Hier is waarom Heidi Montag bijna gescheiden was van Spencer Pratt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Heidi Montag bijna gescheiden was van Spencer Pratt
Hier is waarom Heidi Montag bijna gescheiden was van Spencer Pratt
Anonim

Het lijkt alsof we bijna elke dag horen over een beroemd stel dat gaat scheiden. Het is vaak hetzelfde verhaal: de sterren groeiden uit elkaar, een van hen werd verliefd op een ander, of het beheren van twee drukke agenda's werd te intens. Van alle reality-tv-paren die al heel lang samen zijn, is het moeilijk te geloven dat Spencer Pratt en Heidi Montag ooit uit elkaar zouden gaan. Heidi en Lauren Conrad vochten tenslotte om Spencer… de hele tijd. En Heidi was altijd volledig toegewijd aan haar relatie op The Hills, en liet zelfs haar vriendschap met LC daardoor uit elkaar vallen.

Tegelijk weten we dat roem mensen kan raken. Het zou ook logisch zijn als Spencer en Heidi in de loop der jaren wat relatieproblemen hadden. Het stel heeft wat spijt van The Hills… en ook Heidi heeft ruim tien jaar geleden de scheiding aangevraagd. Waarom gingen Heidi Montag en Spencer Pratt bijna scheiden? Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

De scheiding van Heidi en Spencer

Heidi Montag en Spencer Pratt trouwden in 2008 en hun huwelijk was een scène op The Hills … maar toen vroeg Heidi in 2010 de scheiding aan. Volgens People.com en Heidi's advocaat, Jodeane Farrell, legden uit: Heidi heeft wijzigde haar verzoek tot scheiding en heeft vandaag een verzoekschrift ingediend voor ontbinding van het huwelijk van Spencer Pratt. Het echtpaar heeft afgesproken dat ze graag willen dat hun echtscheiding tijdig in een minnelijke schikking wordt geregeld. Beide partijen zijn in der minne met elkaar en over de mogelijkheid om hun scheiding af te ronden.”

Er is echter meer aan het verhaal. Het bleek dat de scheiding niet echt was.

Heidi en Spencer gaven toe dat ze deden alsof ze gingen scheiden omdat ze geen geld hadden.

Volgens Today.com werd het stel geïnterviewd door The Daily Beast en Spencer zei dat het moeilijk voor hen werd om geld te verdienen nadat The Hills eindigde en ze niet meer top of mind waren. Spencer zei: "Dit is geen bedrijf. Dat was het belangrijkste dat ik niet begreep: reality-tv is geen carrière. Iedereen die zegt: 'Oh, je kunt in werkelijkheid een carrière hebben' - dat is een leugen."

Kate Aurthur vroeg: "Ben je ooit uit elkaar gegaan?" en ze zeiden allebei nee. Dit was absoluut een vraag waar fans graag het antwoord op wilden weten. Spencer zei: "Geen minuut. Heidi legde uit: "We zijn nog nooit uit elkaar geweest."

Veel mensen dachten dat Heidi en Spencer niet echt zouden scheiden, en iedereen die dacht dat het nep was, had gelijk.

Volgens Us Weekly zei een bron: "Deze breuk is het nieuwste deel van Spencer's masterplan." Jen Bunney, een van Heidi's vrienden die ook in The Hills speelde, zei ook: "Ze wachtten tot The Hills voorbij was om te splitsen. Nu hoeft ze niet te doen alsof."

In een interview met Life & Style zei Spencer dat de scheiding puur voor de show was.

Spencer legde uit: "De scheiding was echt - alleen het idee erachter was anders dan dat van de meeste mensen. Scheiden was de enige manier om Heidi's carrière gaande te houden omdat iedereen me zo haatte. Kijk naar Sandra Bullock - haar scheiding van Jesse James was het beste wat haar imago kon overkomen."

Spencer zei ook dat het moeilijk was om op reality-tv te blijven om wat geld te blijven verdienen. Spencer zei: "Ik kan geen normaal geld verdienen omdat ik zo'n onaangenaam personage op tv speelde om mijn cheques binnen te houden. Wie wil die eikel van The Hills inhuren?"

Het is een aantal jaren geleden sinds Heidi Montag en Spencer Pratt deden alsof ze op weg waren naar een scheiding, en nu zijn ze terug op reality-tv met The Hills: New Beginnings. Ze hebben fans hun leven laten zien met hun zoon Gunner en hebben ook gevochten met Spencer's zus Stephanie.

Volgens Entertainment Tonight weet het paar niet zeker of dezelfde castleden terug kunnen komen voor seizoen 3. Spencer zei: "Ik zou me voorstellen dat als er een seizoen 3 was, het zou zijn met een geheel nieuwe cast omdat ik na dit seizoen niet zie hoe iedereen in dezelfde kamer zou kunnen zijn als dit eenmaal uitgezonden is", zegt hij. "We weten niet eens wat mensen zeggen in hun getuigenissen." Heidi zei: "Ik heb het gevoel dat deze groep wrok koestert tot het einde."

Spencer Pratt en Heidi Montag zijn misschien niet het meest populaire reality-tv-koppel, maar fans zijn altijd nieuwsgierig om te horen wat ze van plan zijn, en het zal interessant zijn om te zien of The Hills: New Beginnings terugkomt voor seizoen 3.

Aanbevolen: