Deze Jennifer Love Hewitt-interviews kunnen een enorm probleem in Hollywood onthullen

Inhoudsopgave:

Deze Jennifer Love Hewitt-interviews kunnen een enorm probleem in Hollywood onthullen
Deze Jennifer Love Hewitt-interviews kunnen een enorm probleem in Hollywood onthullen
Anonim

Helaas is het voor de overgrote meerderheid van artiesten die beroemd worden, slechts een kwestie van tijd voordat ze merken dat ze uit de schijnwerpers verdwijnen. Het lijkt er immers vaak op dat de krachten in de entertainmentindustrie en het publiek altijd op zoek zijn naar het volgende grote ding. Om die reden heeft iedereen die erin slaagt om jarenlang in de schijnwerpers te staan, veel om trots op en dankbaar voor te zijn.

In de loop der jaren heeft de acteercarrière van Jennifer Love Hewitt een aantal werkelijk fascinerende ups en downs gekend, maar ze is ondanks alle verwachtingen succesvol gebleven. Hoewel ze het verdient om trots te zijn op alles wat ze heeft bereikt en alle mensen die ze heeft vermaakt, heeft Hewitt in de loop der jaren met haar roem geworsteld. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat Hewitt zich tijdens haar tijd in de schijnwerpers gewoonlijk schaamde voor het lichaam. Bovendien onthullen enkele van Hewitts eerdere interviews een verontrustende waarheid over de duistere aard van Hollywood en de pers.

Jennifer Love Hewitt's problematische eerdere interviews

Zoals iedereen al weet, is er een oppervlakkige kant aan alle facetten van de samenleving. Het is tenslotte geen toeval dat knappe mensen over het algemeen veel gemakkelijker hun weg door de wereld lijken te vinden. Bovendien weet iedereen die aandacht schenkt aan popcultuur al dat de overgrote meerderheid van succesvolle entertainers ongelooflijk aantrekkelijk is.

Hoewel de meeste beroemde acteurs opmerkelijk aantrekkelijk zijn, staan de meeste Hollywoodsterren bekend om veel meer dan alleen hun uiterlijk. Hoewel Brad Pitt bijvoorbeeld zo aantrekkelijk is dat het bijna lijkt alsof hij in een fabriek is gemaakt, wordt zijn uiterlijk zelden naar voren gebracht wanneer hij wordt geïnterviewd. Aan de andere kant van het spectrum stelden verschillende leden van de pers Jennifer Love Hewitt enkele verontrustende vragen over haar uiterlijk in het verleden.

In 2021 ging Jennifer Love Hewitt zitten voor een interview met Vulture. Tijdens het resulterende gesprek kwam Hewitts rol als oplichter in de film Heartbreakers ter sprake. Tot eer van interviewer Ilana Kaplan, bracht ze het feit naar voren dat toen de acteur Heartbreakers promootte, leden van de pers Hewitt zeer ingrijpende vragen over haar lichaam stelden. Als reactie daarop was Hewitt heel eerlijk over dat tijdperk in haar carrière.

“Het is interessant, ik heb net de Britney Spears-documentaire bekeken, en daar staat dat hele gedeelte over haar borsten. Op het moment dat ik er doorheen ging, en interviewers vroegen wat nu ongelooflijk ongepaste, grove dingen zouden zijn, voelde het niet zo. Ik bedoel, ik had de hele film nauwelijks kleren aan. Om de een of andere reden kon ik in mijn hoofd gewoon gaan: Oké, nou, ik denk dat ze niet zouden vragen of het ongepast was.”

Vanaf daar onthulde Jennifer Love Hewitt dat de dingen voor haar veranderden na haar doorbraakfilmrol. “Maar nu, als 42-jarige vrouw met een dochter, kijk ik er zeker op terug en ga, Ew. En het begon echt met I Know What You Did Last Summer, want dat was de eerste keer dat ik een lage top droeg, en op Party of Five was mijn lichaam erg bedekt. Tijdens een persbijeenkomst voor I Know or I Still Know What You Did Last Summer, herinner ik me dat ik met opzet een T-shirt droeg met de tekst 'Silicone Free' erop omdat ik zo geïrriteerd was, en ik wist dat iets over borsten de eerste zou zijn vraag uit de mond van [verslaggevers].”

Hollywood heeft een groot probleem met het overseksualiseren van jonge vrouwen

Tijdens het eerder genoemde interview waarin Jennifer Love Hewitt sprak over de manier waarop de pers haar in het begin van haar carrière behandelde, bracht ze de documentaire Framing Britney Spears ter sprake. Na de release van die film keken veel mensen met afschuw terug op de manier waarop de pers jaren geleden met Spears omging. Zoals Hewitts opmerkingen over de documentaire onthullen, zijn er echter veel te veel jonge vrouwelijke sterren geweest die door Hollywood en de pers zijn overgeseksualiseerd. Michael Bay bijvoorbeeld, heeft ooit een beruchte overseksualisering van een toen 15-jarige Megan Fox.

Aangezien het vele jaren geleden is dat Megan Fox, Jennifer Love Hewitt en Britney Spears jonge tieners waren, denken sommige mensen misschien dat het overseksualiseren van jonge vrouwelijke sterren tot het verleden behoort. In werkelijkheid zijn er de afgelopen jaren echter verschillende jonge vrouwelijke sterren geweest die in de pers en online zijn overgeseksualiseerd. Om dat te bewijzen, hoeft iedereen maar te kijken naar wat Millie Bobby Brown op Instagram schreef toen ze 16 jaar oud werd.

“Er zijn momenten dat ik gefrustreerd raak door de onnauwkeurigheid, ongepaste opmerkingen, seksualisering en onnodige beledigingen die uiteindelijk hebben geleid tot pijn en onzekerheid voor mij… Maar ik zal nooit verslagen worden. Ik zal blijven doen wat ik leuk vind en de boodschap verspreiden om verandering teweeg te brengen.”

Aanbevolen: