Hailey Bieber gaat weer aan het werk na bloedstolsel

Inhoudsopgave:

Hailey Bieber gaat weer aan het werk na bloedstolsel
Hailey Bieber gaat weer aan het werk na bloedstolsel
Anonim

Hailey Bieber kreeg vorige week een schokkende gezondheidsangst toen ze met een bloedstolsel naar het ziekenhuis werd gebracht.

De 25-jarige plaatste zaterdag een kort bericht op haar Instagram Stories om haar fans te laten weten dat ze in orde was, maar haar sociale media-accounts waren opvallend leeg.

Op dinsdagmiddag keerde het model terug naar Instagram met een aantal prachtige foto's die de nieuwe Dream Angels-collectie van Victoria's Secret promootten.

Hailey Bieber keert terug naar sociale media na gezondheidsangst

Het in Arizona geboren model trok de aandacht op Instagram met een ordinair lingerie-shot waarbij ze in een veld stond met een gele lingerieset aan.

In de tweede opname van de fotoshoot draagt ze een gebloemd chiffon gewaad dat losjes om haar schouders hangt. In de derde opname verscheen Hailey met het model Imaan Hammam in een lente-ready look met een corset-achtige lichtroze bloementop die over haar decolleté was geregen en bijpassend slipje.

De dochter van acteur Stephen Baldwin zag er ontspannen uit met een blauwe beha met decoratief borduursel op het officiële Instagram-account van Victoria's Secret

Een andere video toonde Hailey in een doorzichtige zeeschuimgroene bustier, leunend tegen een grazend paard.

De foto's zijn waarschijnlijk gemaakt voordat de ster vorige week een schokkende gezondheidsangst kreeg. Bieber heeft al bijna een week geen niet-werkgerelateerde afbeeldingen geplaatst. De laatste afbeelding die ze plaatste, toonde haar met een ongewone rode hoed en een bijpassend cropped T-shirt.

Biebers man aan haar zijde tijdens haar gezondheidsangst

Haar man, Justin Bieber, maakte zich tijdens haar recente medische noodgeval ongelooflijk zorgen om zijn vrouw.

Het model werd afgelopen donderdag opgenomen in het ziekenhuis in Palm Springs, Californië, voor een medisch noodgeval nadat het symptomen van een beroerte had gehad.

In een zaterdag gedeelde verklaring onthulde ze dat ze een bloedstolsel in haar hersenen had opgelopen.

"Ze ontdekten dat ik een heel klein bloedstolsel in mijn hersenen had opgelopen, wat een klein zuurstoftekort veroorzaakte, maar mijn lichaam had het vanzelf doorgegeven en ik herstelde binnen een paar uur volledig."

Een bron vertelde PEOPLE dat de 28-jarige Justin het moeilijk heeft gehad met de ziekenhuisopname van zijn vrouw.

"Hailey wil niet dat iemand zich zorgen over haar maakt, maar het was een angstaanjagende situatie voor hen beiden", onthulde de bron.

"Justin is nog steeds erg bezorgd", voegde de insider eraan toe. "Hij kan nauwelijks slapen. Hij blijft naar haar kijken terwijl ze rust."

Hailey is inmiddels uit het ziekenhuis en maakt het goed.

"Hoewel dit absoluut een van de engste momenten was die ik ooit heb meegemaakt, ben ik nu thuis en gaat het goed, en ik ben zo dankbaar en dankbaar voor alle geweldige artsen en verpleegsters die voor mij!" schreef ze op haar sociale media.

"Bedankt aan iedereen die contact heeft opgenomen met goede wensen en bezorgdheid, en voor alle steun en liefde"

Aanbevolen: