Fans verwijten Yolanda Hadid dat ze Bella's neuscorrectie toestaat

Inhoudsopgave:

Fans verwijten Yolanda Hadid dat ze Bella's neuscorrectie toestaat
Fans verwijten Yolanda Hadid dat ze Bella's neuscorrectie toestaat
Anonim

Bella Hadid's moeder Yolanda heeft de volledige woede van de fans van het supermodel ervaren nadat Bella onthulde dat ze op haar veertiende een neuscorrectie mocht ondergaan. Ondanks dat ze heftig ontkende dat ze in het verleden cosmetische ingrepen had ondergaan, had Hadid eindelijk aan Vogue toegegeven dat ze een neuscorrectie had ondergaan, een procedure waarvan ze bekende dat ze er nu spijt van heeft.

Openend voor de modepublicatie, onthulde Hadid: Ik wou dat ik de neus van mijn voorouders had behouden. Ik denk dat ik erin zou zijn gegroeid.”

Een fan schreef 'Er is een speciale plek in de hel voor Yolanda'

Fans waren er snel bij om Hadid's moeder, de voormalige 'The Real Housewives Of Beverly Hills'-ster Yolanda, de schuld te geven van het feit dat tiener Bella zo'n drastische verandering ondernam. Velen gingen naar sociale media om hun woede te uiten, waarbij een gebruiker ziedend Bella Hadid kreeg een neuscorrectie op 14???? Er is een speciaal plekje in de hel voor Yolanda.”

Een andere schreef: Hoeveel wil je wedden dat Yolanda de belangrijkste was die Bella zo over haar neus liet voelen? TOESTAAN dan CHIRURGIE?”. Een groot aantal commentatoren deelden dezelfde gevoelens:

"Op je 14e ben je gewoon te jong om een neuscorrectie te ondergaan… Yolanda had nooit kinderen moeten krijgen!"

“BELLA WAS 14 toen ze haar eerste neuscorrectie kreeg. Yolanda is een bedreiging.”

"Het feit dat Yolanda Bella op 14-jarige leeftijd een neuscorrectie heeft laten doen… dat is geen goede moeder."

“Yolanda deed een nummer op beide dochters, vooral Bella. Een neuscorrectie hebben op je 14e is zo problematisch. Die vrouw gaat naar de hel voor wat haar dochters heeft aangedaan.”

Yolanda kwam eerder ook onder vuur te liggen vanwege haar opmerkingen over het gewicht van haar dochter op 'RHOBH'

Dit is niet de eerste keer dat Yolanda onder vuur komt te liggen wegens vermeende mishandeling van haar dochters. Als castlid van RHOBH werd de 'huisvrouw' vaak bekritiseerd vanwege de manier waarop ze sprak over gewicht en voedselconsumptie rond haar kinderen.

In één aflevering had Gigi - Bella's krachtpatser van een zus - enthousiast: Ik ben zo enthousiast over het eten. Vrijwel al het voedsel dat we eten lijkt op een hartaanval tijdens een ma altijd, maar het zal zo lekker zijn.”

Haar moeder maakte meteen een einde aan haar opwinding met Je kunt een nacht slecht zijn. Dan moet je weer op dieet, want, weet je, in Parijs en Milaan houden ze van meisjes die net een tikkeltje aan de magere kant zijn.'

Aanbevolen: