Dit is Sofia Vergara's leven buiten 'moderne familie

Inhoudsopgave:

Dit is Sofia Vergara's leven buiten 'moderne familie
Dit is Sofia Vergara's leven buiten 'moderne familie
Anonim

Sofia Vergara is ongetwijfeld een van de meest betaalbare actrices in Hollywood. Vergara, trots afkomstig uit Colombia, werd beroemd onder het Engelssprekende publiek in de VS voor het vertolken van Gloria op ABC's Modern Family sinds 2009. Sindsdien heeft de ster een overvloed aan Golden Globe-, Primetime Emmy Awards- en Screen Actors Guild Awards-nominaties verzameld.

Dat gezegd hebbende, er is zoveel meer aan de Colombiaanse bom dan alleen acteren. Vergara, die in 2020 een commercieel hoogtepunt bereikte, nadat ze de bestbetaalde actrice in Hollywood was geworden, heeft zich zelfs op veel dingen buiten Modern Family gewaagd. Samengevat is dit het leven van Sofia Vergara buiten Modern Family.

9 Getrouwd met Joe Manganiello

Ondanks dat ze contact heeft gehad met veel machtige mensen in Hollywood, is het datingleven van Sofia Vergara vrijwel stil geweest. Ze heeft zich nu gevestigd met True Blood-acteur Joe Manganiello na slechts zes maanden te daten. Het huwelijk vond plaats in Palm Beach, Florida, in november 2015. Eerder stapte ze in het huwelijksbootje met haar middelbare schoolliefde Joe Gonzales voordat ze het in 1993 afzegde. Hun zoon, Manolo, werd geboren in 1991.

8 speelde in een slechte Bunny-muziekvideo

Naast haar indrukwekkende acteerportfolio, had Vergara ook mede Latin-muzikanten geholpen door in hun muziekvideo's te schitteren. Vorig jaar tikte de Puerto Ricaanse rapper Benito "Bad Bunny" Ocasio de Colombiaan aan naast Ricky Martin, Ruby Rose en Karol G voor zijn muziekvideo "Yo Visto Asi" van zijn El Último Tour Del Mundo-album.

7 debuteerde als stemactrice in 'Happy Feet Two'

Ondanks haar hectische schema voor het filmen van Modern Family, nam Vergara de tijd om haar acteerportfolio te verrijken en debuteerde ze in 2011 met haar stemacteren. Ze speelde in de laatste animatiefilm van Robin Williams, Happy Feet Two, als Carmen, Williams' liefdesinteresse op het scherm.

Helaas bleven fans achter met nogal gemengde opvattingen over de film, waardoor ze een kaskraker werden omdat ze "slechts" $ 150 miljoen verdienden tegen het budget van $ 135 miljoen. Uiteindelijk moest de Dr. D Studio-productieafdruk van George Miller zijn faillissement aankondigen.

6 werd de best betaalde televisieactrice

Dankzij haar briljante carrière is Sofia Vergara 's werelds best betaalde tv-actrice geworden. Zoals Forbes in 2020 opmerkte, verdiende de Colombiaanse ster meer dan $ 500.000 per aflevering voor haar rol in de ABC-komedieserie. Bovendien verdiende ze maar liefst $ 43 miljoen met haar rollen op het kleine scherm.

"Ik heb het gevoel dat het een beetje overdreven is", vertelde ze Variety over haar succes."Vergeet niet dat ik ook verschrikkelijke belastingen moet betalen. Als iedereen zegt: 'Oh mijn god, je hebt zoveel geld', zeg ik altijd: 'Nee, ik heb niet zoveel als je denkt dat ik Ik moet verdomme Uncle Sam betalen! En managers! En advocaten! En agenten!'"

5 heeft haar Amerikaanse staatsburgerschapstest gehaald

Na jaren in de VS te hebben gewoond, kwam Vergara eindelijk in aanmerking voor de burgerschapstest. In 2014 onthulde 's werelds best betaalde actrice in een segment van Jimmy Kimmel Live over het gedoe om het te krijgen.

"Het kostte me veel tijd om mijn woning te krijgen, ook al werkte ik hier al heel lang", zei ze. "Maar het was leuk en ik kreeg al mijn vragen perfect."

4 Genoten van populariteit op sociale media

Nu geniet Vergara behoorlijk wat populariteit op sociale media. Op Instagram heeft de Chasing Papi-actrice maar liefst 22,7 miljoen volgers verzameld. Ze plaatst vaak foto's achter het podium van haar huidige werk, haar dagelijkse make-uproutines en kleine glimpen van haar persoonlijke leven. Ze tweet ook actief op @SofiaVergara voor haar 8,6 miljoen volgers.

3 Geproduceerd 'Killer Women'

Naast acteren waagde Sofia Vergara zich ook in rollen achter de schermen. In 2014 was ze een van de uitvoerende producenten van Killer Women, een ABC-serie over een voormalige schoonheidskoningin die een van de hoogst gerangschikte persona's wordt in de wetshandhavingsinstantie van Texas Rangers. Helaas werd de serie, die was geïnspireerd op de Argentijnse film Mujeres Asesinas, na slechts één seizoen geannuleerd.

2 Vervoegde Simon Cowell & Co voor 'America's Got Talent'

Nu zijn Sofia Vergara en haar humor een nieuwe toevoeging aan Simon Cowell's America's Got Talent-show, samen met Howie Mandel en Heidi Klum. De in Colombia gefokte ster heeft vorig jaar de deal getekend en ze zal naar verwachting maar liefst $ 10 miljoen per seizoen binnenhalen. Volgens Jakarta Post komt ze op de tweede plaats van best betaalde net na Simon Cowell, die momenteel $ 45 miljoen per seizoen binnenha alt.

1 Klaar voor 'Koati: The Movie'

Bovendien maakt Sofia Vergara zich ook op voor haar aankomende animatiefilm. De komische film, getiteld Koati, brengt het Latijns-Amerikaanse regenwoud naar de wereld, met als middelpunt een groep dieren en hun reis om te voorkomen dat een kwaadaardige koraalslang hun huis vernietigt. Vergara zal dienen als een van de uitvoerende producenten naast zijn mede-Latijns-artiest, Marc Anthony.

Aanbevolen: