Hoe 'Peaky Blinders'-ster Cillian Murphy zijn fortuin van $ 20 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe 'Peaky Blinders'-ster Cillian Murphy zijn fortuin van $ 20 miljoen vergaarde
Hoe 'Peaky Blinders'-ster Cillian Murphy zijn fortuin van $ 20 miljoen vergaarde
Anonim

Sinds hij Netflix heeft bereikt, is Peaky Blinders een megahit geworden en het heeft ertoe bijgedragen dat Cillian Murphy populairder dan ooit is geworden. De acteur heeft veel werk verzet voordat hij in de show verscheen, en tegenwoordig kunnen mensen niet wachten om te zien wat hij vervolgens gaat doen.

Door de jaren heen heeft Murphy een indrukwekkend vermogen opgebouwd en hij heeft de lange weg afgelegd om te komen waar hij nu is.

Laten we eens kijken naar Cillian Murphy en zijn weg naar $20 miljoen.

Cillian Murphy heeft een nettowaarde van $20 miljoen

In deze fase van zijn carrière is Cillian Murphy echt een van de betere artiesten op het grote of kleine scherm. Wanneer hij bij een project betrokken is, heeft hij een unieke manier om het talent van de mensen om hem heen naar boven te halen, en er is veel hype voor zijn aanstaande project, Oppenheimer, dat geregisseerd zal worden door Christopher Nolan.

Murphy heeft een geweldige carrière gehad en het succes dat hij op het grote en kleine scherm heeft gevonden, is een indicatie van het soort talent dat hij heeft. Er is niet veel bekend over het exacte bedrag dat hij voor projecten heeft betaald, maar gezien het aantal grote projecten dat hij op zijn naam heeft staan, is het vanzelfsprekend dat deze cheques allemaal een belangrijke rol hebben gespeeld bij het verzamelen van zijn netto $ 20 miljoen waard.

Dingen lijken steeds groter en beter te worden voor de acteur, en als Oppenheimer uiteindelijk weer een grote hit wordt voor Christopher Nolan, kan de trend voor Cillian Murphy blijven stijgen. Er is niet zoiets als een garantie in Hollywood, maar het lijkt erop dat alle tekenen erop wijzen dat de film een grote hit wordt.

Natuurlijk is Murphy geen onbekende in het vinden van succes op het grote scherm, en enkele van zijn grootste films hebben een sleutelrol gespeeld bij het vergaren van zijn vermogen.

Zijn filmwerk omvat de 'Dark Knight'-trilogie

Hoewel niet per se bekend als een leidende man op het grote scherm, is Cillian Murphy betrokken geweest bij meer succesvolle projecten dan mensen beseffen. Hoewel hij meestal een secundaire artiest is, vindt hij altijd een manier om op te vallen in elk project.

Sommige van Murphy's bekendere projecten zijn 28 Days Later, Cold Mountain, Christopher Nolan's Dark Knight-trilogie, Red Eye, Inception, Tron: Legacy, Transcendence, Dunkirk en A Quiet Place Part II. Dat is een waanzinnige lijst van credits, en hoewel zijn voorschot voor die films waarschijnlijk aardig genoeg was, is het verzamelen van restanten door de jaren heen een mooie opsteker geweest voor de acteur.

Over het algemeen heeft Murphy een lange lijst met filmcredits, en we denken dat deze lijst alleen maar zal blijven groeien naarmate de jaren voortschrijden en nadat zijn tijd bij Peaky Blinders officieel ten einde loopt. Over de hitshow gesproken, deze is momenteel in zijn laatste seizoen en heeft, samen met enkele andere televisieprojecten, ook een rol gespeeld bij het verdienen van miljoenen aan Murphy.

'Peaky Blinders' beta alt de rekeningen

Over het algemeen heeft Cillian Murphy het grootste deel van zijn werk op het grote scherm gedaan, maar dit betekent niet dat hij televisiewerk volledig heeft vermeden. Zoals we hebben gezien, is hij sinds 2013 briljant als Thomas Shelby in Peaky Blinders en heeft hij ook gediend als verteller voor projecten als Atlantic: The Wildest Ocean on Earth.

Peaky Blinders is zeker het belangrijkste televisiekrediet waar Murphy trots op is, en hoewel er niet heel veel afleveringen waren, slaagde de show erin om elke keer dat er iets nieuws op het scherm kwam een klap uit te delen. Fans zijn verdrietig om te zien dat de show aan de kant gaat, maar het zal Murphy veel kansen bieden om door te gaan naar de volgende fase van zijn carrière.

Het exacte bedrag dat hij heeft verdiend voor Peaky Blinders is op dit moment niet bekend, maar gezien het succes van de show en het feit dat hij de hoofdrolspeler is, vermoeden velen dat Murphy mee naar huis heeft genomen een flink salaris naarmate de jaren verstreken.

Van buitenaf gezien lijkt het erop dat Murphy zich voorlopig op filmwerk zal concentreren, maar dit betekent niet dat hij het kleine scherm in de toekomst volledig zal vermijden.

Het is geweldig om te zien wat Cillian Murphy persoonlijk, professioneel en financieel heeft bereikt, en we kunnen niet wachten om te zien wat hij vervolgens gaat doen.

Aanbevolen: