Hoe Michael Weatherly zijn fortuin van $45 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Michael Weatherly zijn fortuin van $45 miljoen vergaarde
Hoe Michael Weatherly zijn fortuin van $45 miljoen vergaarde
Anonim

De NCIS-franchise is een van de grootste in de tv-geschiedenis. Het had geweldige gaststerren en momenten die ervoor zorgen dat mensen terugkomen voor meer. Natuurlijk zijn de dingen niet altijd perfect op de set en fans hebben geklaagd over een aantal spin-offs, maar over het algemeen is deze franchise een kracht geweest op tv.

De hoofdrol in een langlopende show beta alt de rekeningen, en Michael Weatherly weet hier het een en ander over. Hij is in twee hitseries geweest, waaronder NCIS, en hij heeft een hoop geld verdiend dankzij hun collectieve succes.

Hoewel NCIS voor sommige artiesten meer dan genoeg is, heeft de acteur meer gedaan dan dat. Laten we Michael Weatherly eens nader bekijken en hoe hij zijn fortuin verdiende.

Michael Weatherly heeft een enorm vermogen

Tijdens zijn tijd in de entertainmentindustrie was acteur Michael Weatherly uitzonderlijk succesvol, vooral op het kleine scherm. Het is daar dat Weatherly echt zijn brood en boter heeft gevonden, en het heeft hem geholpen een aanzienlijk vermogen te verdienen.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Weatherly "een nettowaarde van $ 45 miljoen."

Hoewel hij vooral bekend staat om wat hij op tv heeft gedaan, moet worden opgemerkt dat de acteur wat filmwerk heeft gedaan. Veel van zijn werk zit in kleinere projecten, met weinig opvallende zaken.

Ondanks zijn schaarse output op het grote scherm, is Weatherly sinds de jaren negentig een steunpilaar op televisie. Loving was de show waar hij echt mee begon, en hij heeft gestaag gewerkt sinds hij in 1992 debuteerde in die show.

Natuurlijk heeft NCIS alles voor hem veranderd.

'NCIS' maakte hem een fortuin

In 2003 maakte Weatherly zijn debuut in het eerste seizoen van NCIS. Tegen de tijd dat de show ten einde liep, verdiende de acteur $ 250.000 per aflevering. Dit was de show die in een ster veranderde, en het was wat hem ertoe bracht zijn vermogen aanzienlijk te vergroten.

Weatherly was geweldig in de show, en hij had een geweldige chemie met zijn co-sterren.

Toen we de chemie van de cast vertolken, zei Weatherly: "Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum en ikzelf, er was een moment toen we naar buiten liepen, ik weet niet wie wie eerst de handen heeft gepakt, maar de vier van ons hielden elkaars hand vast, een beetje organisch. Je kunt dat soort dingen niet ontwerpen. En we gingen allemaal naar de rand van het podium en keken elkaar aan en hadden dit moment van verbondenheid."

Hij verklaarde ook dat, "De lijm van de show gebeurde toen Mark Harmon vanaf dat moment naar voren stapte en zijn woorden zei over, we gaan je een show geven die de beste show is die we kunnen leveren, en dat is onze beloof het je."

Weatherly haalde een hoop geld op de show, maar hij besloot in 2016 naar groenere weiden te gaan.

'Bull' beta alt de rekeningen

2016 betekende niet alleen het einde van Michael Weatherly's tijd op NCIS, maar het begon ook zijn tijd in zijn eigen serie, Bull.

De show was een groot succes en volgens Celebrity Net Worth verdient de acteur ongeveer $ 300.000 per aflevering van de show.

Weatherly sprak over de show en zei: Bull is deze geweldige lens op de samenleving en we zijn weggegaan van de schermen en alle technologie en de diepe duiken van Twitter en Facebook en het sociale media-aspect van het seizoen 1 van de show, die erg opging in het informatietijdperk en de technologie, en nu gaat het veel meer over deze sociale thema's. Ik denk dat de show zal blijven veranderen, ik denk niet dat het daar zal blijven, ik denk dat als we er doorheen gaan weerspiegelt hoe turbulent alles is.”

Nogmaals, Weatherly heeft veel werk verzet, maar het is duidelijk te zien dat NCIS en Bull verantwoordelijk zijn voor zijn enorme vermogen van $ 45 miljoen. Hij verdiende veel geld voor nieuwe afleveringen, zoveel is waar, maar we moeten ons voorstellen dat hij een aanzienlijk bedrag heeft verdiend dankzij syndicatierechten. NCIS is in principe op alle momenten van de dag op tv en Weatherly krijgt een kleine cheque voor elke herhaling die wordt uitgezonden.

Weatherly kreeg onlangs te maken met ernstige beschuldigingen, die een rol speelden bij het einde van Bull op tv. Op dit moment heeft de IMDb-pagina van de acteur hem niet vermeld in toekomstige projecten.

Het zal interessant zijn om te zien hoe hij zijn carrière aanpakt, aangezien hij waarschijnlijk genoeg geld heeft om gewoon met pensioen te gaan en te ontspannen.

Aanbevolen: