Twitter geeft hun mening over wie 'Jeopardy!' moet hosten …Opnieuw

Twitter geeft hun mening over wie 'Jeopardy!' moet hosten …Opnieuw
Twitter geeft hun mening over wie 'Jeopardy!' moet hosten …Opnieuw
Anonim

Hoewel Gevaar! met de naam Ken Jennings en Mayim Bialik als hun gastheren, geeft Twitter nog steeds hun mening over wie volgens hen mag hopen. Sommige van de ideeën waren de meest onwaarschijnlijke mensen die je in de show zou zien.

Twitter creëerde de hashtag ShouldHostJeopardy om te bespreken wie volgens hen de show zou moeten hosten, optreden en zelfs heeft voorgesteld dat ze de show zelf zouden hosten. Talloze artiesten zoals Eminem en "Weird Al" Yankovic zijn sinds vanochtend gevraagd. Will Ferrell, de imitator van Saturday Night Live, Alex Trebek, werd echter ook vaak gevraagd.

Andere opmerkelijke mensen die op Twitter worden voorgesteld als gastheren, zijn Donald Trump, Rachel Maddow en Christopher Walken. Gebruikers suggereerden echter dat Trebek altijd de beste zal zijn en dat de jacht het niet waard is. Een gebruiker twitterde zelfs: "Annuleer de show en maak je geen zorgen meer over wie ShouldHostJeopardy Niemand anders waardig is."

Na de aankondiging dat Jennings en Bialik de officiële gastheren werden, werd later gemeld dat de twee de show alleen voor de rest van het jaar zouden hosten. Een fan vatte dit nieuws niet goed op en tweette: "Stop met die onzin en geef @KenJennings gewoon permanent het optreden met Mayim die de toernooien doet."

Jennings verving Mike Richards als presentator van de gameshow na aanhoudende kritiek op beledigende opmerkingen die hij maakte voordat hij de show op sociale media presenteerde. Richards werd later ontslagen als uitvoerend producent van Jeopardy! en Rad van Fortuin meer dan een week na het aftreden van zijn gastheer.

Jennings, die als adviesproducent dienst deed, was een van de eerste mensen die werd uitgenodigd om gastgastheer te zijn. Hij vestigde het record voor de langste winning streak in Jeopardy! in 2004, en won het Greatest of All Time-toernooi in 2020.

Bialik staat bekend om haar rollen in de hitshows Blossom en The Big Bang Theory. Naast acteren is ze ook neurowetenschapper en host ze haar podcast over geestelijke gezondheid, getiteld Mayim Bialik's Breakdown. Ze schittert ook in de hitshow Call Me Kat, die in mei 2021 voor een tweede seizoen werd verlengd.

Gevaar! wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag op ABC om 7:30 ET. Op het moment van deze publicatie is er geen woord over of de producenten andere mensen zullen uitnodigen voor gasthosting. Het is ook niet bekend of de show permanent een of twee hosts zal hebben. Als er andere gastgastheren zouden zijn, zouden deze waarschijnlijk dichter bij het einde van 2021 worden aangekondigd.

Aanbevolen: