Kourtney Kardashian's echte gevoelens over 'KUWTK

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian's echte gevoelens over 'KUWTK
Kourtney Kardashian's echte gevoelens over 'KUWTK
Anonim

The Kardashians gaat over een paar weken in première op Hulu, en naarmate de releasedatum van 14 april snel nadert, kijken fans met een gevoel van nostalgie terug op Keeping Up With The Kardashians. Er waren ups, downs, highs en lows, en terwijl de Kardashian en Jenner-clan reisden door een verscheidenheid aan emoties en levensveranderingen, was hun publiek mee voor de rit en stemde ze af op elke beweging.

Voor Kourtney Kardashian was dat niet altijd een goede zaak. Ze is al lang voorstander van haar privacy en was de meest onwillige van de Kardashian-zussen om alle aspecten van haar leven op televisie uit te zenden. Terugkijkend heeft ze onderweg een aantal behoorlijk kleurrijke opmerkingen gehad om met haar fans te delen. Hier is alles wat ze heeft gezegd over de hoofdrol in de reality-tv-show die haar beroemd maakte…

10 'Bijblijven met de Kardashians' was een 'giftige omgeving'

Kourtney Kardashian heeft er geen geheim van gemaakt dat ze een aantal onsmakelijke momenten heeft gehad tijdens haar tijd op de set van Keeping Up With The Kardashians. Sterker nog, op een gegeven moment, tijdens een media-interview, gaf ze toe dat tegen het einde van het laatste seizoen van de show, het nauwelijks te verdragen was voor haar. "Toen we onze show opnamen, werd het uiteindelijk een heel giftige omgeving voor mij", zei ze, en het was meteen duidelijk voor fans dat ze echt genoeg had van de ervaring.

9 Kourtney Kardashian was niet op een 'gelukkige plek'

Er waren tijden dat Kourtney plezier kon hebben tijdens het filmen, maar helaas werden die dagen zeldzaam. Tegen de finale van de show geeft Kourtney toe dat ze ongelooflijk gestrest was en absoluut niet genoot van de ervaring. Ze heeft openlijk toegegeven dat ze "niet op de gelukkigste plek was" en is eerlijk geweest over haar worsteling met het voltooien van de show.

8 Vechten tussen de zussen op 'KUWTK'

De Kardashian-familie is een hechte familie, maar de stress van non-stop samen zijn en verschillende kijk op dingen werd te zwaar voor Kourtney. Ze geeft toe dat zo intensief samenwerken zeer problematisch werd, en ze zegt dat ze zich ellendig voelde over de gevechten die begonnen te worden tussen haarzelf en haar broers en zussen. “Ik zou vechten met mijn zussen. Er gebeurde gewoon heel veel. En zelfs voor mij persoonlijk was ik niet op de gelukkigste plek.”

7 Hoe Kourtney Kardashian werd geportretteerd op 'Keeping Up With The Kardashians'

Natuurlijk vertrouwt reality-tv op drama om hoge kijkcijfers te halen bij hun publiek. Helaas voor Kourtney ging veel van dit drama ten koste van haar, wat nog een reden is dat ze gefrustreerd was tegen het einde van de show. Ze had het gevoel dat ze verkeerd werd geportretteerd en dat het publiek 'de echte zij' niet leerde kennen. Ze opende zich om te zeggen: Ik had het gevoel dat ik bijna een personage was. Dit is Kourtney, en ze is in een slecht humeur, dus ook al lachte ze echt tijdens de lunch, we gaan het lachen wegnemen en laten we alleen gebruik de vervelende opmerking die ze zei.'”

6 'KUWTK' zet leven in voor Kourtney

Het werd een hele uitdaging voor Kourtney toen ze zich realiseerde dat ze werd gezien als een persoon met een zeer negatieve houding ten opzichte van de show. Ze merkte dat ze extra hard werkte om te bewijzen dat dat niet waar was, zozeer zelfs dat op de set zijn inspannend en onnatuurlijk werd. "Ik zou mezelf een peptalk geven voordat ik naar binnen liep … Zoals, zeggen dat we aan het schieten waren in het huis van Khloé. Ik zou zeggen: 'Het wordt een goede dag. Laten we een goed humeur hebben. Laten we een glimlach op ons gezicht toveren." Dit was overweldigend stressvol en vermoeiend voor haar.

5 Wat 'Keeping Up With The Kardashians' Kourtney gaf

Ondanks alle moeilijkheden die ze ervoer, bleef Kourtney proberen haar einde van de overeenkomst na te komen en ging door met filmen. In een poging om positief te blijven, gaf ze toe dat het niet allemaal slecht was. Ze zag de stressvolle momenten als een kans om haar relaties met haar familie te verbeteren, ondanks hun verschillen. Ze zei: "Ik zie de groei die voortkomt uit die ongelukkige plaatsen die het allemaal de moeite waard maken."

4 Toen Kourtney Kardashian zich niet op haar gemak voelde bij het filmen van 'KUWTK'

Kourtney geeft toe dat er veel momenten waren waarop ze echt voelde dat ze niet voor de camera's wilde staan. Ze beschreef haar problemen en nam een paar prikjes naar haar familie door te zeggen: "We hebben altijd gezegd dat we het samen zouden doen zolang we het allemaal wilden doen en ons gelukkig voelden en dat het logisch was. Ik heb zeker mijn momenten gehad dat ik voelde zich niet helemaal op mijn gemak bij het filmen."

3 Kourtney Kardashian's 'Haat-liefdeverhouding' met 'KUWTK'

Kourtney Kardashian heeft behoorlijk wat ups en downs gehad tijdens haar tijd bij Keeping Up With The Kardashians. Ze heeft van verschillende betekenisvolle momenten met haar familie genoten terwijl de camera's draaiden, maar ze beleefde ook enkele momenten van strijd. Ze beschreef haar ervaring met het delen van haar leven op reality-tv als 'een haat-liefdeverhouding'.

2 Hoe Kourtney Kardashian zich voelde over fans die dachten dat ze het einde van 'KUWTK' veroorzaakte

Vanwege het feit dat Kourtney Kardashian eerlijk was over het feit dat ze een pauze van de camera's nodig had, keerden veel fans zich tegen haar en vonden dat zij verantwoordelijk was voor de ondergang van de show. Ze kreeg veel kritiek te verduren, waarbij fans haar de schuld gaven omdat ze de reden was dat de show ten einde liep.

Kourtney ging een emotioneel gesprek aan met Scott Disick over deze situatie en zei: "… er zijn al deze memes online van zoals, 'Kourtney Kardashian heeft in zijn eentje KUWTK beëindigd'", en ze gaf verder aan dat dit was echt onder haar huid kruipen.

1 'Het zou op een gegeven moment eindigen'

"Er zou op een gegeven moment een einde aan komen", zei Kourtney toen het nieuws over de finale van de show aan de fans werd onthuld. Ze ging verder met te zeggen: "… als je die [show] elke dag doet, heb je niet de ruimte om een pauze te nemen en te zeggen: 'Wacht, we houden echt van elkaar.'"

Deze opmerking kwam goed na een verklaring die ze in oktober 2019 aflegde, gedurende welke tijd ze zei dat het haar "niets zou schelen" als de show zou eindigen. Het was voor fans duidelijk dat Kourtney Keeping Up With The Kardashians als een baan zag, niet als een levensstijl. Ze lijkt veel enthousiaster over The Kardashians en kijkt uit naar een nieuwe start in een nieuwe show.

Aanbevolen: