Fans denken dat Cardi B haar gezicht heeft veranderd met een neuscorrectie

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Cardi B haar gezicht heeft veranderd met een neuscorrectie
Fans denken dat Cardi B haar gezicht heeft veranderd met een neuscorrectie
Anonim

Ze heeft nooit de reputatie gehad dingen op de DL te houden, dus fans van Cardi B weten al veel over haar persoonlijke leven en haar lichaam (om nog maar te zwijgen over haar relatie met compensatie). Maar als het erom gaat te bepalen wat ze met haar lichaam heeft gedaan, ligt het iets gecompliceerder.

Dit is waarom fans denken dat Cardi B een neuscorrectie had, maar ook waarom het misschien niet waar is.

Waarom denken fans dat Cardi B een neuscorrectie heeft gekregen?

Fans hebben lang gespeculeerd over welke procedures Cardi B wel of niet heeft ondergaan. De belangrijkste reden waarom ze denken dat ze haar neus heeft veranderd, is dat sommige foto's niet helemaal overeenkomen, pre-fame en dan post-rise.

Het punt is dat het moeilijk is om op basis van foto's alleen te zien wat voor soort veranderingen iemand wel of niet aan zijn gezicht heeft aangebracht. Make-up kan tenslotte wonderen doen, en het komt niet vaak voor dat Cardi B wordt gefotografeerd zonder een glamoureus gezicht vol producten.

Hoewel fans zeker niet beweren dat ze er niet geweldig uitziet, willen ze wel weten of ze iets heeft laten doen, of dat hun ogen (of alleen haar make-upproducten) hen bedriegen.

Om eerlijk te zijn, het is geen erg dramatische verandering; sommigen denken dat Cardi B's neuscorrectie haar primaire gelaatstrekken vernauwde, maar op dit moment zijn het allemaal aannames.

Welke operatie heeft Cardi B ondergaan?

Een reden waarom fans niet denken dat Cardi B een neuscorrectie had, is dat ze niet heeft gezegd dat ze dat wel heeft gedaan. Hoewel niet elke beroemdheid zal toegeven dat hij onder het mes is gegaan, is Cardi B niet iemand die de waarheid ontkent.

Ze heeft eerder toegegeven dat ze een operatie aan de bovenkant heeft ondergaan -- meerdere keren zelfs, zelfs nadat haar dochter was geboren -- en zegt dat ze met haar lichaam zal doen wat ze wil. Dat omvat liposuctie en implantaten om haar achterste een boost te geven, merkte Cardi op, plus een 'boost' van de bovenste helft.

Haar verklaring voor het ondergaan van dergelijke procedures? Haar lichaam maakt deel uit van haar werk, en het is haar taak om er 100 procent van de tijd vuur uit te zien. Cardi schaamt zich dus niet voor haar operaties -- en fans moeten aannemen dat als ze een neuscorrectie had ondergaan, ze er iets over zou hebben gezegd.

Te midden van discussies over haar gezicht, heeft Cardi laten weten dat ze al een operatie plant na de zwangerschap, nadat ze is bevallen van haar tweede kind. Het is duidelijk dat het meer gaat over onder-de-nek optredens voor de rapper, maar dat betekent niet dat ze ook geen andere 'upgrades' zal overwegen.

Fans zullen gewoon moeten afwachten wat ze doet -- en wat ze toegeeft.

Aanbevolen: