Deze A-lijstmuzikant is verwikkeld in een bizarre JonBenet Ramsey-samenzwering

Inhoudsopgave:

Deze A-lijstmuzikant is verwikkeld in een bizarre JonBenet Ramsey-samenzwering
Deze A-lijstmuzikant is verwikkeld in een bizarre JonBenet Ramsey-samenzwering
Anonim

Gedurende de entertainmentgeschiedenis hebben de grote studio's en televisienetwerken veel inhoud uitgebracht waardoor kijkers proberen te achterhalen "wie het heeft gedaan". Omdat veel mensen graag op hun bank zitten en uitzoeken wie verantwoordelijk was voor een lafhartige misdaad, zijn veel moordmysteriefilms zeer succesvol geweest. Zo was de uitstekende film Knives Out succesvol genoeg om een veelbesproken vervolg te rechtvaardigen.

Hoewel het kijken naar een moordmysteriefilm leuk en volkomen onschuldig is, lijkt het soms alsof mensen het verschil tussen fictie en realiteit niet kunnen zien. Er zijn tenslotte enkele beroemde moorden geweest die in het echte leven hebben plaatsgevonden en waarvan sommige mensen denken dat ze erachter kunnen komen, net alsof ze naar een Hollywood-film kijken. Bijvoorbeeld, na het tragische overlijden van JonBenét Ramsey in 1996, leken sommige mensen zichzelf te beschouwen als rechercheurs die bij het onderzoek betrokken waren. Verbazingwekkend genoeg kwamen sommige van die mensen met de wilde theorie dat Katy Perry eigenlijk JonBenét Ramsey is die helemaal volwassen is.

JonBenét Ramsey's dood betoverde de wereld

Eind 2021 toonden mensen over de hele wereld belangstelling voor de verdwijning van Gabby Petito. In korte tijd raakten veel waarnemers ervan overtuigd dat Petito's verloofde Brian Laundrie haar van het leven had beroofd. Nadat de wereld wekenlang in spanning was gehouden, werd Petito's lichaam op tragische wijze gevonden en werd duidelijk dat Laundrie verantwoordelijk was voor haar ondergang.

Ondanks de aandacht die Gabby Petito's verdwijning en overlijden kreeg, berichtten de media veel meer over de meest beruchte misdaden uit de jaren negentig. Toen bijvoorbeeld O. J. Simpson stond terecht voor het nemen van het leven van Nicole Brown Simpson en Ron Goldman, de berichtgeving was van muur tot muur. Evenzo was de tragedie die plaatsvond op Columbine High School zo gruwelijk dat het de mediawereld op zijn kop zette.

Helaas verloor een onschuldig klein meisje genaamd JonBenét Ramsey haar leven toen ze nog maar 6 jaar oud was in 1996, waardoor ze midden in een mediastorm terechtkwam. Het overlijden van Ramsey, het slachtoffer van een wrede moord, trok ook de aandacht van de massa en de media. De belangrijkste redenen daarvoor waren tweeledig: er waren veel beelden van Ramsey die deelnam aan schoonheidswedstrijden voor kinderen en de politie was niet in staat om iemand voor het gerecht te brengen voor het nemen van haar leven. Om die laatste reden zijn er nog steeds mensen die de omstandigheden van Ramsey's overlijden onderzoeken, meer dan 15 jaar nadat haar leven eindigde.

The Crazy JonBenét Ramsey/Katy Perry Theory

Toen de muziekcarrière van Katy Perry begon, kon niemand weten hoe ongelooflijk succesvol ze zou worden. Maar zelfs als Perry op de een of andere manier wist dat ze voorbestemd was om een van de grootste popsterren van haar generatie te worden, had ze nooit kunnen bedenken wat dat zou opleveren. Natuurlijk, als Perry had geweten dat ze een grote ster zou worden, zou ze er zeker van zijn geweest dat ze ongelooflijk rijk zou worden en van alle andere vruchten van roem zou genieten. Perry had echter nooit kunnen vermoeden dat sommige mensen enkele wilde geruchten over haar zouden gaan geloven. Het meest ongelooflijke is dat er een theorie is dat Perry eigenlijk JonBenét Ramsey is die helemaal volwassen is.

In de loop der jaren zijn er verschillende complottheoretici op websites zoals YouTube en Reddit geweest die beweerden dat JonBenét Ramsey nog leeft en is opgegroeid om Katy Perry te worden. Natuurlijk veranderen de mensen die deze theorieën posten de details tot op zekere hoogte, maar hun beweringen komen allemaal neer op één ding: de ouders van JonBenét Ramsey hebben haar dood in scène gezet. Volgens de theoretici hebben de ouders van Ramsey haar overlijden in scène gezet, zodat ze haar oorspronkelijke identiteit konden offeren als een offer aan de Illuminati. In ruil daarvoor mocht de pas gedoopte Katy Perry volwassen worden en een megaster worden.

Het is niet verwonderlijk dat de mensen die beweren dat Katy Perry JonBenét Ramsey is, geen echt bewijs hebben, want dat is duidelijk niet waar. In plaats daarvan is het belangrijkste waar gelovigen op wijzen hun argument dat de gelaatstrekken van Perry en Ramsey veel overeenkomsten hebben. Natuurlijk veranderen de gezichten van mensen naarmate ze opgroeien, en veel mensen lijken op elkaar, dus dat betekent niets. Bovendien is het meest voor de hand liggende bewijs dat Perry en Ramsey verschillende mensen zijn hun leeftijdsverschillen. Perry werd tenslotte geboren in 1984, terwijl Ramsey de wereld betrad in 1990.

Zoals iedereen die bekend is met zelfs de basisprincipes van de JonBenét Ramsey-zaak zou moeten weten, werden haar ouders door een hel gebracht. Nadat hun dochter haar vroegtijdige en gewelddadige overlijden op zeer jonge leeftijd ontmoette, bevonden de Ramsey's zich in het vizier van de media. Uiteindelijk zou het glashelder worden dat de Ramsey's niet verantwoordelijk waren voor wat er met hun dochter gebeurde en vrijwel iedereen zou dat accepteren. Maar voordat dat gebeurde, suggereerden veel leden van de media en het grote publiek openlijk dat de ouders van Ramsey verantwoordelijk waren voor de misdaad. Gezien alles wat de Ramseys hebben meegemaakt, is het triest dat ze al die jaren later te maken kregen met mensen die hun dochter opvoedden in verband met een bizarre theorie.

Aanbevolen: