Cody Christian's echte gevoelens over het spelen van Theo op 'Teen Wolf'?

Inhoudsopgave:

Cody Christian's echte gevoelens over het spelen van Theo op 'Teen Wolf'?
Cody Christian's echte gevoelens over het spelen van Theo op 'Teen Wolf'?
Anonim

De cast van Pretty Little Liars heeft veel Instagram-volgers en ook ster Cody Christian is de afgelopen jaren bekend geworden. Christian stond bekend om het spelen van Aria's broer Mike Montgomery op PLL en speelde ook Theo Raeken in seizoen 5 en 6 op Teen Wolf.

Dylan O'Brien zou graag een Teen Wolf-reünie willen, net als veel fans van de bovennatuurlijke show die van 2o11 tot 2017 op MTV werd uitgezonden.

Wat vindt Cody Christian er echt van om Theo in Teen Wolf te spelen? Laten we eens kijken.

Een positieve ervaring

Toen Tyler Posey trending begon te worden op sociale media, waren fans in de war en overstuur. De acteur bouwde zeker een enorme fanbase op nadat hij het hoofdpersonage op Teen Wolf begon te spelen.

Teen Wolf is een fascinerende show die allemaal begint met Scott McCall. Nadat een weerwolf hem bijt, verandert hij ook in een weerwolf en moet hij wennen aan deze nieuwe manier van leven. Theo verschijnt in de eerste aflevering van seizoen 5 genaamd "Creatures of the Night." Kijkers zullen zich herinneren dat hij een bèta-weerwolf is die Stiles en Scott kende. Theo legt uit dat hij deel gaat uitmaken van Scott's roedel, maar hij is natuurlijk erg mysterieus en fans weten dat dit slechts het begin van zijn verhaal is.

Toen hij in 2015 werd geïnterviewd op Comic-Con, vertelde Cody Christian dat hij het geweldig vond om Theo te spelen in Teen Wolf.

Cody Christian zei dat hij het leuk vond om bij de cast te komen en dat hoewel veel celebs aardige dingen over hun cast zullen zeggen, het industrietaal kan zijn, maar in dit geval is hij helemaal oprecht.

Christian legde uit: "Ik meen dit uit de grond van mijn hart, iedereen in deze show is gewoon echt ongelooflijk en het is een plezier om met elk van hen samen te werken." Hij vertelde dat hij het geweldig vond om met Tyler Posey samen te werken en dat hij kon zien dat Posey het leuk vond om de rol te spelen en dat bracht een heel positieve sfeer op de set.

Christian zei ook dat hij "zo dankbaar" is dat hij Theo op Teen Wolf kan spelen. Hij zei dat hij het leuk vindt om een personage te spelen dat zo stoer is en

Comic-Con 2015

Christian zei over zijn verschijning op Comic-Con in 2015, "De ervaring is tot nu toe wild geweest. Ik denk dat het belangrijkste waar ik iets over kan zeggen de energie is, zoals de energie in het gebouw." Hij vervolgde: "Toen ik het paneel deed, was het verbluffend, het was bijna fascinerend. Ik zat daar een heel uur en mijn hart klopte gewoon zo snel en ik was zo nerveus. Het is een wilde ervaring."

Hij sprak over wat fans van Theo zouden zien in seizoen 5 op Teen Wolf en hij zei: "Ik denk dat het publiek over Theo zal leren, meer te weten zal komen over zijn achtergrond en eigenlijk alleen maar zal leren over zijn bedoelingen, waarom hij echt hier in Beacon Hills is en wat zijn echte eindspel en doel is."

Hij zei ook dat zijn karakter mysterieus is en dat hij dat super belangrijk vindt. Hij zei: "Ik probeer je echt een solide antwoord te geven zonder zoveel weg te geven, want dat is echt waar dit personage op geworteld is, het mysterie achter hem." Hij noemde ook het "bedrog" van Theo.

'Teen Wolf'

Cody Christian is een grote fan van de donkere toon van Teen Wolf. In een interview met Showbiz Junkies werd hem gevraagd naar het behouden van de horrorvibe in het zesde seizoen, en hij zei: "Ik moet alle eer opstrijken en het aan de schrijvers en producenten geven die we hebben. […]Ze moeten alles fris houden en dit nieuwe materiaal schrijven en deze scherpte en deze duisternis toevoegen – en om al deze elementen te kunnen opnemen in het drama, de romantiek, de komedie, de horror – het is echt ongelooflijk. Ik weet niet hoe ze het doen, man, maar ik geef ze mijn petje.'

In een interview met Talk Nerdy To Us legde Christian uit dat toen hij auditie deed voor de rol van Theo, hem werd verteld dat hij iemand zou zijn die fans niet leuk zouden vinden. Hij herinnerde zich dat en wist dat er vele lagen in Theo's karakter zaten.

Christian noemde zijn personage Mike in Pretty Little Liars 'relatable' en zei dat het leuk was om het personage van Theo te bouwen. Hij zei "het is bijna als een blanco pagina canvas", wat een interessante en zeer poëtische manier is om naar acteren te kijken.

Het klinkt alsof Cody Christian het erg leuk vond om Theo in Teen Wolf te vertolken, en hij vond het heerlijk om op de set te zijn en interactie te hebben met de cast. Het is duidelijk te zien, want hij deed het ongelooflijk goed met die rol.

Aanbevolen: