Trevor Noah & Minka Kelly is "100 procent meer" (opnieuw)

Inhoudsopgave:

Trevor Noah & Minka Kelly is "100 procent meer" (opnieuw)
Trevor Noah & Minka Kelly is "100 procent meer" (opnieuw)
Anonim

Het is blijkbaar weer voorbij voor Trevor Noah en Minka Kelly, want volgens berichten is het stel uit elkaar.

Spreken met E! News, een bron zei dat de relatie "100 procent voorbij is", en het klinkt niet recent. "Ze zijn al een tijdje uit elkaar", vertelde de insider. Ze weigerden echter een reden voor de splitsing te geven, hoewel het niet wederzijds klinkt.

Het lijkt erop dat Trevor echter snel verder is gegaan, aangezien de bron zei dat hij al weer aan het daten is.

Dit is niet de eerste break-up van Trevor en Minka

Trevor en Minka kregen voor het eerst een romantische band in september 2020, hoewel een bron destijds aan Us Weekly vertelde dat ze elkaar al voor het begin van de coronaviruspandemie zagen.

Het stel is notoir privé en weigerde vaak commentaar te geven op hun relatie. Ze leken echter in mei 2021 even uit elkaar te gaan, hoewel ze de volgende maand weer bij elkaar waren.

"Ze zijn al samen op vakantie geweest en brengen veel tijd samen door", vervolgde de insider. "Ze werken aan hun relatie terwijl ze gewoon van elkaars gezelschap genieten."

Destijds vertelde een andere bron aan E! Nieuws dat de toekomst onzeker was voor het paar en dat ze probeerden "de dingen langzaam aan te doen". Ze lieten ook doorschemeren dat beide beroemdheden meer ruimte nodig hadden. "Ze houden echt van elkaar, maar moesten een stapje terug doen en de zaken vertragen", deelden ze.

Dezelfde bron voegde eraan toe dat "niets officieel is" tussen hen, en dat Minka niet terug was verhuisd naar Trevors huis.

De recente breuk van het stel komt minder dan een week nadat Trevor aankondigde dat zijn grootmoeder op 95-jarige leeftijd in haar slaap was overleden. De komiek bracht een aangrijpend eerbetoon aan haar op Instagram.

"Vanmorgen heeft onze familie het oudste lid van onze clan Frances Noah, of zoals de meesten van ons haar noemden, Gogo, begraven", schreef hij. "Mijn grootmoeder werd geboren in 1927 en hoewel ze 95 jaar oud was, had ze nog steeds de beste herinnering aan ons allemaal."

Zijn grootmoeder was verschenen in een aflevering van The Trevor Noah uit 2018 toen hij terugreisde om zijn geboorteplaats in Zuid-Afrika te bezoeken.

Aanbevolen: