Wat doen deze originele Disney Channel-sidekicks nu?

Inhoudsopgave:

Wat doen deze originele Disney Channel-sidekicks nu?
Wat doen deze originele Disney Channel-sidekicks nu?
Anonim

Kijken naar Disney Channel was voor veel kinderen een essentieel onderdeel van het opgroeien. Of je nu kabel had en constant toegang had of tot zaterdagochtend wachtte en uren voor de televisie zat, die vroege kinderen/tiener Amerikaanse sitcoms waren niet te verslaan.

Van That's So Raven tot Kim Possible tot The Suite Life of Zack & Cody, er waren shows voor iedereen. De standaarddynamiek voor deze vroege Disney-televisieseries was een of twee hoofdpersonages, een sterk betrokken familie, ooit een liefdesbelang en een eigenzinnige beste vriend.

Hoewel de sterren van deze oude shows om de een of andere reden nog steeds in de krantenkoppen staan, delen de ondersteunende personages niet altijd in de glorie. Teruggaand naar 2000 met Even Stevens tot begin 2010 met So Random! dit is wat de sidekicks van Disney Channel nu doen.

9 Ashley Tisdale uit 'The Suite Life of Zack &Cody' is een hoofdrolspeelster en nieuwe moeder

Ashley Tisdale, die voor het eerst werd geïntroduceerd als bijrolactrice "Maddie" in The Suite Life of Zack & Cody, verwelkomde vorig jaar haar eerste kind op de wereld. De laatste tijd is ze haar acteercarrière blijven nastreven. Ze speelde in de tv-show Carol's Second Act en hernam haar rol in Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe. Haar meest recente baan was vorig jaar bijdragen aan een vakantiepodcastserie genaamd Christmas Delivery.

8 Orlando Brown uit 'That's So Raven' heeft 'Rapper' toegevoegd aan zijn cv

Terwijl zijn gezicht beroemd werd op Disney Channel door het spelen van "Eddie" in That's So Raven, maakte Orlando Brown deel uit van de franchise via meerdere shows. Hij was stemacteur in The Proud Family en speelde gast in onder meer een aflevering van Lizzie McGuire. Sinds 2016 concentreert hij zich op zijn rap- en songwritingcarrière en heeft hij de afgelopen jaren talloze liedjes en muziekvideo's uitgebracht.

7 Emily Osment uit 'Hannah Montana' speelt in verschillende projecten

Emily Osment, die de eigenzinnige beste vriendin "Lilly" speelde in Hannah Montana, is een bezige bij sinds ze Disney verliet. In de loop der jaren is ze blijven acteren en speelde ze in verschillende projecten, van films tot televisieseries. Al in 2022 heeft ze twee projecten op haar cv staan; Osment verscheen in een aflevering van Young Sheldon en een nieuwe show die momenteel in postproductie is genaamd Dead End: Paranormal Park.

6 Debby Ryan uit 'Suite Life On Deck' houdt van het getrouwde leven en blijft acteren

In 2019 trouwde Debby Ryan met de liefde van haar leven, Twenty One Pilots-muzikant en zanger Josh Dun. Ze was een ondersteunend personage, goede vriend en liefdesbelang in Suite Life on Deck en is sindsdien elk jaar in minstens één project blijven acteren. Haar grootste rol in de afgelopen jaren was de hoofdrol in de show Insatiable en werd onlangs gecast in een aankomende film genaamd Spin Me Round.

5 Jake Thomas van 'Lizzie McGuire' hernam zijn rol voor de gesloopte 'Lizzie McGuire'-reboot

Jake Thomas, ook wel bekend als het kleine broertje "Matt" in Lizzie McGuire, heeft de afgelopen jaren weggenomen uit Hollywood. Zijn laatste rol was in 2019 als eenmalige rol in het televisieprogramma S. W. A. T. maar hij was aan het filmen voor de nieuwe herstart van Lizzie McGuire, waar hij zijn rol als de jongere broer van Lizzie zou hebben overgenomen voordat de revival door Disney werd geschrapt.

4 Jennifer Stone uit 'Wizards Of Waverly Place' is een SEH-verpleegster

Hoewel ze misschien begon als een gekke maar innemende beste vriendin in Wizards of Waverly Place, heeft Jennifer Stone enorme prestaties geleverd. Sinds ze op de castlijst van Disney Channel staat, heeft ze in tientallen tv-shows en films gespeeld, waarvan de meest recente een paar jaar geleden de hoofdrol speelde in Santa Girl. Nog indrukwekkender: Stone heeft haar tijd besteed aan het behalen van een graad in verpleegkunde en is nu een geregistreerde SEH-verpleegkundige.

3 Aly Michalka uit 'Phil Of The Future' blijft acteren en muziek maken met haar zus

Aly Michalka speelde een constante ondersteunende rol in Phil of the Future van Disney Channel. Na de première van de show werkten Aly en haar zus AJ samen om muziek uit te brengen onder de duonaam 'Aly and AJ'. Het is de eerste muziekvideo die in 2005 debuteerde en hun meest recente was in 2020. Naast het uitbrengen van nummers, acteert Aly ook nog steeds en is ze te zien in een aankomende film genaamd Killing Winston Jones.

2 Tiffany Thornton uit 'Sonny With A Chance' concentreert zich op moeder zijn

Sonny with a Chance introduceerde Tiffany Thornton als een terugkerend personage op Disney, nadat hij eerder was verschenen in een paar afleveringen van Hannah Montana, Wizards of Waverly Place en That's So Raven (onder andere). Nadat ze van Sonny naar So Random! was verhuisd, verscheen ze in nog vier projecten voordat ze Hollywood verliet. Tiffany concentreert zich nu op het leven als echtgenote en moeder en geniet van haar tijd met haar familie.

1 Margo Harshman van 'Even Stevens' is het laatst op 'NCIS' geweest

Margo Harshman speelde “Tawny” in Even Stevens. Sinds de start van de show in 2000, is ze blijven acteren in verschillende films en tv-shows. Een van haar meest herkenbare rollen is ook haar meest recente terugkerende rol, en dat is als "Delilah" in NCIS, de vrouw van agent McGee. Ze debuteerde in 2013 in de show, maar het is de enige titel waar ze de afgelopen vier jaar deel van heeft uitgemaakt.

Aanbevolen: