Alles wat we weten over de aankomende spin-offshow voor jongens, Gen V

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aankomende spin-offshow voor jongens, Gen V
Alles wat we weten over de aankomende spin-offshow voor jongens, Gen V
Anonim

Het maken van een spin-off is een van de lastigste dingen in Hollywood. Als ze werken, kunnen ze van een stuk media een volwaardige franchise maken. Als ze falen, kunnen ze uit de hand lopen zonder dat iemand het merkt. Er is daar ergens een grijs gebied, maar meestal is het boom of bust.

The Boys is een van de beste en populairste shows op tv, en fans hebben zojuist de kans gekregen om te genieten van de chaotische schoonheid van seizoen drie. De serie maakte plaats voor een geanimeerde anthologieshow en in de nabije toekomst zal er een live-action spin-off-serie debuteren.

Laten we wat meer te weten komen over de aanstaande Boys-spin-off.

'The Boys' is een uitstekende show

Juli 2019 betekende het debuut van The Boys op Amazon Prime Video. De serie, die is gebaseerd op de strips van Garth Ennis, kreeg een daverend applaus van miljoenen, en plotseling kreeg het superheldengenre een welkome toevoeging aan de selectie.

Met Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr en een groot aantal getalenteerde artiesten in de hoofdrol, was The Boys niet zomaar een standaard superheldenactie-affaire. In plaats daarvan bood de show een frisse kijk terwijl hij maar al te graag de spot dreef met het genre zelf. Het was geestig, brutaal en het liet mensen weten dat Marvel en DC niet de enigen zijn in het stripboekspel.

Het succes van seizoen één heeft plaatsgemaakt voor nog twee seizoenen, en tot nu toe lijkt de show met de jaren beter te worden. Het slaagt er op de een of andere manier in om zichzelf elk seizoen te overtreffen, wat betekent dat seizoen vier waanzinnig zou moeten zijn.

De serie is een doorslaand succes, waardoor fans geïnteresseerd zijn in het zien van wat extra avonturen, en de franchise heeft al een keer zijn tenen in de spin-off-game ondergedompeld.

Er is al een geanimeerde anthologiereeks geweest

Eerder dit jaar debuteerde The Boys Presents: Diabolical op Amazon Prime Video. De geanimeerde anthologiereeks bevatte een enorme hoeveelheid getalenteerde individuen die personages schreven, regisseerden en uitten, en dit speelde een rol bij de receptie van de show.

De anthologieshow kon bij critici 97% scoren, maar bij fans slechts 75%. Dat plaatst het in het algemeen op meer dan 80%, wat betekent dat de showrunners geweldig werk hebben geleverd door te helpen bij het ontwikkelen van een solide geanimeerde show die wat nieuwe rimpels aan de franchise toevoegde.

Gelukkig eindigen de dingen daar niet. Er is aangekondigd dat de show een live-action spin-off-serie krijgt, iets waar fans wild van worden.

De show, getiteld Gen V, werd aangekondigd in september 2020.

Amazon versnelt de ontwikkeling van een spin-off-serie van 'The Boys', heeft TheWrap vernomen. De beslissing komt drie weken na de première van het tweede seizoen van 'The Boys', dat de meest bekeken wereldwijde lancering had van een Amazon Original-serie ooit, volgens een persoon met kennis van de situatie', meldde TheWrap.

Zoals je je kunt voorstellen, zijn mensen gretig om ook maar een greintje informatie over de nieuwe serie te krijgen.

Wat we weten over 'Gen V'

Dus, waar gaat Gen V precies over?

"Gen V is een oneerbiedige, R-rated serie die de levens van hormonale, competitieve Supes verkent terwijl ze hun fysieke, seksuele, en morele grenzen op de proef, strijdend om de beste contracten in de beste steden. Het is deels een universiteitsshow, deels Hunger Games - met heel het hart, de satire en de rancune van The Boys ", luidt de beschrijving van de show, per IGN.

Vanaf nu zullen Jaz Sinclair, Lizzie Broadway, Chance Perdomo en Maddie Phillips in de serie te zien zijn. Die artiesten hebben in het verleden solide werk verricht en de showrunners achter Gen V zien dat ze kunnen helpen de show naar succes te leiden.

Dat is een geweldige casting, en de mensen achter de serie zijn net zo indrukwekkend.

"Michele Fazekas en Tara Butter zullen optreden als showrunners en uitvoerende producenten, en Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Zak Schwartz, Erica Rosbe en Michaela Starr zullen ook de rollen van uitvoerend producent op zich nemen. Brant Engelstein zal een co-uitvoerend producent zijn", meldt IGN.

Nogmaals, dat is veel talent aan boord, en het geeft ons hoop dat de spin-off zal voldoen aan de hoge verwachtingen die fans eraan stellen.

Het kan geruime tijd duren voordat Gen V zijn weg vindt naar Amazon Prime Video, maar je kunt maar beter geloven dat fans zullen afstemmen op de tweede dat de pilot-aflevering beschikbaar is.

Aanbevolen: