Gaat Kate Gosselin weer aan het werk buiten reality-tv?

Inhoudsopgave:

Gaat Kate Gosselin weer aan het werk buiten reality-tv?
Gaat Kate Gosselin weer aan het werk buiten reality-tv?
Anonim

Het meest zichtbare optreden van Kate Gosselin was lange tijd als reality-tv-ster in shows als 'Jon & Kate Plus 8' en later 'Kate Plus 8'. Maar na een korte onderbreking van reality-tv na haar scheiding van Jon Gosselin (en de voogdijkwesties die daarop volgden), keerde Kate terug naar een andere serie. Deze keer was het 'Kate Plus Date', dat erop gericht was om Kate de ware liefde te vinden.

Het punt is dat Kate's vrijgezellenshow niet leek te werken, en er zijn de afgelopen jaren geen geruchten geweest dat ze met iemand uitging. Niet alleen dat, maar Kate leek weg te drijven van de krantenkoppen, zelfs toen de voogdijkwesties tussen haar en Jon - over hun nu tiener zesling - heviger werden.

Wat is Kate tot nu toe, en is ze echt de gemiddelde moeder in een buitenwijk geworden met een gewone dagbaan? Niet helemaal.

Wat is Kate Gosselin van plan?

Sinds haar deelname aan haar eigen datingserie in 2019, is Kate Gosselin echt in de schaduw gelopen. Vanaf nu was haar laatste Instagram-bericht meer dan een jaar geleden, en sindsdien zijn er veel dingen veranderd.

Ten eerste verhuisde Kate met een deel van haar kroost naar North Carolina; Hannah en Collin bleven naar verluidt bij hun vader in Pennsylvania. De tweeling zit min of meer op school, wat betekent dat Kate nog maar vier kinderen thuis heeft.

En hoewel Kate niet echt een 'baan' had, voordat ze Pennsylvania verliet, lijkt het erop dat ze op het punt staat een nieuw avontuur aan te gaan. Alleen is het deze keer niet op reality-tv.

Kate Gosselin was vroeger verpleegster

Fans van de originele specials waar Kate en Jon Gosselin in het begin van de jaren 2000 op verschenen, zullen zich herinneren dat Kate een baan had toen het paar voor het eerst naar de televisie ging. Ze was gediplomeerd verpleegster, maar stopte met werken nadat ze zwanger was geworden van de zes baby's.

Het is duidelijk dat geen enkele moeder van acht kinderen onder de vijf jaar tijd heeft voor een fulltime baan, en Kate had haar handen vol, zelfs met de hulp van meerdere helpers voor de baby's.

In de loop van de tijd werden de reality-tv-aanbiedingen natuurlijk opgepikt en na twee specials over hun familie begon het inmiddels ter ziele gegane stel aan een decennium lang avontuur op TLC. Het leek erop dat Kate waarschijnlijk niet meer zou hoeven werken, zolang haar tv-salarissen maar binnen bleven komen.

Het enige probleem was dat het geld uiteindelijk opraakte. Nadat ze tot $ 250K per aflevering had verdiend op 'Kate Plus 8', leek het erop dat Kate's geld begon af te nemen, met een gerapporteerde nettowaarde in 2020 van in totaal slechts $ 500K.

Gaat Kate Gosselin weer aan het werk?

Toen het nieuws bekend werd dat Kate begin 2021 zou verhuizen, werd er steeds meer gespeculeerd over haar financiële problemen. Critici maakten ruzie over de vraag of Kate blut was en het geld nodig had om het ouderlijk huis te verkopen, of dat ze probeerde te ontsnappen aan de voogdijkwesties met Jon, of erger.

Van de kant van Jon beweerde hij in een interview dat Kate het ouderlijk huis had verkocht zonder Collin of Hannah te vragen wat ze ervan vonden. Hoe dan ook, Kate zou naar verluidt meer dan $ 1 miljoen voor het huis hebben gedoneerd, vervolgens opgehaald en naar North Carolina verhuisd.

Zodra ze daar aankwam, zeiden bronnen dat Kate aan het werk ging om werk te vinden. Dat wil zeggen, ze volgde haar geregistreerde verpleegvergunning voor de staat onmiddellijk na haar verhuizing. Volgens bronnen had Kate in juni 2021 haar rijbewijs behaald en leek ze klaar te staan om weer aan het werk te gaan.

Dat, suggereerden bronnen, kwam nadat Jon Kate blijkbaar bekritiseerde omdat ze niet werkte tijdens de pandemie. In theorie had ze genoeg geld kunnen hebben van de reality-tv-optredens van de familie om het jaren vol te houden.

Het punt is dat het lijkt alsof het geld van de familie op is en fans kunnen niet precies bepalen waarom. Immers, $ 250K per aflevering is een indrukwekkend bedrag, zelfs als dat niet het bedrag was dat Kate verdiende per aflevering gedurende alle tien jaar van de show.

Wat Jon betreft, hij heeft door de jaren heen af en toe gewerkt, met veel fans die prezen hoe normaal een leven hij lijkt te leiden nu hij gescheiden is van Kate. Hij lijkt ook niet dezelfde cashflowproblemen te hebben als fans denken dat Kate heeft.

Niemand weet echt wat er gebeurt als de camera's niet draaien, maar het lijkt erop dat Kate terug zal moeten naar een normaal leven, zoals Jon lijkt te hebben gedaan, nu haar tijd in de schijnwerpers is voorbij.

Aanbevolen: