Hoeveel verdienen de Kardashian-Jenners met hun nieuwe Hulu-show?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdienen de Kardashian-Jenners met hun nieuwe Hulu-show?
Hoeveel verdienen de Kardashian-Jenners met hun nieuwe Hulu-show?
Anonim

De Kardashian-Jenners hebben door de jaren heen een gecombineerd vermogen van $ 2 miljard verzameld. Ze hebben veel bereikt op en naast de camera sinds ze voor het eerst speelden in Keeping Up with the Kardashians in 2007. In juni 2021 eindigde de show na 20 seizoenen. Maar nu zijn ze terug in een nieuwe Hulu-show genaamd The Kardashians. Onlangs onthulde Kris Jenner dat hun beslissing om weg te gaan van E! en in het streamingplatform was een zakelijke beslissing. Dus hoeveel verdienen ze nog meer met Hulu?

Hoe de Kardashian-Jenners in reality-tv kwamen

Laten we eerst eens kijken naar het begin van de Amerikaanse koninklijke familie. Het begon toen Kris' vriend de realityshow presenteerde als een oplossing voor de financiële problemen van hun familie. "Zoveel mensen hebben jarenlang tegen me gezegd: 'Je zou echt je eigen realityshow moeten hebben, want je leven is zo gek'", zei de momager.

"Mijn vriendin Kathie Lee Gifford zei altijd tegen me: 'Jij bent echt onze realityshow. Mensen weten niet eens wat hier gebeurt.' En dat was toen de grote kinderen nog baby's waren. Het is altijd al iets geweest waar mensen mee rondslingerden. En toen Deena [Katz, casting director] langskwam, ging er voor ons allebei een lampje uit."

Kim Kardashian zei ook dat het voor hen natuurlijk aanvoelde om hun leven op tv te delen. "Ik herinner me gewoon dat het zo snel gebeurde. En we wisten echt niet wat er aan de hand was. Maar het was leuk", zei ze. "Toen de show eenmaal was opgepakt, hebben we als familie een pact gesloten dat we altijd gewoon onszelf zouden zijn." Ze voegde eraan toe dat sommige van haar familieleden, waaronder zijzelf, altijd al hebben willen inbreken op reality-tv. " Kourtney had al een show gedaan met de naam Filthy Rich: Cattle Drive en onze stiefvader deed ik ben een beroemdheid … Haal me hier weg! " de oprichter van Skims deelde.

"En toen gingen ze een show doen genaamd I'm a Rich Kid… Haal me hier weg, en het zou zijn alsof de kinderen van beroemdheden het jungle-ding doen. En ik ging dat doen, maar toen werd de show geannuleerd", vervolgde Kim. "En dus wist mijn moeder dat ik echt een realityshow wilde doen. Sinds The Real World uitkwam, was ik altijd erg geïnteresseerd in reality-tv. We hadden dit gesprek gehad. En dus hoewel ik een baan had, en ik was toen ze op het kantoor van mijn vader werkte, wist ze dat ik daar zin in had. Dus het leek meer op mij en haar soort ervan. En toen het een familieshow was, was dat logisch. En dat leek te worden onze aandacht."

Kardashian-Jenners' Salaris In Hulu's 'The Kardashians'

Insiders hebben onlangs onthuld dat de Kardashian-Jenners negen cijfers halen uit hun nieuwe Hulu-show. Khloé Kardashian zei dat ze allemaal hetzelfde salaris verdienen. "We zijn allemaal gelijk", vertelde ze aan Variety. Kris gaf ook toe dat veel andere netwerken hen hadden gevraagd om hun show voort te zetten. Maar uiteindelijk is geld geld. 'Nou, geld is altijd belangrijk', zei de matriarch. "Ik denk dat iemand dwaas zou zijn om te zeggen dat geld er niet meer toe doet."

Khloé voegde toe dat geld een enorme invloed had op hun beslissing om de nieuwe serie te maken. "Het heeft zeker een rol gespeeld omdat we zoveel van ons persoonlijke leven opofferen voor entertainment", zei de oprichter van Good American. "We hebben altijd onze privé-familiegesprekken, en we zijn behoorlijk brutaal, ik en mijn zussen, met waar we genoegen mee zullen nemen of waar we geen genoegen mee zullen nemen. Maar niet al het geld is goed geld. Het moet goed passen, en Hulu was gewoon de perfecte pasvorm voor ons."

W alt Disney Television's voorzitter van entertainment, Dana Walden, liet doorschemeren dat het aanbod zeker niet goedkoop was. "We hebben een geweldige deal bereikt die ze heel erg verdienen", zei ze. "Wie zou je meer willen voor je niet-gescripte lei dan de Kardashians? Ze symboliseren perfect onze strategie, namelijk het nemen van grote slagen, maar de juiste kansen, en wedden op ongelooflijk talent en de beste kansen in elk genre." We zijn er zeker van dat Kris ook veel voor het gezin heeft onderhandeld. Volgens Khloé "vecht ze als een pitbull" als het om deze dingen gaat.

Wat te verwachten van Hulu's 'The Kardashians'

Uitvoerend producent Ben Winston zei dat ze de formule handhaven die KUWTK tot een hit maakte. "Als het niet kapot is, repareer het dan niet", zei hij. "Het voelt anders, maar toch bouwt het uiteindelijk voort op de geweldige show die ze hebben gedaan." Kris erkende ook dat ze hun eigen producten in dit bedrijf zijn."Ik realiseerde me heel snel dat we iets hadden, en het was heel speciaal", zei de momager over hun reality-tv-faam.

"Toen we eenmaal wisten dat het een hit was", vervolgde ze. "Dan zet je een creatievere hoed op en begin je te denken: 'Oh, ik begrijp waar dit naartoe gaat. Misschien moeten we iets meer buiten de gebaande paden doen en deze show als een geweldig platform gebruiken.' En dat is wat we deden." En iets om naar uit te kijken: Kim bevestigde dat ze haar romance met Pete Davidson in seizoen 1 zal bespreken.

Aanbevolen: