Maakt Justin Timberlake nog steeds muziek? Wat hij heeft gedaan sinds 'Man Of The Woods

Inhoudsopgave:

Maakt Justin Timberlake nog steeds muziek? Wat hij heeft gedaan sinds 'Man Of The Woods
Maakt Justin Timberlake nog steeds muziek? Wat hij heeft gedaan sinds 'Man Of The Woods
Anonim

Justin Timberlake, een begaafd kunstenaar van zijn generatie, staat al sinds hij klein was in de belangstelling van het publiek. Na succesvolle periodes in The Mickey Mouse Club, waarin hij samenspeelde met veel toekomstige A-listers zoals Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling en zijn toekomstige bandmaat JC Chasez, bouwde hij een succesvolle carrière op als frontman van boyband NSYNC. Niet alleen dat, aangezien de toekomst van NSYNC in het ongewisse was, sprong Timberlake met succes in zijn solocarrière en maakt hij al jaren consequent hits.

Dat gezegd hebbende, het is echter een hete tijd geweest sinds de crooner zijn laatste album uitbracht. Hij heeft tot nu toe vijf studio-albums in zijn discografie, waarvan de nieuwste Man of the Woods vier jaar geleden in 2018 werd uitgebracht. Ondanks de gemengde ontvangsten van zowel fans als critici, stond het album bovenaan de Billboard 200-hitlijst. Zijn derde single, "Say Something", leverde hem nog een Grammy-nominatie op voor Best Pop Duo/Group Performance met Chris Stapleton. Om het samen te vatten, hier is alles wat de krachtpatser sindsdien heeft gedaan.

6 Justin Timberlake trapte zijn zesde concerttour af in Canada

Om het album verder te promoten, begon Timberlake in 2018 aan een nieuwe wereldwijde reis. Met de titel 'The Man of the Woods Tour' trapte de krachtpatser crooner op 13 maart zijn driedelige tour af in het Air Canada Centre in Toronto., 2018, en sloot de reis af in Uncasville, Connecticut, op 13 april 2019. De tour zelf was zo succesvol dat Billboard het in de top 10 van meest winstgevende wereldwijde tours opnam, naast zware hitters als Ed Sheeran, Taylor Swift,Beyoncé en Jay-Z, Bruno Mars en Pink.

"Ik behandel het net zoals een atleet zou doen, want het is een erg fysieke show en ik word er niet jonger op", vertelde hij aan Rolling Stone en voegde eraan toe: "Vlak voordat we het podium betreden, cirkel ik om met mijn band en dansers, we bidden en dan verzin ik een lied dat specifiek is voor de stad, staat of het land waar we ons bevinden. Het is gewoon iets leuks voor ons om samen mee aan de slag te gaan.”

5 Justin Timberlake ontving eredoctoraat

Timberlake's blootstelling aan roem begon op zeer jonge leeftijd, dus het is geen verrassing dat hij geen formeel onderwijs krijgt zoals zijn leeftijdsgenoten vroeger. Hij studeerde af aan de University of Nebraska High School via afstandsonderwijs en behaalde zijn diploma op het podium tijdens zijn stop in Memphis in 2000. Fast-forward 19 jaar later ontving Timberlake een eredoctoraat van Berklee College of Music samen met collega-muziekster Missy Elliott voor hun "invloeden in de muziek en voor hun blijvende wereldwijde impact."

“Je wordt bepaald door wat je mislukking definieert. Het is niets als het je naar je succes leidt. Het maakt allemaal deel uit van de reis', zei hij terwijl hij de prijs in ontvangst nam in het bijzijn van duizenden studenten. “Ik hoop dat er in de komende jaren twee dingen zullen gebeuren: Ten eerste zal ik je vertegenwoordigen op de manier waarop je het meest hoopt. En twee, ik kijk om me heen en zie deze afstudeerklas. Ontmoet me in de studio. Ik wil jullie allemaal zien!'

4 Justin Timberlake hernam zijn rol in 'Trolls'

Naast muziek heeft Timberlake ook naam gemaakt in het acteerlandschap. In 2020 hernam hij zijn rol als de goedhartige Branch in Trolls World Tour, de tweede film van de Trolls-franchise na 2016. De film zelf gaat verder met wat de vorige was gebleven en vertelt het verhaal van Poppy (gespeeld door Anna Kendrick) en Branch's reis om alle zes verspreide trollenstammen te vinden op zes verschillende muziekeilanden

3 Justin Timberlake verkocht zijn SoHo-eenheid

Timberlake en zijn vrouw, Jessica Biel, verkochten hun SoHo-penthouse in 2018 voor $ 6,35 miljoen, acht jaar nadat ze het via een LLC voor $ 6,56 miljoen hadden gekocht. Zoals gemeld door de New York Post, is het comfortabele in 2007 gebouwde appartement een appartement van 2,598 vierkante meter met een modern ogende keuken en een elegante, spa-achtige badkamer.

Vorig jaar verkochten ze ook hun huis in Hollywood Hills voor $ 35 miljoen omdat "ze zelden in L. A zijn." Een bron vertelde People dat het paar gelukkig naar Montana is verhuisd, en daarom waren ze bereid hun landgoed van 10 hectare te koop te zetten.

2 Justin Timberlake ontving een Hollywood Walk Of Fame-ster

Er zijn gesprekken geweest over de reünie van NSYNC sinds de aankondiging van een onderbreking voor onbepaalde tijd door de jongens in 2002. De vijfkoppige band heeft echter verschillende openbare uitstapjes gemaakt, waaronder in oktober 2018 toen ze herenigd waren om Timberlake te feliciteren met zijn Hollywood Walk of Fame ster.

"Voor iedereen die van heinde en verre is gekomen om dit moment te delen, dit betekent echt de wereld voor ons allemaal", herinnert hij zich terwijl hij de prijs in ontvangst nam. “Deze vier jongens betekenen zoveel voor mij, en we zijn echt een familie. De herinneringen die we hebben en de tijden die we hebben gedeeld en de families die we daaruit hebben opgebouwd, ik denk niet echt dat ik in woorden zou kunnen uitdrukken hoeveel jullie vier voor me betekenen."

1 verzet tegen Justin Timberlake tijdens de FreeBritney-beweging

Justin Timberlake's lang gedocumenteerde uitje met zanger Britney Spears heeft hem ook onder de bus gegooid, vooral in de afgelopen jaren op het hoogtepunt van de FreeBritney-beweging. Hij verbrak zijn stilzwijgen over Spears, die het vermeende onderwerp was van haar Grammy-winnende liefdeslied "Cry Me a River", vorig jaar op Twitter, en zei: "Ongeacht ons verleden, goed en slecht, en ongeacht hoe lang geleden het was… wat er met haar gebeurt, is gewoon niet juist. Geen enkele vrouw mag ooit worden beperkt in het nemen van beslissingen over haar eigen lichaam."

Aanbevolen: