De waarheid over het waanzinnige vermogen van Kristin Davis

Inhoudsopgave:

De waarheid over het waanzinnige vermogen van Kristin Davis
De waarheid over het waanzinnige vermogen van Kristin Davis
Anonim

Zelfs vandaag is actrice Kristin Davis waarschijnlijk het best bekend voor haar vertolking van Charlotte York (later Goldenblatt) in de populaire HBO-serie Sex and the City.

De actrice speelde de rol gedurende de zes seizoenen van de show en twee vervolgfilms van Sex and the City (hoewel ze nooit van plan waren deze films te maken toen ze de serie afrondden).

Laatst speelde Davis nog een keer Charlotte in de onlangs uitgebrachte Max-miniserie And Just Like That… (iedereen kwam terug, met uitzondering van Kim Cattrall).

Buiten de Sex and the City-franchise is Davis echter bezig geweest met een aantal andere films en serieprojecten. De actrice stopte zelfs niet met het spelen van rollen nadat de show eindigde in 2004.

In de afgelopen jaren heeft ze verschillende filmprojecten aangenomen die alleen maar hebben bijgedragen aan het toch al indrukwekkende vermogen van de actrice.

Kort nadat 'Sex And The City' eindigde, nam Kristin Davis veel filmwerk op zich

Na haar tijd bij Sex and City stemde Davis in met verschillende filmrollen, te beginnen met een in de Disney-film The Shaggy Dog met Tim Allen. Voor de actrice was het project nogal onverwacht geweest. Ze had immers nooit gedacht dat Disney ooit zou komen bellen.

“Nooit, nooit had ik gedacht dat ik in een Disney-film zou spelen”, vertelde Davis aan Movie Web. “Ik was geschokt toen ze me deze film aanboden. Ik denk dat dit het eerste deel was dat ik na de show had gekregen.'

Kort daarna speelde Davis in Robert Rodriguez' familie-avontuur The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D, waarin een jonge Taylor Lautner een van de titulaire personages speelt. In de film speelt Davis een moeder wiens zoon (Cayden Boyd) wordt gerekruteerd door zijn denkbeeldige vrienden om hun planeet te helpen redden.

Voor de actrice was de film het perfecte project omdat ze altijd al met Rodriguez wilde werken. "Ik zou ja hebben gezegd tegen alles wat Robert me ooit zou vragen om te doen, omdat alle acteurs Robert kennen en Robert respecteren en zijn creativiteit kennen en dat hij een aardig persoon is", vertelde Davis aan Radio Free Entertainment.

Davis speelde ook in films als Soccer Moms, Deck the Halls, Couples Retreat en Journey 2: The Mysterious Island met Dwayne Johnson. Ze deed al deze filmprojecten tussen de twee Sex and the City-films in.

Later keerde Kristin Davis terug naar televisie

Tussen haar constante filmprojecten, vond Davis uiteindelijk een tv-project dat perfect voor haar was. Het was de comedyserie Bad Teacher waarin een vrouw (gespeeld door Ari Graynor) centraal staat die besluit om leraar te worden om een ideale man voor zichzelf te vinden. Davis werd gecast om Ginny te spelen, een van Graynors collega-leraren.

Voor Graynor was er geen betere castmate dan Davis. “Ik hou van Kristin. Ze is zo'n lieverd en zo'n steun, 'vertelde Graynor aan Collider.

“Dit was allemaal nieuw voor mij. Dit is de eerste keer dat ik een serie doe en ze heeft zoveel ervaring. Ze was echt geweldig met advies en er te zijn.” Bad Teacher is na één seizoen geannuleerd.

Uiteindelijk kwam Kristin Davis ook op Netflix

Terwijl ze meer filmrollen bleef nastreven, besloot Davis samen met Rob Lowe te schitteren in de vakantiefilm Holiday in the Wild van Netflix. De twee acteurs hebben niet meer samengewerkt sinds ze samen speelden in de miniserie Atomic Train uit de jaren 90. Voor Lowe was dit de perfecte gelegenheid om weer samen te werken.

"Toen ik wist dat zij het was, dacht ik: 'Ik doe mee! Ik hou van haar!'", vertelde de acteur aan Collider. Davis merkte op: "Het is zo'n vreugde in ons bedrijf dat het zo'n kleine wereld is dat je je soms kunt herenigen met de mensen met wie je je zou willen herenigen. Het is geweldig.”

Tegelijkertijd maakte Davis (een soort van) cameo in de andere vakantiefilm van Netflix, The Knight Before Christmas. Dat komt omdat een scène uit Holiday in the Wild slim in de film is opgenomen.

Davis speelt ook in de dramathriller Deadly Illusions, die op Netflix wordt gestreamd.

Hier is de nettowaarde van Kristin Davis vandaag

Schattingen geven aan dat Davis nu ergens tussen de $30 en $35 miljoen waard is. In de loop der jaren heeft de actrice een aantal indrukwekkende panden aan haar vastgoedportefeuille toegevoegd, waaronder een pand met vijf slaapkamers in Brentwood dat ze naar verluidt voor $ 5,289 miljoen heeft gekocht. De actrice heeft het pand echter in 2019 voor $ 3,3 miljoen op de lijst gezet.

Tegelijkertijd kunnen we gerust stellen dat ze veel van haar verdiensten heeft verdiend tijdens haar tijd in Sex and the City.

Rapporten geven aan dat de actrice $ 350.000 per aflevering kreeg tijdens haar tijd in de show.

Later zou Davis naar verluidt $ 3 miljoen en $ 4 miljoen hebben ontvangen voor respectievelijk de eerste en tweede Sex en City-films.

Er wordt aangenomen dat ze minstens $ 1 miljoen per aflevering verdient voor haar hoofdrol in And Just Like That.

Aanbevolen: