Hoe Holly Humberstone echt voelt over touren met Olivia Rodrigo

Inhoudsopgave:

Hoe Holly Humberstone echt voelt over touren met Olivia Rodrigo
Hoe Holly Humberstone echt voelt over touren met Olivia Rodrigo
Anonim

Er v alt veel te weten over aanstormend muzikaal talent Holly Humberstone, maar een van de meest opvallende feiten is dat haar carrière omhoog schiet dankzij het touren met Olivia Rodrigo. Holly was slechts een van de geweldige vrouwen die werden uitgekozen om te openen voor Olivia tijdens haar "Zure" tour. Olivia Rodrigo-fans weten dat "Sour" veel onthulde over de popsensatie, maar het feit dat het helpt om een carrière te lanceren is gewoon verbazingwekkend.

Om eerlijk te zijn begonnen mensen in 2020 kennis te nemen van Holly Humberstone dankzij haar debuuthit "Deep End". Het kreeg de in Grantham, Engeland geboren artiest een opening voor girl in red, een Noorse indie rocker, evenals Olivia Rodrigo. Maar dankzij haar samenwerking met de "Deja Vu"-zangeres, speelde Holly net haar eerste set op Coachella en bouwt ze een toegewijde en groeiende fanbase op. Maar ze heeft ervoor moeten werken. En rondleidingen zijn veel werk. Dit is hoe Holly echt denkt over touren met Olivia …

Holly Humberstone en Olivia Rodrigo's relatie

Er is heel weinig bekend over Holly's ware gevoelens met betrekking tot de popsensatie die haar helpt om op grote schaal in het bedrijf door te breken. Hoewel het veilig is om te zeggen dat Holly dankbaar is voor de kansen. Ze heeft Olivia een aantal keer publiekelijk bedankt tijdens de "Sour"-tour. Maar Holly heeft niet echt de kans gehad om over haar persoonlijke relatie met Olivia te praten.

In december 2021 onthulde Holly haar toursamenwerking met Olivia, waarin ze beweerde dat ze opgewonden was om het te doen, vooral met de popster die ze beschreef als "een engel".

Op dit moment kun je niet zeggen dat de twee vrouwen meer zijn dan collega's. Ze plaatsen immers geen foto's van elkaar op Instagram en worden ook niet samen gespot door de paparazzi. Maar dat wil niet zeggen dat hun toerrelatie slecht is. In feite lijkt het behoorlijk positief te zijn.

Houdt Holly Humberstone van touren?

Het succes dat Holly ervaart, lijkt in niets op haar vroege dagen in de muziekindustrie. Toen ze voor het eerst wat aandacht kreeg, was het tijdens de ergste pandemie, wat betekent dat ze heel weinig fysieke interactie met mensen had. Tijdens een recent interview met Vulture beweerde Holly dat het totaal "anders" was om met haar fans en mensen in de muziekindustrie om te gaan nu ze het persoonlijk kan doen.

Maar gezien de ongelooflijke hoeveelheid aandacht die ze krijgt dankzij Olivia, Coachella en haar toegenomen populariteit, is Holly opgewonden dat mensen houden van wat ze muzikaal te bieden heeft.

"Mensen zijn zo respectvol en zo neerslachtig om gewoon te luisteren, en mensen lijken voor me te wroeten," zei Holly tegen Vulture voordat ze uitlegde dat het tourproces haar behoorlijk heimwee heeft bezorgd.

"Ik woon momenteel met mijn zus in mijn flat in Londen, en mijn zussen en ik zijn zo close. Ik heb nog nooit zoveel tijd doorgebracht zonder ze te zien. Dus [na de tour met Olivia] heb ik Ik ga waarschijnlijk terug naar mijn flat. Ik zou graag naar mijn plaatselijke pub gaan, "gaf Holly toe.

Ze zei verder dat haar ouders haar hebben bezocht tijdens een tournee door Noord-Amerika, waardoor ze haar thuis nog meer moest missen. En dat geldt ook voor Londen, Engeland zelf.

"[Touring] heeft ervoor gezorgd dat ik Londen veel meer ben gaan waarderen. Ik denk dat als je erin zit, je er een beetje een hekel aan hebt en erin verstrikt raakt. 'm als, 'Oh, ik mis rotzooi, vies, vies, Londen!' Ik weet niet of het ooit als thuis voor mij zal voelen, maar ik leer het veel meer te waarderen."

Was de nieuwe muziek van Holly Humberstone geïnspireerd door touren?

Holly Humberstone's debuutalbum komt later dit jaar uit en het lijkt erop dat een deel ervan is geïnspireerd door haar tour met Olivia Rodrigo. Toen hem door Vulture werd gevraagd wat fans van het album kunnen verwachten, zei Holly: "Er zijn de afgelopen paar maanden veel veranderingen doorgevoerd, dus daar schrijf ik over. navigeer door veel van deze primeurs die gaande zijn - opgroeien en hier op tournee komen, weg zijn van familie en vrienden en gewoon volwassen zijn. Ik weet niet echt wat het zal zijn. Ik denk dat het leuk wordt verrassing voor mij ook."

"Ik had wat tijd om te schrijven in New York," zei Holly in antwoord op de vraag of ze al dan niet haar nieuwe materiaal zou debuteren tijdens een tournee. "Dus ik heb een nummer waar ik echt van hou dat we daar hebben gedaan. Ik heb nog een tijdje te gaan, maar ik probeer gewoon echt van het proces te genieten."

Aanbevolen: