Hier is wat 'Man V. Food'-ster Adam Richman tot nu toe heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Hier is wat 'Man V. Food'-ster Adam Richman tot nu toe heeft gedaan
Hier is wat 'Man V. Food'-ster Adam Richman tot nu toe heeft gedaan
Anonim

Op het kleine scherm hebben fans een aantal geweldige shows te zien gekregen die gericht zijn op eten. Food Network heeft geleid tot grote namen als Guy Fieri en Emeril Lagasse, maar ook andere netwerken hebben sterren voortgebracht.

Man v. Food was een enorme hit voor Travel Channel en Adam Richman was een geweldige gastheer tijdens de show. Sinds hij de hitshow verliet, is Richman een druk bezet man geweest.

Laten we eens kijken wat hij heeft uitgespookt!

Adam Richman werd beroemd met 'Man V. Food'

In 2008 maakte een kleine show genaamd Man v. Food zijn debuut op het kleine scherm, en de show wierp wijselijk Adam Richman als gastheer. Met fantastische restaurants uit het hele land en een aantal echt waanzinnige voedseluitdagingen, Man v. Eten was een populaire show waarvan de kijkers in een mum van tijd watertanden.

Voorafgaand aan de hosting van de show, had Richman echt professioneel geacteerd. Volgens IMDb was Richman verschenen op projecten als Joan of Arcadia, All My Children en zelfs Law & Order: Trial by Jury voordat hij het hosting-optreden van zijn leven kreeg. Toen hij eenmaal aan boord van Man v. Food stapte, begon het meteen goed voor Richman, die eindelijk zijn draai in entertainment had gevonden.

Gedurende 85 afleveringen heeft Richman uitzonderlijk werk geleverd als gastheer van de show. Hij had een natuurlijk charisma dat echt schitterde tijdens elke aflevering, en hij was een natuurkracht bij het aangaan van deze eetuitdagingen.

Toen hij het had over zijn competitieve karakter tijdens de show, zei Richman: "Kijk, ik ben van nature erg competitief. En ik hou niet van verliezen. En ik denk dat ik nooit de beste eter in de En er zijn tijden dat ik terugkijk en kijk naar wat ik at, en ik realiseerde me dat het zo veel over wilskracht ging en niet willen verliezen op televisie."

De show heeft Richman echt op de kaart gezet en sindsdien is hij behoorlijk druk gebleven.

Hij presenteerde verschillende andere voedselshows

In overeenstemming met de hostingtaken die hem op de kaart hebben gezet, heeft Adam Richman sinds zijn Man v. Food-dagen in verschillende shows kunnen landen. Deze shows hebben misschien niet zo lang geduurd, maar ze maken nog steeds deel uit van de erfenis van Richman op het kleine scherm.

De voormalige gastheer van Man v. Food heeft de kans gehad om shows te hosten zoals Man v. Food Nation, Amazing Eats en Adam Richman's Best Sandwich in Amerika. Richman had ook de kans om shows te hosten zoals Sunday Brunch, Food Fighters, Man Finds Food en zelfs BBQ Champ.

Momenteel heeft Richman zijn ijzers in een paar verschillende vuren, waaronder het hosten van taken op de nieuw leven ingeblazen Modern Marvels.

Toen hij sprak over zijn hostingtaken voor Modern Marvels, zei Richman: "Ik vind het geweldig dat we je niet alleen laten zien hoe coole dingen worden gemaakt, maar we geven je een echt, echt gevoel van hoe ondernemers en hardwerkende Amerikanen de voedingsindustrie en technologie de volgende eeuw in duwen, de volgende voorhoede."

Het is geweldig dat Richman zijn tenen heeft ondergedompeld in de Modern Marvels-game, maar dit is niet het enige project waar hij aan heeft gewerkt.

Hij verschijnt op 'The Food That Built America'

The Food That Built America is een andere show waar Richman deel van uitmaakte, en hij heeft uitstekend werk geleverd door bij te dragen aan het succes van de show.

Toen we het hadden over de show en hoe het dieper ingaat op bekende voedselmerken, zei Richman: "We nemen het als vanzelfsprekend aan omdat we ze beschouwen als een soort deel van het landschap, een deel van het meubilair, zoals ze zijn er altijd geweest. Maar dat zijn ze niet. En ik denk dat het cool is om deze merken te demystificeren. Het is cool om de mensen achter het pakket te zien. En ik denk dat in een tijd waarin zoveel mensen worstelen of zijn geweest door een strijd heen komen, dat ik denk dat het echt herkenbaar wordt. En ik denk dat je ook meer coole kleine nikkelkennis over deze merken zult krijgen dan je ooit zult weten."

Zijn passie voor eten is nooit afgenomen sinds hij zijn hostingdebuut maakte op Man v. Food, en Richman heeft een solide carrière kunnen opbouwen door te praten over waar hij het meest van houdt.

Man v. Food was een fantastisch startpunt voor Adam Richman, en het werk dat hij heeft gedaan sinds zijn tijd in die show was geweldig.

Aanbevolen: