Jennifer Lopez' 'Jaloezie' zorgt ervoor dat ze geen vrouwelijke stewardessen op haar vliegtuigen toestaat

Jennifer Lopez' 'Jaloezie' zorgt ervoor dat ze geen vrouwelijke stewardessen op haar vliegtuigen toestaat
Jennifer Lopez' 'Jaloezie' zorgt ervoor dat ze geen vrouwelijke stewardessen op haar vliegtuigen toestaat
Anonim

Horrorverhalen van stewardessen hebben onthuld dat Jennifer Lopez de "meest onbeschofte" passagier van een beroemdheid is, waarbij velen beweren dat ze alle vrouwelijke stewardessen heeft verbannen om aan haar vluchten te werken! Berichten over Jennifers jaloerse tirades komen kort nadat haar verloofde, Alex Rodriguez, werd betrapt op het berichten van Southern Charm-ster Madison LeCroy op Instagram.

De zangeres kreeg naar verluidt een eersteklas driftbui toen een stewardess van United Airlines de ster simpelweg vroeg wat ze wilde drinken. De bediende vertelde Star Magazine: "Ik zei net: 'Wat kan ik je laten drinken?' Maar Jennifer weigerde me zelfs maar te erkennen. Ze draaide haar hoofd weg en zei tegen haar persoonlijke assistent: 'Zeg hem alsjeblieft dat ik cola light en limoen wil.'"

Hij legde verder uit dat Lopez weigerde oogcontact met hem te maken en zei: "Ze zou me niet eens aankijken. Het was triest, ze lijkt zo lief in haar films." De diva capriolen van de actrice hebben haar berucht gemaakt in de wereld van zakelijke stewardessen, waar een hele reeks luchtvaartmaatschappijmedewerkers beweerde dat Jennifer geen vrouwelijke stewardessen toestaat om aan boord te komen om haar vluchten te werken.

"J. Lo laat vrouwelijke stewardessen niet werken. Ze brengt haar eigen mannelijke stewardess mee die geen stewardess is, maar een 'persoonlijke assistent'", plaatste een privébegeleider op de Instagram van @CFA_Life. Talloze luchtvaartmedewerkers deelden hun eigen ervaringen met het "koude en arrogante" gedrag van de zanger.

Nadat ik alles in de laden had verwijderd om ze te vullen met al haar favoriete items, kreeg ik te horen dat ik naar huis moest vliegen omdat ze geen vrouwelijke stewardess wilde… alleen om terug te moeten komen en Uber naar het vliegtuig en mijn spullen resetten, omdat het maar een enkele vlucht was', beweerde een andere stewardess die het ongelukkige geluk had om op Jennifer's vlucht te worden toegewezen.

Een anonieme Instagram-gebruiker ging zelfs zo ver om te beweren dat J. Lo een sterke wrok koestert jegens vrouwelijke stewardessen in het bijzonder, en zei: "Ze heeft een hekel aan stewardessen omdat haar ex-man Marc Anthony een affaire had met een getrouwd." Een bron vertelde Us Weekly dat Anthony contact had met een stewardess die hij in 2009 aan boord van een privévliegtuig had ontmoet.

"Marc en Jennifer gingen er bijna uit elkaar, Jennifer zou hem toen verlaten, maar Marc smeekte haar om te blijven. Ze gingen naar huwelijkstherapie en ze besloot het nog een kans te geven. Hij was iemand van wie ze echt hield, "vertelde de bron aan Us Weekly.

De overweldigende beschuldigingen van het weerzinwekkende gedrag van Lopez vielen niet goed bij fans, waarbij een gebruiker zei dat ze "nooit meer op dezelfde manier naar haar kunnen kijken, of het nu in het echte leven is of op het scherm."

Aanbevolen: