Bella Hadid geeft eindelijk toe dat ze haar werk heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Bella Hadid geeft eindelijk toe dat ze haar werk heeft gedaan
Bella Hadid geeft eindelijk toe dat ze haar werk heeft gedaan
Anonim

Supermodel Bella Hadid heeft openhartig gesproken over haar strijd met geestelijke gezondheid en haar fysieke verschijning in een dapper eerlijk interview met Vogue magazine.

Tijdens het interview onthulde het 25-jarige model dat ze op 14-jarige leeftijd een neuscorrectie kreeg. Ze had eerder alle beschuldigingen van een operatie ontkend, hoewel ze nu toegeeft dat ze er veel spijt van heeft dat ze haar uiterlijk heeft veranderd.

Bella Hadid Details worstelt met lichaamsbeeld

Bella Hadid gebruikte het interview met de modepublicatie om te praten over haar worsteling met lichaamsbeeld en geestelijke gezondheid. Ze reflecteert op haar strijd met anorexia en geeft toe dat ze een behandeling voor depressie zocht.

Ze geeft ook toe dat ze zich "uncool" en "lelijk" voelde in vergelijking met haar oude zus Gigi Hadid. "Ik was de lelijkere zus. Ik was de brunette. Ik was niet zo cool als Gigi, niet zo extravert. Dat is echt wat mensen over mij zeiden. En helaas, als je dingen zo vaak te horen krijgt, geloof je het gewoon."

Bella, die met grote namen als Versace, Calvin Klein en Moschino heeft gewerkt, geeft toe dat geruchten en kritiek over haar uiterlijk haar het gevoel gaven dat ze een bedrieger was.

"Ik heb dit oplichterssyndroom gehad waarbij mensen me het gevoel gaven dat ik dit allemaal niet verdiende. Mensen hebben altijd iets te zeggen, maar wat ik te zeggen heb, is dat ik altijd verkeerd begrepen ben in mijn branche en door de mensen om me heen, " legt ze uit.

Bella is altijd open en eerlijk geweest over haar geestelijke gezondheid op sociale media, waardoor fans achter de schoonheid en glamour van de mode-industrie kunnen kijken.

"Ik vraag mezelf altijd af, hoe kwam een meisje met ongelooflijke onzekerheden, angst, depressie, problemen met het lichaamsbeeld, eetproblemen, die het niet leuk vindt om aangeraakt te worden, die intense sociale angst heeft - wat was ik aan het doen om hierin te komen? zaken? Maar in de loop der jaren ben ik een goede actrice geworden."

"Ik heb een heel lachebekje of een heel sterk gezicht gezet. Ik had altijd het gevoel dat ik iets te bewijzen had. Mensen kunnen alles zeggen over hoe ik eruitzie, over hoe ik praat, over hoe ik me gedraag. Maar in zeven jaar heb ik nooit een baan gemist, een baan opgezegd, te laat op een baan gekomen. Niemand kan ooit zeggen dat ik niet mijn best doe."

Hadid geeft toe dat ze een neuscorrectie had toen ze 14 was

Het half Nederlandse, half Palestijnse model heeft spijt van plastische chirurgie aan haar neus. "Ik wou dat ik de neus van mijn voorouders had gehouden. Ik denk dat ik erin zou zijn gegroeid."

Er zijn geen specifieke wetten rond de leeftijd waarop u cosmetische chirurgie mag ondergaan in de Verenigde Staten. Neuscorrectie kan worden uitgevoerd wanneer de neus 90 procent van zijn groei heeft voltooid, wat bij jonge meisjes al op 13-jarige leeftijd kan gebeuren.

Hadid houdt vol dat haar neus het enige deel van haar lichaam is waar ze verbeteringen heeft ondergaan, ondanks geruchten. Mensen denken dat ik volledig met mijn gezicht heb geneukt vanwege een foto van mij als tiener die er gezwollen uitziet. Ik ben er vrij zeker van dat je er nu niet hetzelfde uitziet als toen je 13 was, toch?

Ik heb nog nooit vulmiddel gebruikt. Laten we daar maar een einde aan maken. Ik heb er geen probleem mee, maar het is niets voor mij. Wie denkt dat mijn ogen zijn opgetild of hoe het ook heet - het is gezichtstape! De oudste truc in het boek."

Aanbevolen: