Cameron Diaz's 10 grootste rom-coms aan de kassa

Inhoudsopgave:

Cameron Diaz's 10 grootste rom-coms aan de kassa
Cameron Diaz's 10 grootste rom-coms aan de kassa
Anonim

Hollywood-ster Cameron Diaz werd beroemd in de jaren '90 en tegen het begin van de jaren 2000 was ze een van de beroemdste jonge actrices in de industrie. In 2014 besloot Diaz Hollywood te verlaten en afscheid te nemen van acteren, en sindsdien hopen fans dat de ster een comeback zal maken.

Hoewel de actrice tijdens haar carrière in talloze gedenkwaardige films speelde, is ze vooral bekend om haar romcoms. Een van de romantische komedies van Cameron Diaz bracht uiteindelijk meer dan $ 350 miljoen op aan de kassa - blijf scrollen om erachter te komen welke!

10 'She's The One' - Box Office: $13,8 miljoen

De aftrap is de romantische komedie uit 1996, She's the One, waarin Cameron Diaz Heather Davis speelt. Naast Diaz zijn er in de film ook Jennifer Aniston, Maxine Bahns, John Mahoney en Mike McGlone te zien. De rom-com volgt twee broers wiens liefdesleven verrassend onderling verbonden is - en heeft momenteel een 6,0-beoordeling op IMDb. She's the One verdiende uiteindelijk $ 13,8 miljoen aan de kassa.

9 'Een minder gewoon leven' - Box Office: $ 14,6 miljoen

De volgende op de lijst is de romantische zwarte komedie A Life Less Ordinary uit 1997. Daarin portretteert Cameron Diaz Celine Naville, en ze schittert naast Ewan McGregor, Holly Hunter, Delroy Lindo, Ian Holm en Stanley Tucci. A Life Less Ordinary vertelt het verhaal van twee engelen die naar de aarde zijn gestuurd om een ontvoerder en zijn gijzelaar verliefd te laten worden, en het heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 14,6 miljoen aan de kassa.

8 'The Sweetest Thing' - Box Office: $ 68,7 miljoen

Laten we verder gaan met de rom-com The Sweetest Thing uit 2002, waarin Cameron Diaz Christina W alters speelt. Naast Diaz zijn er in de film ook Christina Applegate, Selma Blair, Thomas Jane, Jason Bateman en Parker Posey te zien.

The Sweetest Thing volgt een vrouw die leert haar Mr. Right te verleiden - en het heeft momenteel een 5,1 rating op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 68,7 miljoen op aan de kassa.

7 'Wat te verwachten als je het verwacht' - Box Office: $ 84,4 miljoen

De romantische komedie van 2012 What to Expect When You're Expecting is de volgende. Daarin speelt Cameron Diaz Jules Baxter en schittert ze naast Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Anna Kendrick en Matthew Morrison. De film is gebaseerd op de gelijknamige zwangerschapsgids uit 1984 van Heidi Murkoff - en heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb. Wat te verwachten als je in verwachting bent, verdiende uiteindelijk $ 84,4 miljoen aan de kassa.

6 'Sex Tape' - Box Office: $ 126,1 miljoen

De volgende op de lijst is de rom-com Sex Tape uit 2014 waarin Cameron Diaz Annie Hargrove portretteert. Naast Diaz zijn er in de film ook Jason Segel, Rob Corddry, Ellie Kemper en Rob Lowe te zien. De film volgt een getrouwd stel dat hun relatie probeert op te fleuren - en het heeft momenteel een 5,1 rating op IMDb. Sex Tape verdiende uiteindelijk $ 126,1 miljoen aan de kassa.

5 'The Other Woman' - Box Office: $ 196,7 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de romantische komedie uit 2014 The Other Woman. Daarin speelt Cameron Diaz Carly Whitten, en ze schittert naast Leslie Mann, Kate Upton, Nikolaj Coster-Waldau, Nicki Minaj en Taylor Kinney. De film volgt drie vrouwen die erachter komen dat ze allemaal met dezelfde man te maken hebben gehad - en het heeft momenteel een 6,0 rating op IMDb. The Other Woman bracht uiteindelijk $ 196,7 miljoen op aan de kassa.

4 'The Holiday' - Box Office: $ 205,1 miljoen

Laten we verder gaan met de kerstromcom The Holiday uit 2006. Daarin speelt Cameron Diaz Amanda Woods, en ze schittert naast Kate Winslet, Jude Law en Jack Black.

De film volgt twee vrouwen die van huis wisselen voor de feestdagen, en heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb. The Holiday bracht uiteindelijk $ 205,1 miljoen op aan de kassa.

3 'What Happens In Vegas' - Box Office: $219,3 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de romantische komedie uit 2008 What Happens in Vegas waarin Cameron Diaz Joy McNally speelt. Naast Diaz zijn er in de film ook Ashton Kutcher, Lake Bell en Rob Corddry te zien. De film volgt twee mensen die zijn getrouwd tijdens een dronken nacht in Las Vegas, om er 's ochtends spijt van te krijgen. Het heeft momenteel een beoordeling van 6,1 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 219,3 miljoen aan de kassa.

2 'De bruiloft van mijn beste vriend' - Box Office: $ 299,3 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de romcom My Best Friend's Wedding uit 1997. Daarin speelt Cameron Diaz Kimmy Wallace en speelt ze samen met Julia Roberts, Dermot Mulroney, Rupert Everett en Philip Bosco. De film volgt een vrouw die zich realiseert dat ze verliefd is op haar beste vriend terwijl hij op het punt staat te trouwen, en het heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. De bruiloft van mijn beste vriend heeft uiteindelijk $ 299 verdiend.3 miljoen aan de kassa.

1 'Er is iets met Mary' - Box Office: $ 369,9 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is de rom-com uit 1998 There's Something About Mary. Daarin speelt Cameron Diaz Mary Jensen en schittert ze naast Matt Dillon, Ben Stiller, Lee Evans en Chris Elliott. De film volgt vier mannen die verliefd zijn op dezelfde vrouw en heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb. There's Something About Mary bracht uiteindelijk $ 369,9 miljoen op aan de kassa.

Aanbevolen: