Rayna Lindsey's leven buiten 'Below Deck

Inhoudsopgave:

Rayna Lindsey's leven buiten 'Below Deck
Rayna Lindsey's leven buiten 'Below Deck
Anonim

Fans van Below Deck kregen een echte traktatie toen Rayna Lindsey in seizoen 9 toetrad als de nieuwe deckhand. Ze bracht een hele nieuwe energie in de show, en het was meteen duidelijk dat ze behoorlijk ongelooflijke vaardigheden en veel ervaring om aan tafel te brengen. Er was direct drama tussen Rayna en Heather Chase, nadat Chase een racistische opmerking had gemaakt in de show. De emoties liepen meteen hoog op en Eddie Lucas riep op om Heather te ontslaan vanwege het incident.

Het duurde niet lang voordat Rayna Lindsey veel aandacht trok, en fans begonnen te graven om meer te ontdekken over de matroos die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Iedereen wilde weten wat haar verhaal was voordat ze een plekje in de show kreeg en wat haar ertoe bracht om zich bij de cast van Below Deck aan te sluiten.

10 Rayna Lindsey's nettowaarde neemt gestaag toe

Rayna Lindsey is nieuw in roem en haar fortuin neemt gestaag toe. Ze begint een stijging te zien in het aantal volgers op sociale media dat ze heeft, en haar huidige vermogen wordt geschat op ergens in het bereik van $ 400.000. Ze heeft haar plaats op Below Deck gestold en zal naar verwachting blijven voor op de lange termijn, wat suggereert dat ze haar rijkdom in korte tijd exponentieel zal blijven vergroten.

9 Rayna Lindsey's hechte familiebanden

Rayna werd geboren op 20 januari 1994 in Minnesota. Ze heeft niet veel over haar vader gesproken, maar het is duidelijk dat ze een zeer hechte band heeft met haar moeder, grootmoeder en haar broers en zussen. Haar moeder, Jody Grace, wordt regelmatig genoemd op Rayna's Instagram-account, net als haar broer en zus, die toevallig allebei atleten zijn. Ze omringt zich bij elke gelegenheid met haar familie en geniet ervan tijd te delen met dierbaren.

8 Rayna Lindsey als een matroos

Rayna heeft een bachelor's degree in Marketing van de Universiteit van Augsburg en strompelde naar het werk als matroos. Ze vond een onverwacht talent en is nooit meer teruggekomen. Ze beheerst elk aspect van haar werk en gedijt goed in onderhoudsfuncties, klantenservicefuncties en dockingprocedures, om er maar een paar te noemen. Ze verhuisde in 2019 naar Florida toen ze een baan kreeg bij Club Med.

Ze had geen idee dat dit haar naar Below Deck zou leiden, wat haar leven voor altijd zou veranderen.

7 Rayna Lindsey's dorst naar reizen

Er is geen grotere liefde voor Rayna dan haar liefde voor reizen. Op haar Instagram-pagina staat: "Als je iets over mij weet, weet je dat reizen me gelukkig maakt; het is mijn leven." Haar hele sociale-mediaprofielen zijn in wezen een digitaal plakboek van al haar wereldreizen, en het is behoorlijk indrukwekkend. Ze gedijt goed als ze nieuwe plekken ontdekt en nieuwe dingen ziet en ze heeft met trots haar talloze reizen over de hele wereld tentoongesteld waar fans van kunnen genieten.

6 Rayna is een uitzonderlijke duiker

Rayna Lindsey is niet alleen een ervaren matroos, maar ze is ook een zeer gevorderde duiker. Ze heeft haar vaardigheden als duiker onder de knie gekregen en er kan een beroep worden gedaan op haar expertise op dit gebied. Haar onderwateravonturen helpen haar alle aspecten van de wereld te zien die ze tijdens haar reizen ontdekt en vullen haar sociale media prachtig met talloze foto's van haar verschillende avonturen. Ze heeft zelfs gepost over de nieuwsgierige zeedieren die ze onderweg heeft ontmoet en waarmee ze vrienden heeft gemaakt.

5 Rayna Lindsey heeft voor Club Med gewerkt

Below Deck is een uitbreiding van het werk waar Rayna eerder bij betrokken was. Ze komt uit een geschiedenis van verwante banen en heeft samen met de kapitein in Cordova gewerkt, hem vergezeld op visreizen en heeft zelfs gewerkt aan een tour in Orca Adventure Lodge. Ze bekleedde ook een functie bij Club Med in Port St Lucie, Florida. In die rol deed ze de ervaring op om een team van 11 andere Club Med-medewerkers te leiden en deed dat met enorm succes.

4 Ze is een enthousiaste avonturier

Als er een avontuur te beleven v alt, is Rayna Lindsey de eerste persoon die klaar is voor de taak. Ze heeft een avontuurlijke geest en een passie voor het ontdekken van nieuwe dingen, wat duidelijk wordt met een snelle blik op haar sociale media-profiel. Ze heeft een aantal ongelooflijke foto's en video's laten zien die fans kunnen delen in haar avonturen, en het is fascinerend om door alle ongelooflijke dingen te bladeren die ze heeft gedaan.

Je kunt ze van alles zien, van tijgers aaien tot zwemmen naast enkele van 's werelds zeldzaamste zeedieren en alles daartussenin. Op een van de afbeeldingen op haar Instagram-pagina is zelfs te zien hoe ze rondhangt met een haai in het midden van de oceaan.

3 Rayna Lindsey's verslaving aan alcohol

Veel dramatische momenten ontvouwden zich voor Rayna op Below Deck, waaronder haar bekentenis dat ze worstelde met een alcoholverslaving. Het is duidelijk geworden dat dit een kwestie is waarmee ze in haar persoonlijke leven tevreden is. Er zijn meer dan een paar momenten in de show die door drank doordrenkte spijt zijn, en ze gaat routinematig naar sociale media om een gewaagde verklaring af te leggen over haar voortdurende problemen met drank. Ze blijft toegewijd en gericht op verbetering op dit gebied en viert haar toewijding om online nuchter te worden.

2 Ze is gefocust op therapie

Rayna is zich bewust van het feit dat ze een aantal veranderingen moet doorvoeren om haar leven te verbeteren, waarbij alcohol slechts een van de vele persoonlijke problemen is die ze probeert te overwinnen. Ze werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat 2022 veel gezonder van start gaat en heeft haar focus gelegd op therapie om haar op het juiste pad te helpen. Ze heeft haar wensen kenbaar gemaakt door te verklaren dat therapie haar go-to voor zelfverbetering zal zijn en lijkt standvastig in haar oprechte verlangen om iets te veranderen.

1 Rayna Lindsey's grote stappen in 2022

Een groot deel van Rayna's gedrag op Below Deck is controversieel en er zijn enkele zeer dramatische momenten die zich voor de camera's afspelen. Rayna heeft haar Instagram-platform gebruikt om berichten over dit gedrag aan haar fans over te brengen, waarbij ze haar vaak in verlegenheid bracht en beloofde voor een betere toekomst door hard te werken en de bereidheid om te veranderen. Ze grapt over haar fouten met zijbalkhumor en heeft onlangs verklaard: In 2022 beloof ik de beste versie van mezelf te worden. Verleg mezelf naar grenzen die ik altijd te bang heb gemaakt om te bereiken. Eigenlijk doorgaan met therapie en proberen te zien de positieve verandering die het in mijn leven kan brengen.”

Aanbevolen: