Is Blake Lively de rijkste 'Gossip Girl' in 2022?

Inhoudsopgave:

Is Blake Lively de rijkste 'Gossip Girl' in 2022?
Is Blake Lively de rijkste 'Gossip Girl' in 2022?
Anonim

Gossip Girl is een Amerikaanse dramaserie die zes seizoenen liep tussen 2007 en 2012. Deze show volgt het verhaal van twee tienerstudenten die betrapt zijn op uitgelekte schandalen en hartzeer van niemand minder dan "Gossip Girl", een anonieme figuur die de laatste primeurs deelt via sms.

Terwijl Kristen Bell haar stem leunde om deze hitserie te vertellen, waren er verschillende beroemde gezichten op het scherm. Van grote namen als Blake Lively en Leighton Meester, die beide vooraan stonden, tot degenen die Hollywood niet hebben bijgehouden, er waren door de seizoenen heen verschillende castleden. Van al degenen die op de set werken, is Blake Lively de rijkste?

10 Kelly Rutherford's (Lily) netto waarde is $1 miljoen

Kelly Rutherford speelde Lily in deze show, en ondanks haar cv van meer dan 60 projecten, heeft ze het laagste vermogen met $ 1 miljoen. Enkele van haar meest herkenbare shows waren de reboot van Pretty Little Liars in 2019, E-Ring en Melrose Place. Rutherford is gecast in een film die later dit jaar wordt uitgebracht, getiteld Holiday Twist, en voegt weer een titel toe aan haar lijst met aftiteling.

9 Zuzanna Szadkowski (Dorota) heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

Hoewel ze niet in elke aflevering aanwezig was, kreeg het personage Dorota (gespeeld door Zuzanna Szadkowski) haar eigen spin-offserie. Ze begon met Gossip Girl in 2007 en speelde daarna in Chasing Dorota in 2009. Naast die producties was ze in verschillende andere films en tv-shows, waaronder The Sopranos en The Knick, die bijdragen aan haar nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

8 Jessica Szohr (Vanessa) heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Jessica Szohr werd ingehuurd om Vanessa in de serie te spelen. Met behulp van grote titels als The Orville, Shameless, Two Night Stand en The Internship heeft ze haar vermogen kunnen verhogen tot $ 4 miljoen. Szohr heeft ook twee projecten in de maak: een kerstfilm die is voltooid (maar geen uitzenddatum heeft gekregen) en een film die momenteel in postproductie is.

7 Taylor Momsen's (Jenny) netto waarde is $ 4 miljoen

Taylor Momsen speelde niet alleen Jenny in Gossip Girl, maar is ook een ervaren zanger, songwriter en model. Behalve een interview op P altrocast met Darren P altrowitz vorig jaar, is Taylor niet meer op televisie geweest sinds ze klaar was met de show. Ze heeft echter consequent muziek uitgebracht en haar iconische rollen in How the Grinch Stole Christmas en Spy Kids 2 als kindacteur dragen bij aan haar nettowaarde van $ 4 miljoen.

6 Matthew Settle (Rufus) heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Matthew Settle is niet erg actief geweest in Hollywood sinds hij Rufus speelde in Gossip Girl, hij acteerde slechts in zes films en één aflevering van Criminal Minds: Beyond Borders in de afgelopen negen jaar. Hij heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen, ondanks dat hij uit de schijnwerpers stapte, hoogstwaarschijnlijk vanwege zijn betrokkenheid bij grote films zoals Into the West, I Still Know What You Did Last Summer en Band of Brothers.

5 Chace Crawford (Nate) heeft een nettowaarde van $6 miljoen

Chace Crawford speelde als Nate in de show en verscheen in elke aflevering van piloot tot finale. Sinds die rol is hij betrokken geweest bij de televisieserie Blood & Oil, The Boys en verscheen hij vorig jaar zelfs (niet genoemd) in een aflevering van Saturday Night Live toen Kim Kardashian en Halsey werden als gasten aangetrokken. Crawford heeft twee films in de maak, waarmee hij zijn vermogen heeft verhoogd tot $ 6 miljoen.

4 Ed Westwick (Chuck) heeft een nettowaarde van $6 miljoen

Ed Westwick is een muzikant die ook Chuck speelde op Gossip Girl. Hij heeft twee films die de komende jaren uitkomen, één in postproductie en één die momenteel nog wordt opgenomen. Afgezien daarvan is zijn nettowaarde van $ 6 miljoen afkomstig van zijn werk in populaire titels zoals Romeo en Julia en Snatch, evenals zijn muzikale inspanningen.

3 Penn Badgley's (Dan) netto waarde is $8 miljoen

Misschien zelfs beter bekend dan zijn rol als Dan in Gossip Girl, speelde Penn Badgley in de populaire Netflix-serie You. Hij heeft een nettowaarde van $ 8 miljoen vanwege zijn betrokkenheid bij films met zulke grote sterren, zoals Emma Stone's hitfilm Easy A en de met sterren bezaaide cast van John Tucker Must Die. Penn heeft nog geen shows of films die dit jaar uitkomen, waardoor zijn meest recente rol als Joe Goldberg overblijft.

2 Leighton Meester (Blair) en haar man hebben samen een nettowaarde van $ 16 miljoen

Leighton Meester speelde de iconische rol van Blair Waldorf in deze hitshow, maar ze staat ook bekend om haar modellenwerk en haar vaardigheid om te zingen. Sinds haar hoofdrol in Gossip Girl is ze ook gecast in de shows Making History, Single Parents en de How I Met You Mother-parodie die dit jaar debuteerde: How I Met Your Father. Deze hebben allemaal haar vermogen verhoogd tot een totaal van $ 16 miljoen met het vermogen van haar man Adam Brody.

1 Blake Lively (Serena) heeft een nettowaarde van $30 miljoen

Blake Lively is slechts in 26 titels gecast, behalve als Serena van der Woodsen in de show. Ze speelde in veel van de werken waarin ze is gegoten, zoals The Sisterhood of the Traveling Pants, Green Lantern (met haar man, Ryan Reynolds), Age of Adaline en A Simple Favor. Haar status heeft haar vermogen verhoogd tot de hoogste van de cast met $ 30 miljoen.

Aanbevolen: