Waarom de muziekcarrière van Heidi Montag nooit van de grond kwam

Inhoudsopgave:

Waarom de muziekcarrière van Heidi Montag nooit van de grond kwam
Waarom de muziekcarrière van Heidi Montag nooit van de grond kwam
Anonim

Heidi Montag en haar lieftallige Spencer Pratt hebben het moeilijk sinds The Hills in 2010 stopte met filmen. Onder hun problemen, zowel persoonlijk als financieel, zijn er bedreigingen met echtscheiding uitgewisseld tussen de twee, ze zijn weggegaan economisch failliet, ze zijn begonnen met Twitter-drama, en het ergste van alles is Heidi's mislukte muzikale carrière. Sommigen zijn vergeten dat Montag ook muzikant is, maar anderen herinneren zich de pogingen van Montag tussen 2008 en 2010 om serieus genomen te worden als zanger en songwriter. Terwijl ze probeerde een legitieme carrière voor zichzelf te creëren, vond het publiek dat het te veel leek op de mislukte inspanningen van 'muzikanten' zoals Kevin Federline, Paris Hilton en Lindsey Lohan.

Montag heeft 1 studioalbum, Superficial, 3 EP's en 10 promotionele singles opgenomen. Geen van hen ging ooit helemaal van de manier waarop ze ze nodig had. Hoewel ze in 2019 terugkeerde naar muziek, was het nog steeds niet genoeg om indruk te maken op de critici, en evenmin was het genoeg om haar bloedende fortuin te herstellen.

7 Heidi Montag was nooit geliefd genoeg om een populaire muzikant te zijn

Heidi Montag en Spencer Pratt waren altijd het paar dat mensen graag haatten, een veelvoorkomend hoofdbestanddeel voor reality-tv-shows, maar niet meer dan The Hills. The Hills hadden een groot publiek van hatende kijkers, vooral degenen die alleen maar keken om Spencer en Heidi te haten. Om een carrière in de muziek te hebben, heeft iemand een publiek nodig dat je leuk vindt. Waarom Montag dacht dat ze een carrière kon beginnen als het meest onwaarschijnlijke personage in The Hills, is een verwarrende vraag.

6 Het werk van Heidi Montag werd gepand door critici

Critici waren ook niet aardig tegen Montag. Sommige publicaties gingen zelfs zo ver om te zeggen dat haar album, Oppervlakkig, "geen diepte, geen leven en geen emotie" had. Geen van haar singles belandde in de top tien van singles in de Billboard- of Pitchfork-hitlijsten.

5 Heidi Montag is slecht in plannen op lange termijn, kijk maar hoe ze met geld omgaat

Naast de bovenstaande factoren (lage populariteit, slechte recensies, enz.) is Montag geen goede planner en de financiële geschiedenis van zij en Spencer Pratt toont dat aan. Vrijwel van de ene op de andere dag ging het paar van een nettowaarde van $ 10 miljoen naar minder dan $ 500.000 op hun naam, en dat geld neemt nog steeds af. Als Montag haar financiën niet goed kan plannen, is de kans klein dat ze haar muzikale carrière intelligent kan plannen. Haar muziekcarrière droeg in zekere zin bij aan haar financiële achteruitgang omdat Montag $ 2.000.000 van haar eigen geld uitgaf om haar album op te nemen.

4 Heidi Montag kan geen genre kiezen

Terwijl ze oorspronkelijk begon met het schrijven van popsongs, zoals "No More" en "More Is More", nam Montag, die onlangs besloot om de muziek in 2019 een nieuwe impuls te geven, "Glitter and Glory" op, wat een christelijke pop is Blijkbaar denkt Montag dat het bedienen van de markt voor christelijke muziek haar carrière zal veranderen, maar haar huidige financiën laten iets anders zien.

3 Heidi Montag verbrandde al haar bruggen

Als het gedrag van haar en Spencer tijdens de show niet genoeg was om het publiek en potentiële bondgenoten te vervreemden, verzekerde hun gedrag sinds het einde van de show dat ze weinig tot geen vrienden meer hadden in Hollywood. Om de een of andere reden besloten de twee via Twitter een vete te beginnen met hun voormalige co-ster Lauren Conrad. Uiteindelijk verontschuldigde het paar zich, maar fans vonden dat het te weinig te laat was. Als je een carrière in de muziek probeert te beginnen, heb je connecties, vrienden en bondgenoten nodig, Montag lijkt er geen te hebben.

2 Heidi Montag probeerde te veel tegelijk te doen (acteren)

Naast haar slechte planning, vervreemdend gedrag en slechte recensies, heeft Heidi Montag zichzelf misschien ook te dun uitgerekt. Terwijl ze in 2009 haar zangcarrière probeerde te beginnen, probeerde ze ook een legitieme acteercarrière te beginnen. Ze deed zelfs auditie voor Michael Bay voor de kans om Meghan Fox te vervangen in Transformers 3. Net als haar muziek is haar acteercarrière nooit van de grond gekomen.

1 Mensen werden de capriolen van Heidi Montag en Spencer Pratt beu

Dit zou ook kunnen verklaren waarom Spencer en Heidi nog steeds in grote financiële moeilijkheden verkeren en geen werk kunnen vinden. Na 4 seizoenen van The Hills en bijna 10 jaar in de schijnwerpers dankzij hun capriolen en giftige heen en weer, is het publiek gewoon niet meer geïnteresseerd in het drama van Heidi Montag en Spencer Pratt. Reality-tv-kijkers lijken meer geïnteresseerd in verhalen zoals de Real Housewives-serie of Below Deck, die het leven van individuen en hun carrières volgen, niet het interpersoonlijke drama van een kliek rijke kinderen. Mensen willen tegenwoordig persoonlijke verhalen, geen capriolen en willekeurig drama, en het lijkt erop dat Montag haar publiek alleen maar capriolen en drama kan bieden.

Concluderend, daarom is de muzikale carrière van Heidi Montag mislukt. Het publiek is haar beu, ze maakt slechte keuzes en critici vertellen de wereld dat ze gewoon niet heeft wat nodig is. Nu haar geld nog steeds bloedt, zou Montag er verstandig aan doen een nieuwe carrière te kiezen, en wel snel!

Aanbevolen: