Hier is hoe Blake Lively Serena van der Woodsen werd op 'Gossip Girl

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Blake Lively Serena van der Woodsen werd op 'Gossip Girl
Hier is hoe Blake Lively Serena van der Woodsen werd op 'Gossip Girl
Anonim

Blake Lively is onberispelijk als Serena van der Woodsen in het super populaire tienerdrama Gossip Girl. Elegant en mooi, dit personage heeft nooit een haar misplaatst en ze draagt trendy kleding, zelfs als ze gewoon een buurtwandeling maakt. Lively heeft veel gedaan na Gossip Girl en ze is nu zeker een grote filmster geworden.

Fans kunnen het niet helpen, maar houden van de solide romance tussen Lively en Ryan Reynolds, maar hoewel ze nu volwassen is en een getrouwde moeder van drie, is het moeilijk om de dagen niet te herinneren dat ze de Upper East Side regeerde.

Blijf lezen om erachter te komen hoe Blake Lively Serena van der Woodsen werd op Gossip Girl.

College Girl?

Fans weten niet alles over Blake Lively en het bleek dat ze niet zo zeker was of ze ja zou zeggen tegen het spelen van Serena.

Het is altijd interessant om te leren hoe iemand werd gecast in een rol die hem beroemd heeft gemaakt. In het geval van Blake Lively zei de actrice nee toen ze de rol van Serena werd aangeboden. Volgens Insider.com zei Lively: "Nee, ik wil naar de universiteit. Dank je wel." Omdat de GG-producenten zeiden dat naar de universiteit gaan nog steeds een mogelijkheid was als ze de rol op zich nam, zei ze ja. Ze zeiden dat zodra het eerste seizoen klaar was met filmen: "Je leven weer normaal wordt en je naar school kunt gaan."

Waarom Lively werd gecast

De casting director, David Rapaport, zei dat hij vanaf het begin aan boord was met Blake Lively die als Serena werd gecast. Hij legde Elle.com uit dat mensen na een screentest dachten dat ze te "Californië" was omdat ze blond was en dat ze niet in de wereld van de Upper East Side paste. Rapaport zei: "Dus we deden nog een screentest met Blake en het enige wat we deden was haar haar steil maken om haar er wat verfijnder uit te laten zien, om zo te zeggen."

Rapaport zei ook dat hij Lively "de ultieme It Girl" vond omdat ze herkenbaar leek. Ze was nuchter en hij vond het heel fijn dat ze die kwaliteit had. Hij was een fan van haar film Accepted en dacht niet dat iemand anders de rol van Serena op zich zou kunnen nemen. Hij zei: "Ik was doodsbang dat we haar niet zouden krijgen of dat ze haar niet leuk zouden vinden, want eerlijk gezegd, de show leefde en stierf op haar, en ik had absoluut geen andere ideeën. En ik las zoveel mensen."

Andere potentiële Serenas

Hoewel Lively zeker Serena zou spelen, zijn er enkele andere beroemde actrices die de rol op zich hadden kunnen nemen.

Rumer Willis is een actrice die werd overwogen. Volgens Bustle.com was het netwerk een grote fan van Willis als Serena, en ze vroegen zich af of Ashley Olsen Blair Waldorf zou kunnen spelen.

Het lijkt erop dat Gossip Girl-fans zich echt niemand anders als Serena kunnen voorstellen. Zoals een fan in een Reddit-thread plaatste: "Het zou zo raar zijn om iemand anders als Serena te zien. Ik was geen grote fan van het personage zelf, maar Blake doet zo'n geweldig werk." Een andere fan zei: "Ik denk dat ze perfect was voor de rol", omdat ze "Onbereikbare schoonheid en zelfvertrouwen" had.

Wat Lively te zeggen heeft

Hoe vond Blake Lively het om de rol van Serena op zich te nemen, vooral omdat ze haar zinnen had gezet op studeren en studeren?

Volgens People.com heeft ze een goed gevoel voor humor over het geheel en weet ze dat de show uiteindelijk zeer succesvol was. Het was onmogelijk dat ze naar de universiteit zou kunnen gaan nadat het eerste seizoen het zo goed deed en daar heeft ze over gesproken. Ze zei: Dit is een advies voor iedereen: als ze zeggen: 'We beloven het, maar we kunnen het niet op schrift stellen', is er een reden dat ze het niet op schrift kunnen stellen.”

Business Insider zegt dat Lively zichzelf 'verlegen' noemt en dat ze om die reden nerveus was om Serena te spelen. Lively legde uit: Het idee om mijn anonimiteit te verliezen was er een die eng voor me was. Ik herinner me dat ik zei toen ik het script las: 'Wie dit doet, zal nooit meer het huis uit kunnen lopen en dezelfde zijn als voordat ze hieraan begonnen. Je kon zien dat het een cultureel fenomeen was.”

Gossip Girl-fans wisten waarschijnlijk nooit dat Blake Lively bedenkingen had bij het spelen van Serena van der Woodsen, omdat dit de rol is die haar zo beroemd heeft gemaakt. Gelukkig zei de actrice ja, en nu zal Serena voortleven in de tv-geschiedenis als zo'n geweldig, stijlvol personage.

Aanbevolen: