Een kijkje in Kristen Bell's vriendschap met Ryan Hansen

Inhoudsopgave:

Een kijkje in Kristen Bell's vriendschap met Ryan Hansen
Een kijkje in Kristen Bell's vriendschap met Ryan Hansen
Anonim

Het is geen geheim dat Kristen Bell en Ryan Hansen, mede-sterren van Veronica Mars, besties zijn sinds de originele serie van de mysterieserie. De twee posten altijd over hun uitstapjes naar de zandduinen samen, evenals hun verschillende borrels en vakantiefeesten (die soms ongepaste geschenken bevatten).

Het duo is al bijna twee decennia beste vrienden en hun vriendschap is nog steeds sterk. Bell stuurde Hansen zelfs een keer een video terwijl ze aan het plassen was. Als dat geen hechte vriendschap is, dan weten we het ook niet meer. Het beste is dat hun echtgenoten zeker ook vrienden met hen zijn! Bell's man Dax Shepard en Hansen's vrouw, Amy, maken zeker deel uit van hun vriendschapsgroep. Laten we een kijkje nemen in het geheugen en een diepe duik nemen in de vriendschap van Bell en Hansen door de jaren heen.

7 Ryan Hansen is de peetouder van de kinderen van Kristen Bell

Hansen is de peetvader van Bells twee dochters, Lincoln en Delta. Op Hansens 39e verjaardag in 2020 schreef Bell op haar Instagram-account: "hij is de peetvader voor mijn kinderen en de helft van mijn super echtgenoten. Om te zeggen dat ik het geweldig vind om hem in mijn leven te hebben, is een understatement. Ik zou het gewoon niet zijn de persoon die ik nu ben zonder zijn vriendschap en de mensen die hij in mijn leven heeft gebracht." Zo lief. Bell zei ook dat "hij me zo aan het lachen maakt en hij heeft ooit mijn verjaardag doorgebracht met een kartonnen uitgesneden versie van mij toen hij het niet met mij kon doorbrengen." Hilarisch!

6 Kristen Bell en Ryan Hansen gaan samen op gezinsvakantie

De twee families hebben in de loop der jaren veel vakanties en reizen samen gemaakt, waaronder veel reizen naar de Glamis-zandduinen, waar de mannen graag dragraces houden, evenals uitstapjes naar de meren van Michigan op 4 juli. Tijdens deze reizen is het gemakkelijk te zien hoe goed Ryan Hansen en Dax Shepard met elkaar overweg kunnen, zoals een foto die Bell plaatste waarop de twee mannen hun spieren pronken in het water in Michigan. Tussen de twee koppels hebben ze vijf dochters en hun kinderen zijn zeker ook vrienden. Hansen heeft drie dochters en Bell heeft er twee.

5 Kristen Bell en Ryan Hansen hangen samen en rolschaatsen

Er zijn online video's geplaatst van Bell's echtgenoot, Dax Shepard, die tijdens de pandemie met Hansen midden op straat rolschaatst. Er zijn ook video's online geplaatst van de twee families op rolschaatsbanen samen op verschillende verjaardagsfeestjes. "Ik ken Ryan Hansen al sinds we baby-mensen waren", schreef Bell ooit op een Instagram-bericht voor Hansen's verjaardag. "Hij was mijn aartsvijand op Veronica Mars, maar werd in het echte leven mijn beste vriend. Na VMars werden we huisgenoten en (zelfverklaarde) broers. We gaan bijna elke dag met elkaar om omdat we graag samen zijn."

4 Kristen Bell en Ryan Hansen hebben samen kerstfeestjes

De twee beste vrienden hebben notoir elk jaar kerstfeestjes samen wanneer ze al hun vrienden uitnodigen en een feest houden waar ze cadeaus uitwisselen. Hansen en Bell hebben elkaar op beroemde wijze een meubel cadeau gedaan dat ze decoreren op een manier die niet veilig is voor het werk. Ook deelden de beste vrienden en hun echtgenoten een jaar lang een foto waarin ze iedereen een "Merry Kissmas" wensten. De foto toont Krisstem Bell die Amy Hansen kust en Ryan Hansen die de echtgenoot van Bell, Dax Shepard, kust. Ze beschouwden hun echtgenoten als de 'super echtgenoten' en lieten zien hoe hecht en comfortabel ze echt bij elkaar zijn. Geweldig!

3 Kristen Bell en Ryan Hansen zaten in elkaars COVID-pods

Tijdens de pandemie durfden Bell en Hanson geen tijd apart door te brengen, dus namen ze natuurlijk elkaars familie op in hun groep mensen met wie ze zichzelf toestonden om mee om te gaan. Ze maakten zelfs samen een roadtrip naar verschillende plaatsen in Californië en maakten een reis naar Sedona, Arizona, waar Bell vertelde dat het 'heet als Hades' was. Ze bleven tijdens de pandemie in hun pod terwijl ze in hun camper reisden om veilig te blijven. Slimme zet!

2 Kristen Bell en Ryan Hansen sturen elkaar intieme video's

De twee besties sturen elkaar graag intieme video's van zichzelf op het toilet. Nou ja, Kristen tenminste. Hansen plaatste ooit een video op Instagram die Bell hem stuurde terwijl ze aan het plassen was. Voor de meeste mensen zou dat totaal gênant zijn, maar niet voor Bell, die duidelijk geen schaamte kent. De video begon met Bell die zei: "Hé vriend, ik ben aan het plassen." Hilarisch! Ze ging verder met te zeggen dat het haar speet dat zijn show niet werd opgepakt en dat ze ernaar streefde. Ze voegde eraan toe dat ze hem de volgende dag zou zien en dat ze zondag een Game of Thrones-watchparty zouden houden. Hansen schreef in het bijschrift "wanneer je beste vriend je probeert op te vrolijken, maar je uiteindelijk PISSEN." Daar zijn vrienden voor.

1 De vrouw van Ryan Hansen was de getuige op de bruiloft van Kristen Bell en Dax Shepherd

Bell en haar man, Dax Shepard, besloten op een ochtend te trouwen in het gerechtsgebouw toen ze allebei vrij waren van werken en vroegen de vrouw van Hansen, Amy, om hun getuigen te zijn. Volgens Cinema Blend moest Bell op de dag dat de twee trouwden seksscènes filmen met Hansen op House of Lies. "Dus ik trouwde met mijn man en daarna de hele middag nep-seks met zijn beste vriend." Je moet van die vriendschap houden!

Aanbevolen: