Dit is wat de broers van JonBenet Ramsey nu echt doen

Inhoudsopgave:

Dit is wat de broers van JonBenet Ramsey nu echt doen
Dit is wat de broers van JonBenet Ramsey nu echt doen
Anonim

Hoewel mensen het vaak niet waarderen, is het een feit dat de wereld vol is van veel schoonheid en liefde als dat is waar je je op focust. Helaas v alt echter ook niet te ontkennen dat er dagelijks zoveel misdaden worden gepleegd dat de meeste volledig onder de radar vliegen. Af en toe wordt er echter een misdaad begaan die de krantenkoppen over de hele wereld ha alt.

Na het leiden van een sekte die mensenlevens kostte, boeide Charles Manson de wereld tot op het punt dat mensen tot op de dag van vandaag nog steeds over zijn muziek praten. Halverwege de jaren '90 werd er zoveel aandacht besteed aan het proces van OJ Simpson dat mensen jaren later nog steeds de oud-voetballer trollen. Na wat er met haar dochter Caylee is gebeurd, zijn mensen nog steeds verbluft door Casey Anthony's gedrag, beproeving en wat ze tot nu toe doet.

Een ander voorbeeld van een misdaad waar mensen al jaren over praten, is wat er tragisch is gebeurd met JonBenet Ramsey. Nu het vele jaren geleden is dat het verhaal van JonBenet voor het eerst in het nieuws kwam, vragen sommige mensen zich af wat er met haar broers is gebeurd.

Wat is de broer van JonBenet Ramsey tot nu toe?

Toen Burke Ramsey nog maar 9 jaar oud was, leed hij aan een tragedie die niemand ooit zou moeten meemaken, op welke leeftijd dan ook, toen het leven van zijn kleine zusje JonBenet op wrede wijze van haar werd afgenomen. Hoe vreselijk het ook was voor Burke om zijn zus te verliezen, het is heel duidelijk dat het mediacircus dat volgde de zaken alleen maar erger maakte voor de familie van JonBenet.

Gezien hoeveel de media zich concentreerden op wat er met JonBenet Ramsey is gebeurd, duurde het niet lang voordat mensen die de zaak volgden, met hun eigen theorieën kwamen. De belangrijkste theorie die veel mensen lange tijd geloofden, was bijvoorbeeld dat de ouders van JonBenet verantwoordelijk waren.

Verbazingwekkend genoeg beweerde een andere merkwaardig specifieke theorie dat JonBenet een stuk ananas nam dat Burke Ramsey aan het eten was en dat hij zijn geduld verloor en iets deed waardoor ze stierf.

In 2008 verontschuldigde Mary Lacy, officier van justitie van Boulder County, zich bij de familie van JonBenet Ramsey voor het bijdragen "op enigerlei wijze aan de publieke perceptie dat u mogelijk betrokken was bij deze misdaad". De reden dat de verontschuldiging op dat moment kwam, is dat er DNA-tests zijn uitgevoerd die uitsloten dat leden van JonBenets familie betrokken waren bij wat er met haar is gebeurd.

Ondanks wat de DNA-tests aan het licht brachten, zond CBS in 2016 een special uit waarin forensisch patholoog Werner Spitz Burke Ramsey beschuldigde van het nemen van het leven van zijn jongere zus. Als reactie daarop klaagde Burke Spitz aan en diende vervolgens een afzonderlijke rechtszaak in tegen CBS voor $ 750 miljoen. In januari 2019 schikten Burke en CBS de rechtszaak “naar tevredenheid van alle partijen”.

Behalve dat Burke Ramsey gedwongen werd om rechtszaken aan te spannen, is hij druk bezig geweest om buiten de schijnwerpers een leven voor zichzelf op te bouwen. Na het behalen van een diploma aan de Purdue University, begon Burke naar verluidt een carrière als software-ingenieur. Helaas verloor Burke's moeder Patsy haar leven in 2006 na het vechten tegen eierstokkanker. Volgens berichten heeft Burke echter een "goede relatie met zijn vader".

Wat is de broer van JonBenet Ramsey, John Andrew Ramsey tot nu toe?

Toen JonBenet Ramsey verdween, kwamen drie leden van haar familie in de schijnwerpers: haar vader John, haar zus Patsy en haar broer Burke. In die tijd hadden veel mensen geen idee dat JonBenet eigenlijk drie halfbroers en -zussen aan haar vaders kant had, Elizabeth, Melinda en John.

Gezien de wervelwind die JonBenets ouders en Burke moesten doorstaan, waren haar halfbroers en -zussen waarschijnlijk opgelucht dat ze zich op een bepaald niveau niet in die situatie bevonden. Het moet echter vanzelfsprekend zijn dat John en zijn zussen diep getroffen moeten zijn door het verlies van hun onschuldige zusje op zo'n afschuwelijke manier.

Voor iedereen die op zoek is naar bewijs van wat het verlies van zijn kleine zusje John Andrew Ramsey heeft aangedaan, denk eens na: niemand praat over wat hij doet voor de kost of zijn persoonlijke leven. Als gevolg hiervan is er niets bekend over die aspecten van Johns leven. In plaats daarvan is er één ding dat bekend is over wat er met John is gebeurd door de jaren heen, hij probeert nog steeds de persoon te vinden die het leven van zijn zus heeft genomen.

In de jaren sinds het overlijden van JonBenet Ramsey is niemand beschuldigd van het nemen van haar leven, en haar veel oudere halfbroer John is niet bereid om dat te accepteren. Immers, op basis van de jaren van tijd en moeite die John heeft gestoken, lijkt het erop dat zijn leven grotendeels is gericht op het vinden van gerechtigheid voor zijn kleine zusje JonBenet.

Aanbevolen: