Dit zijn de vrouwen die openen voor Dua Lipa's 'Future Nostalgia'-tour

Inhoudsopgave:

Dit zijn de vrouwen die openen voor Dua Lipa's 'Future Nostalgia'-tour
Dit zijn de vrouwen die openen voor Dua Lipa's 'Future Nostalgia'-tour
Anonim

Dua Lipa's Future Nostalgia Tour begon in februari in de VS en zal tot november 2022 de wereld rondreizen. Het is ter ondersteuning van haar gelijknamige album en is vele malen uitgesteld vanwege de pandemie. Lipa is echter niet de enige die 's nachts het podium betreedt. Ze heeft verschillende openingsacts die moeten worden uitgelicht.

Lipa heeft verschillende openingsacts voor verschillende onderdelen van de tour, allemaal vrouwen die het publiek opzwepen zodat ze het podium mag betreden, en hun eigen muziek tentoonstellen.

Terwijl fans komen om de hoofdact te zien, zijn de openingsacts net zo belangrijk. Misschien weet je echter niet veel over de openingsacts, dus waarom zou je er niet over leren voordat je ze gaat zien? Wie zijn de vrouwen die openen voor Dua Lipa's Future Nostalgia-tour? Dit is wat we weten.

6 Caroline Polachek

De toetreding tot Dua Lipa op het Noord-Amerikaanse been is Caroline Polachek. De 36-jarige werd geboren in New York City, maar groeide op in Connecticut. Ze was mede-oprichter van de indieband Chairlift, die de slaaphit 'Bruises' produceerde. In die tijd werkte Polachek aan twee soloprojecten: Ramona Lisa en CEP. Helaas ging Chairlift in 2017 uit elkaar. Twee jaar later bracht ze onder haar echte naam haar debuutstudio-album Pang uit. Polachek bracht "Bunny Is A Rider" uit in 2021 en vlak voordat de tour begon, bracht ze haar single "Billions" uit, die ze op tournee uitvoert. Ze toert ook alleen tussen Lipa's tourdata door.

5 Lolo Zouai

Lolo Zouai voegt zich ook bij Dua Lipa op het Noord-Amerikaanse been. Ze werd geboren in Frankrijk, maar verhuisde naar San Francisco toen ze drie maanden oud was. Zouai bracht in 2019 haar debuut-EP Ocean Beach uit, gevolgd door haar debuutalbum High Highs to Low Lows datzelfde jaar. Het jaar daarop bracht ze nog een EP uit genaamd Beautiful Lies. Zouai schreef ook het nummer "Still Down" voor H. E. R. Het album waarop het te zien was, won later een Grammy Award.

4 Megan Thee Stallion

Als je een van de openingsacts van deze tour herkent, is het waarschijnlijk Megan The Stallion. Hoewel ze Dua Lipa pas op drie data van de Noord-Amerikaanse tour vergezelt, is ze het nog steeds waard om gedekt te worden. Ze bracht haar debuutalbum Good News uit in 2020, maar werd populair toen ze de remix van het nummer "Savage" met Beyonce uitbracht. op het nummer "WAP" van Cardi B. In 2021 bracht Megan een compilatiealbum uit, Something For Thee Hotties, waaruit de single 'Thot Sh' voortkwam. Megan heeft vele prijzen ontvangen voor haar werk, waaronder een Grammy Award.

3 Griff

Griff is een Engelse zanger en songwriter. In 2019 bracht ze haar debuutsingle 'Mirror Talk' uit. In dat jaar verscheen ook haar gelijknamige debuut-EP. Bij de Brit Awards 2021 werd Griff uitgeroepen tot de rijzende ster en werd hij met zijn 20 jaar een van de jongste winnaars in deze categorie. Later in 2021 bracht ze haar debuutmixtape One Foot In Front Of The Other uit, die kritisch en commercieel succes oogstte. Ze zal Dua Lipa vergezellen op de Europese etappe.

2 Angele

Angele gaat samen met Dua Lipa op tournee voor haar twee dates in Londen. Ze is een Belgische singer/songwriter, muzikant, actrice, pianiste en producer. Angele bracht in 2017 haar debuutsingle "La Loi de Murphy" uit en kreeg miljoenen views op YouTube. Ze bracht nog twee singles uit voordat ze in oktober 2018 haar debuutalbum Brol uitbracht. Naast haar deelname aan een tournee, werkte Angele ook samen met Lipa aan het 2020-nummer "Fever", dat te horen was op een luxe-editie van Future Nostalgia. Het nummer wordt op tournee uitgevoerd met een video van de Belgische zangeres. In 2021 maakte ze haar acteerdebuut in Annette.

1 Tove Lo

Tove Lo zal Dua Lipa vergezellen voor drie shows: Litouwen, Finland en Noorwegen. Ze is een Zweedse zangeres, songwriter en actrice. Tove Lo bracht in 2014 haar debuutalbum Queen of the Clouds uit, met daarop de slaperige hit 'Habits (Stay High)' en 'Talking Body'. Haar tweede album, Lady Wood, werd uitgebracht in 2016. De eerste single, "Cool Girl", werd een internationale hit. Haar volgende twee albums, Blue Lips (2017) en Sunshine Kitty (2019), presteerden ook goed.

Tove Lo is genomineerd voor vele prijzen en heeft liedjes geschreven voor vele artiesten, waaronder "Love Me Like You Do" van Ellie Goulding en "Homemade Dynamite" van Lorde. Ze heeft met veel artiesten samengewerkt, waaronder Nick Jonas, Coldplay, Ava Max, Alesso en meer.

Aanbevolen: