonden. Maar Melissa en Joe hebben net hun huis verkocht.

Er is veel om van te houden op de eerste verdieping van het huis alleen al: Jersey Digs meldde dat het een eetkamer, woonkamer, kantoor, bibliotheek en een woonkeuken heeft. De woonkamer heeft een mooie en massieve open haard.

Dit is Teresa's oude huis

Fans van The Real Housewives of New Jersey keken toe hoe Teresa, haar ex-man Joe en hun vier dochters jarenlang in hun prachtige landhuis woonden. Het leek altijd chique, stijlvol en enorm.

The List meldde dat Teresa besloot het huis op de markt te zetten en in januari 2021 werd de prijs verlaagd van $ 2,5 miljoen naar iets minder dan $ 2,25 miljoen. Het werd verkocht in maart 2021.

Volgens The List heeft het 10.000 vierkante meter grote huis zes slaapkamers en vijf badkamers, en Teresa en Joe kochten het huis in 2002 voor $ 530.000.

Teresa besloot het huis na haar scheiding op de markt te zetten, en volgens The List kochten zij en Joe het huis in 2002 voor $ 530.000.

Volgens The Sun zou Teresa na de scheiding blijven en de realityster zei: "Ik wilde de meisjes daar houden, omdat ik niet wilde dat ze nog een verandering doormaakten. En ik ben blij dat ik dat heb kunnen doen. Maar het is veel om te onderhouden."

Re altor.com merkt op dat dit huis 16 kamers heeft, een garage die plaats biedt aan vijf auto's en een grote kamer van twee verdiepingen.

Hoewel fans graag meer van Teresa's geweldige landhuis willen zien, is er altijd de mogelijkheid dat ze niet in de show blijft.

Teresa vertelde E! Nieuws, "Toen ik voor het eerst met de show begon, deed ik het voor de lol. Seizoen één en twee waren leuk." Ze legde uit: "Ik heb lange tijd geen plezier gehad in de show". Wanneer de show terugkeert voor seizoen 12, zijn we benieuwd of Teresa een betere tijd zal hebben, vooral nu ze verloofd is en lijkt te leven in een ongelooflijk herenhuis dat alles heeft, van een mooie achtertuin en een bioscoop in de kelder.

Aanbevolen: