Wie is Dominic Fike van 'Euphoria' en waarom is hij zo'n big deal?

Inhoudsopgave:

Wie is Dominic Fike van 'Euphoria' en waarom is hij zo'n big deal?
Wie is Dominic Fike van 'Euphoria' en waarom is hij zo'n big deal?
Anonim

Seizoen twee van de HBO-show Euphoria ging in januari in première en fans over de hele wereld kijken elke week reikhalzend uit naar een nieuwe aflevering. De cast van het tienerdrama heeft heel wat onthuld over seizoen twee van de show - en het is veilig om te zeggen dat een van die castleden - Dominic Fike, die Elliot speelt in de show - al snel een favoriet bij de fans werd in seizoen twee.

Vandaag bekijken we alles wat we tot nu toe weten over de jonge acteur en zijn carrière. Van in welk deel van de entertainmentindustrie hij zijn carrière begon, tot met welke van zijn Euphoria-medesterren hij momenteel naar verluidt aan het daten is - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Dominic Fike is momenteel 26 jaar oud - en hij komt uit Florida

Laten we beginnen met het feit dat Dominic Fike op 30 december 1995 werd geboren in Napels, Florida, VS, wat betekent dat hij momenteel 26 jaar oud is. Fike is van Filippijnse, Afro-Amerikaanse en Haïtiaanse afkomst, en hij heeft drie broers en zussen. De ster is nogal privé over zijn gezinsleven.

7 In 2017 bracht Dominic Fike zijn debuut-EP 'Don't Forget About Me, Demos' uit

Wat velen misschien niet weten over Dominic Fike, is dat hij eigenlijk een muzikant is. Op 21-jarige leeftijd bracht Fike in 2017 zijn debuut-EP Don't Forget About Me, Demos uit, met daarop zijn hit '3 Nights'.

Het nummer was een enorm succes in tal van landen over de hele wereld, en het was zeker de eerste keer dat Dominic Fike bekend werd.

6 En in 2020 bracht Dominic Fike zijn debuutstudio-album 'What Could Possibly Go Wrong' uit

Drie jaar na de release van zijn EP, bracht Dominic Fike - die getekend is bij Columbia Records - op 31 juli 2020 zijn debuutstudioalbum What Could Possibly Go Wrong uit. Het album bevatte zijn singles "Chicken Tenders" uitgebracht op 26 juni, "Politics &Violence" uitgebracht op 9 juli en "Vampire" uitgebracht op 30 oktober van hetzelfde jaar. Momenteel wachten fans reikhalzend uit naar het tweede studioalbum van de zanger.

5 Dominic Fike heeft samengewerkt met artiesten als Justin Bieber, Brockhampton en Halsey

Zoals eerder vermeld, stond Dominic Fike voorafgaand aan Euphoria bekend als een succesvolle muzikant en tot nu toe heeft hij met nogal wat beroemde namen samengewerkt. In 2019 werkte hij meerdere keren samen met Brockhampton, en een jaar later was hij te horen op het nummer "Dominic's Interlude" op Halsey's derde studioalbum, Manic. Daarnaast werkte hij ook samen met muziekproducent Kenny Beats, en was hij te horen in het nummer "Die For You" op Justin Bieber's zesde studioalbum Justice.

4 De zanger was ook te zien op 'McCartney III Imagined' - Paul McCartney's 18e studioalbum

In 2021 bracht de legendarische muzikant Paul McCartney het remixalbum McCartney III Imagined uit en Dominic Fike's versie van "The Kiss of Venus" werd uitgebracht als de eerste single. Dit is wat Fike onthulde over hoe de samenwerking tot stand kwam:

"Ik was net in mijn keuken een broodje aan het maken, en mijn manager zei: 'Yo, ik denk dat Paul McCartney ons net heeft geraakt.' Ik dacht: 'Hou je bek, kerel,' en ging terug naar het maken van het eten."

3 Dominic Fike wordt momenteel geschat op een netto waarde van $800 duizend

Volgens Exact Net Worth wordt de Euphoria-ster momenteel geschat op een nettowaarde van $ 800.000. Het grootste deel van zijn rijkdom komt zeker uit zijn muziekcarrière, maar aangezien de ster net begon te acteren met Euphoria - dit aantal zal in de toekomst ongetwijfeld nog verder groeien!

2 Verrassend genoeg is 'Euphoria' eigenlijk het eerste optreden van Dominic Fike

Degenen die Dominic Fike als Elliot in het tienerdrama Euphoria hebben gezien, konden zeker niet zien dat dit de debuutrol van de acteur was. Ja, voorafgaand aan de HBO-hit concentreerde Fike zich volledig op zijn muziekcarrière, maar nu zijn de dingen absoluut veranderd. Een ding dat velen waarschijnlijk niet weten, is dat Dominic Fike daadwerkelijk is benaderd om auditie te doen voor seizoen één van de show, maar zijn personage is uit de show geschreven. Gelukkig besloten ze hem een grotere rol te geven in seizoen twee.

1 Ten slotte gaat het gerucht dat Dominic Fike aan het daten is met zijn 'Euphoria' co-ster Hunter Schafer

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat het gerucht gaat dat Dominic Fike een relatie heeft met zijn Euphoria-collega Hunter Schafer, die Jules Vaughn speelt in de show. Foto's van de twee die elkaars hand vasthielden en de Nice Guy samen in West Hollywood verlieten, deden de geruchten ontstaan, maar geen van de twee heeft nog iets bevestigd.

Fike plaatste onlangs echter een foto van de twee die zoenen op zijn Instagram-account, schijnbaar – maar niet officieel – om een relatie te bevestigen. Als het gaat om het liefdesleven van Dominic Fike, ging hij eerder uit met Birds Of Paradise-actrice Diana Silvers in 2021.

Aanbevolen: