10 redenen waarom positiviteit zo belangrijk is op 'Twentysomethings: Austin

Inhoudsopgave:

10 redenen waarom positiviteit zo belangrijk is op 'Twentysomethings: Austin
10 redenen waarom positiviteit zo belangrijk is op 'Twentysomethings: Austin
Anonim

Een realityshow zonder agenda is het uitgangspunt van Twentysomethings: Austin. Het volgt een diverse groep van midden tot eind twintig met dromen en bagage. De cast komt samen om vriendschappen op te bouwen en hun weg te vinden in een nieuwe bruisende stad. Positiviteit is een hoogtepunt in elke aflevering, omdat ze iets anders leren over zichzelf, elkaar en hun reis in Austin, Texas.

Ze komen uit het hele land en willen allemaal het leven zelf ervaren, weg van de grenzen van hun geboorteplaats of de nieuwsgierige blikken van hun ouders. Velen van hen hadden tijdens de pandemie valkuilen en gingen naar Austin om er weer bovenop te komen. In de eerste aflevering zei Abbey: Je kunt verdwalen in Austin, en niemand veroordeelt je, en iedereen heeft met je te maken. Het is gewoon dit centrum van mensen die dingen proberen uit te zoeken.”

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Twentysomethings: Austin Season One

10 Vriendschappen opbouwen

Het meest positieve aan de ervaring zijn de levenslange vriendschappen die de cast heeft opgebouwd. Ze verbonden als een gezin, met weinig drama dat zich in de loop van het seizoen voordeed. Zelfs met hun verschillende persoonlijkheden en doelen steunden ze elkaar en bleven ze dichtbij nadat de show was afgelopen. Adam zei: Ik heb contact gehouden met iedereen op de show. We hebben allemaal een groepschat. We praten elke dag.”

9 Relaties onderhouden

Koppelen was een grote focus, aangezien veel van de meisjes verliefd waren geworden op de eerste dag van het filmen. Sommige ups en downs resulteerden in verwarring en jaloezie, maar ze bleven volwassen genoeg om het uit te praten en vrienden te blijven. Abbey had een paar situaties als een pas gescheiden 25-jarige die met Kamari sliep en Adam kuste. Het meest positieve was tussen Michael en Isha, waardoor het officieel werd, en Kamari en Raquel kwamen dichtbij aan het einde van de show.

8 Carrière-optimisme

Een paar van hen leerden dat ze positief moesten blijven tijdens hun zoektocht naar een baan en hun carrièreswitches. Abbey struikelde tijdens haar bartendingproces en kreeg de baan niet vanwege een gebrek aan ervaring. Ze was overstuur, maar vond aan het einde van het seizoen een baan in Austin. Michael had ook niet de beste tijd nadat hij gebombardeerd was bij elk van zijn stand-upshows. Ondanks zijn mislukkingen, houdt hij vast aan zijn passie voor komedie en blijft hij op het podium staan. Zijn vriendin Isha had meer geluk om haar kledingontwerpen te verkopen in een plaatselijke boetiek en zo vooruitgang te boeken in haar carrière.

7 Oordeelvrije Zone

Iedereen kwam in een ruimte van positiviteit en was vrij om zichzelf te zijn. De cast leerde om te communiceren en elkaar te begrijpen, aangezien ze allemaal uit verschillende steden en achtergronden komen en verschillende levensstijlen hebben. Abbey sprak openlijk over haar biseksualiteit, Keauno wil 'leren homo te zijn' en Michael was eerlijk over maagd zijn. Open communicatie en eerlijkheid waren een groot deel van het feit dat iedereen voor elkaar klaar stond. Keauno zei dat Austin de plek is waar hij zijn authentieke zelf kan zijn.

6 Respect krijgen en geven

Iedereen leek elkaar te respecteren, en toen die tijden vager waren, spraken ze het uit. Nadat Abbey haar bevriende situatie met Karmari had beëindigd, voelde ze zich niet gerespecteerd toen hij een ander meisje kuste aan de bar. Hij gaf toe dat het niet verkeerd was om haar te kussen, maar dat het verkeerd was om het voor Abbey te doen. Hij was het ermee eens dat hij meer respect voor haar had moeten hebben. Keauno verwoordde het het beste bij het kiezen van een nieuwe kamergenoot voor het huis van de jongen, dat het allemaal draait om "het behouden van de huidige, positieve, opbeurende dynamiek die we hebben."

5 Tijd om te leren

De Netflix-show ging helemaal over de groep die tijd weg van huis had om naar zichzelf te groeien. Als je in de twintig bent, is het de tijd om fouten te maken, ervan te leren, je prioriteiten te ontdekken en de relatie tot falen te ontdekken. Bruce verliet de show vroeg en ging naar huis naar North Carolina nadat hij hoorde dat hij niet klaar was om zijn leven en gezin achter te laten. Hij was eerlijk tegen zichzelf over wat het belangrijkste voor hem was.

4 Op hun eigen

Aan het einde van de show bekeken Natalie en Keauno een appartement en overwogen ze om voor het eerst alleen te zijn. Het was een hartverscheurende scène toen Natalie in tranen uitbarstte en het maar al te echt maakte. Veel van de castleden besloten in Austin te blijven. Michael werd verscheurd tussen zijn relatie met Isha en de stabiliteit van het leven met zijn gezin in Los Angeles. Hij maakte de sprong om bij Isha in Austin te blijven en er samen uit te komen. Iedereen bleef zowel positief in hun hoogtepunten als in hun dieptepunten.

3 Positiviteit van het lichaam

Natalie stuurt kijkers een lichaamspositief bericht in de eerste aflevering. Het klikte tussen Keauno en Natalie omdat hij de andere castleden charismatische modellen noemt, en Natalie merkt dat zij het enige meisje is met wat 'vlees'. Ze laat dit haar niet naar beneden halen en zegt: wie zegt dat ik niet de hete meid kan zijn. Ik ben sexy.” Ze is vanaf de eerste dag haar authentieke zelf geweest, en hoewel ze zich ongemakkelijk voelt bij de man die ze leuk vindt, heeft ze vertrouwen in haar eigen huid en lichaam.

2 Een reis van zelfontdekking

De hele show draait om het concept van zelfontdekking. Elk castlid heeft een reden om naar Austin te verhuizen en de stad af te zoeken naar antwoorden. Natalie belt Abbey omdat ze met Adam heeft geflirt terwijl ze bij haar was. Abbey confronteert eindelijk haar egoïstische gedrag en zegt dat ze haar vriendschap met Natalie waardeert, maar dat ze "haar behoefte aan mannelijke validatie boven alles stelt". Ze is brutaal eerlijk tegen zichzelf en erkent dat ze het met Adam moet verbreken en zich op zichzelf moet concentreren.

1 De beweging maken

In de allerlaatste aflevering besluiten veel van de castleden om naar Austin te verhuizen en de carrière- en relatiemogelijkheden na te jagen die ze onderweg hebben gevonden. Omdat het het einde is van hun Twentysomethings: Austin-reis, is het nog maar het begin van hun dagelijks leven in de stad. De groep heeft een oprecht moment ter ondersteuning van ieders beslissing om te blijven of te vertrekken. Natalie blijft positief en zegt: "Austin is het begin van het leven dat ik eigenlijk wil leven."

Aanbevolen: