Wie zijn de beroemde ouders van 'Euphoria'-ster Maude Apatow?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de beroemde ouders van 'Euphoria'-ster Maude Apatow?
Wie zijn de beroemde ouders van 'Euphoria'-ster Maude Apatow?
Anonim

In de finale van seizoen 2 van Euphoria kregen we een fellere Lexi Howard te zien, gespeeld door de 24-jarige Maude Apatow. Sindsdien zijn fans nieuwsgierig geworden naar het persoonlijke leven van de actrice, vooral haar Hollywood-familie. Sommigen noemen haar een 'nepotismebaby', maar ze heeft echt hard gewerkt om te komen waar ze nu is. Hier is alles wat je moet weten over haar reis naar acteren en haar relatie met haar beroemde ouders.

Hoe kreeg Maude Apatow haar rol in 'Euphoria'?

Directeur Sam Levinson - wiens leven Euphoria inspireerde - schreef de rol van Lexi met Apatow in gedachten. Toch deed de King of Staten Island-ster meerdere keren auditie."Deze kans deed zich voor en ik moest hem grijpen", herinnert de actrice zich aan Variety. "Ik hou van Sam; ik ben dol op de show. Ik kijk er zo naar uit om terug te komen." Tegen de tijd dat ze de rol kreeg, had Apatow al pauze van haar studie aan de Northwestern University.

Ze bekende ook dat ze toen ze opgroeide een grote theaternerd was die altijd al wilde acteren. "Ik was 12 of 13 en ik dacht: 'Holy s-, kan iemand dat?'", zei ze over het kijken naar Patti LuPone op Broadway in Gypsy. Net als Lexi was de actrice ook in het echte leven bezig met schooltoneelstukken. Ze realiseerde zich hoeveel ze ervan hield om op de set te zijn toen ze aan de productie van haar middelbare school van Sunday in the Park With George werkte. "Theater was mijn leven," gutste ze.

"Het is echt een belangrijke reden waarom ik besloot dit professioneel te doen, die gemeenschap en die vriendschappen te vinden die nu nog steeds mijn beste vrienden zijn", vervolgde ze. "Ik was zo jong, ik denk niet dat ik me echt realiseerde wat er aan de hand was. Hoewel ik van elke rol op de set hield.' Ze voegde eraan toe dat ze al op jonge leeftijd haar ouders smeekte om haar meer te laten acteren. 'Toen ik 10 was, zocht ik naar Broadway-audities en mijn ouders zeiden altijd dat ik om te wachten tot ik ouder was, "vertelde ze. "Ik zou zo boos op ze worden, en ik zou schreeuwen en schreeuwen."

Wie zijn de ouders van Maude Apatow?

De Euphoria-ster is het oudste kind van regisseur Judd Apatow en komische actrice Leslie Mann. Ja, ze is genetisch ingesteld om Hollywood te veroveren. Haar 19-jarige zus, Iris, speelde ook in de films van hun ouders, Knocked Up, Funny People en This Is 40. Toen ze opgroeiden, stond het paar hun dochters alleen toe om volgens deze regel te handelen: "Je zou met ons kunnen werken of met mensen die we kenden en vertrouwden, "zei de senior Apatow van de eerste acteeroptredens van zijn dochters.

Hij voegde eraan toe dat ze wilde dat zijn oudste dochter prioriteit zou geven aan haar studies voordat ze naar de showbusiness ging."Het was belangrijk voor ons dat Maude een goede opleiding en een redelijk standaard opvoeding kreeg," zei de patriarch, "terwijl ze dit hier en daar kon voortzetten tot ze klaar was met de middelbare school." Hoezeer de jonge Apatow haar doorbraakrollen ook alleen binnenhaalde, fans beschuldigden haar nog steeds van vriendjespolitiek toen Euphoria uitkwam.

"Er waren ongeveer 8.000 tweets die zeiden: 'Waarom de f- is Maude Apatow als eerste in de aftiteling!' vertelde ze. "Nou, omdat het alfabetisch is en mijn achternaam begint met 'A.'" Ze is zich echter bewust van haar voorrecht en hoe mensen het ervaren. "Ik begrijp zeker waarom mensen boos op me zouden zijn", vervolgde ze. "Maar ik zal letterlijk de rest van mijn leven proberen mezelf te bewijzen en twee keer zo hard werken."

Wat vinden de ouders van Maude Apatow van 'Euphoria'?

Apatows vader gaf toe dat hij emotioneel werd toen hij haar voor het eerst zag op Euphoria. "Ik zit gewoon in een plas… ik ben gewoon aan het huilen en huilen", vertelde hij aan ET."Ik ben opgewonden om het opnieuw te zien, omdat het de eerste keer heel emotioneel was om ernaar te kijken, vanwege de show en ook vanwege hoe geweldig ze erin was, dacht ik. Je bent altijd blij als je kinderen het goed doen en een baan hebben."

Mann is ook een trotse moeder van de jonge actrice. De komiek gaf Apatow zelfs enkele tips toen ze eindelijk aan haar eigen acteercarrière begon. "Mijn moeder heeft me geleerd om me volledig in te zetten voor alles, wat klinkt als een basisding, maar het is zo belangrijk", vertelde Apatow. "En als ik ergens in een scène aarzelend over voel, hoor ik haar stem in mijn achterhoofd - en ik ga ervoor."

Haar vader adviseerde haar ook om meer te doen dan alleen acteren. "Ik heb altijd al mijn eigen werk willen maken; op die manier heb ik behoorlijk honger", zei de co-regisseur van Don't Mind Alice. "Het beste advies dat ik ooit van mijn vader kreeg, was waarschijnlijk om voor mezelf te schrijven en dingen voor mezelf te leren creëren."

Aanbevolen: